Evo i ja da se javim, ponosna vlasnica Venere u Lavu , obozavam ovu moju Veneru- pronalazim se bas dosta u opisu ove Venere- to da pridajem paznju odjeci, izgledu, nakitu - pa da poprilicno mada nisam zaludjenik zlatom svejedno mi je sta je

isto i za odjecu nije mi bitno jel markirana samo da je lijepa

... odana, srcana, od akcije, vatreno izrazavam osjecanja, flert-naklonost isto ne mogu da ocutim i ne pokazem prije bih pukla

... Meni je moja Venera na nultom stepenu u 7 k - cula sam da kad se nadje planeta na nultom da pojacava osobine znaka u kom se nalazi

.... i jedini aspekt koji mi pravi je sekstil sa JU u petoj kuci- i ima tu tacnog obicno su mi momci bili obrazovani, ugledni, jedan i profesor bio...
Cula sam da obicno zene sa Ve u Lavu su plave, valovite kose- poznajem par takvih vlasnica tipcnih Ve u Lavu
Mada kod mene to bas i nije tako, mozda jer mi je ipak na samoj prvoj dekadi Lava.... i podznak diktira ipak izgled i aspekti...
A cula sam da muskarci sa Venerom u Lavu izrazito vole plavuse, markantne, tip top sredjene zene.. hehe imala sam jednog momka sa Venerom u Lavu divno smo se slagali , Venere nam pravile 0 aspekt... a nisam plavusa, bas suprotno imam izrazito tamnu, ravnu kosu ali istina je i taj momak je tezio ka tip top sredjenim djevojkama, koje vode racuna o sebi, izgledu, i da se on ponosi sa svojom djevojkom bas tacno

... kazu za nas Venere u lavu da smo zene muske , aktivne energije ipak nam je Ve u muskom, vatrenom znaku , sva od akcije....
Isto tako primjetila sam da mi pasu momci Lavovi - direktni, puni samopouzdanja, ne plase se pokazati emocije - sto meni kao Ve u Lavu sve prija i odusevljava me ali mi je uvijek smetala njihova egoisticnost ..
Eto izvinjavam se sto sam se raspisala ali tema je supeeer