Mesec u Lavu

• Odgovora: 42
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Mesec u Lavu
« Odgovor #20 poslato: 21:51:45, 25.Apr.2014. »
haha plutonac  ;D pa dobro volimo mi aplauze :D i da nam se dive , da nas paze i maze :D ali dobro nije strasno, mislim da ipak i aspekti igraju ulogu u kojoj je dekadi , kuci i sl...

Ako je Mo aspektovan sa maleficima i to u teskim aspektima , onda bi egoizam i narcisoidnost po mom misljenju bili naglaseni.... ako grijesim ispravite me...

Hm mana ovog Mo, posto sam puno citala o svemu i svacemu vezano za astrologiju, sjecam se da sam jednom nasla vezano za ovaj Mo recimo u muskom horoskopu e sad tu igraju veliku ulogu i aspekti naravno,ali kazu da muskarci sa Mo u lavu - da im je mana sto  zene posmatraju kao trofeje, da ih vole puno mijenjati, da su tesko vjerni..i sjecam se i dan danas moj bivsi imao Mo u lavu - i sve je to tacno nepopravljivi zenskaros bio.... iako smo imali Mo 0 Mo  ipak nismo ostali zajedno

Meni se licno svidja ovaj Mo- nije sto je moj  ;D jer smo direktni u izrazavanju osjecanja, iskreni... e pa vidis i ja mislim da svi ljudi trebali da pokazuje emocije kao on ipak sam Mo u Lavu :D haha  i smeta mi kad neko ne zeli da izrazava osjecanja-zelje- jasno i glasno , direktno  :D

Sta znam mislilm da sve zavisi od aspekata Mo ipak, mozda sa dobro aspektovanim Mo, Mo u lavu ne pokazuje toliko narcisoidnost 

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #21 poslato: 00:59:54, 26.Apr.2014. »
slažem se sa tobom  ;D ja sam bio sa devojkom koja ima Mo Le, to mi je bila najduža veza inače, dakle ok smo funkcionisali samo kad dođe do problema ona je moje neiskazivanje osećanja smatrala nedostatkom ljubavi, a ja njenu dramu preuveličavanjem njenih  ;D ja imam Mo Sco, naši su osećaji snažni, ali potpuno drugačije ih kanališemo, tj Mo Le ima više tih kanala, a moj Mo nema
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #22 poslato: 01:44:14, 26.Apr.2014. »
E pa vidis i ja neiskazivanje osjecanja tako karakterisem :) kao nedostatak osjecanja-interesa.... haha nisam dzabe Mo u Lavu  ;D 

hehe pa da razumijem sve,imamo mi te teatralnosti :)  e pa i Mo u Le i u Sco su postojani ali samo uz pravog partnera, vjerni su ali znam da Mo i Ve u Sco kad zavole to moze biti super veza sa tim osobama...

A kakva vam je bila sinastrija? Bivsi mi je imao Mo u vodi tacnije ribe- isto veza na duge staze ali puklo, ovaj drugi Mo u Lavu bolje mi odgovarao  tacno se osjetila ta dusevna povezanost Mo 0 Mo  ali dzabe

Hvala ti na komentarima :)

« Najnovija izmena:: 01:55:47, 26.Apr.2014. tinkerbell »

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #23 poslato: 03:19:07, 26.Apr.2014. »
Citat
E pa vidis i ja neiskazivanje osjecanja tako karakterisem :) kao nedostatak osjecanja-interesa
ovo je Mo u lavu  ;)  neko samo nije teatralan, ne znači da nema osjećanja, samo nema Mo u Lavu :)

izvinite što upadam  :-[  (mah:mah)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #24 poslato: 08:42:51, 26.Apr.2014. »
Djevice, pozdrav  (mah:mah)

e pa Tinkerbell vidiš, Mo Le i nije baš dobra pozicija jer je Mo svetlo potpuno drugačije prirode od So, to znači da će jedan Mo postati netipično dominantan, javan, iskren i direktan, a izgubiće empatiju i ono "osećanje" stvari, Le je racionalan znak, Mo Le ako pomisli da mu se ne isplati da bude sa nekom osobom na bilo koji način odlazi, a Mo se po prirodi jako vezuje, Mo se ponaša kao So. Moj Mo u Sco s druge strane u padu, duplira Mo ranjivost, nesigurnost, vezivanje, tajanstvenost i povlačenje, a gubi nežnost i ponaša se kao Pl, opet skroz netipično za Mo, zlopamtilo je ima potrebu da se zaštiti pa traži slabu tačku partneru i sl.. ni u ludilu neće pokazati da pati, a patiče mnogo i mnogo toga ga povređuje, npr Mo Le je vatren, odreagovaće impulsivno i težiće samostalnosti a Mo Sco teži posesivnosti.

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #25 poslato: 11:04:53, 26.Apr.2014. »

Hehe djevice znam :) sta cu kad sam vlasnica Mo u Lavu pa volim direktna iskazivanja ,direktne akcije i sl :)...nerviralo me strasno kad sam u vezi a taj neko nece da prica o osjecanjima ili ih prikriva ili ga stid... u pocetku borim se sa njim da ih pokazuje a kad se umorim onda je gotovo...

Plutonac... bas lijepo objasni  (e*e) pa da Mo i So su ipak po prirodi razlicita svjetla ..a vidis kod mene se to izrazava kroz to da kad neko mene ignorise i moja osjecanja ili ako se umorim boreci se za nekoga a taj neko ne poduzima nista ili je rezervisan  odlazim.... tu se prepoznajem....ali opet  vidis ja sam itekako osjecajna i previse ca.. mislim da ipak su tu odigrali ulogu aspekti Mo u izrazavanju osjecanja , dobar mi je Mo, samo ima taj M0 90 PL potezi aspekt uh to me nekad ubi-teske misli, teska osjecanja, iskustva kao da nosim breme na sebi...pa da Mo u Sco ipak se vise ponasa Skorpijski,povlaci se i ne pokazuje toliko ali moze biti izuzetno vjeran i imati velika osjecanja, kazu da Mo u Sco ima duboka osjecanja ali samo prema pravom partneru kad procijeni da neko vrijedi i zasluzuje i da je taj neko pravi...

E to za impulsivnost potvrdjujem  ;D plus uz mnogo buke i rike ja izrazavam osjecanja sve na van :D  vidis po meni najrezervisaniji Mo u izrazavanju osjecanja bi bio Mo u Jarcu ... znam jednog tipa sa Mo u Jarcu - hm pa ozbiljnost je bila prisutna i teznja ka starijim  djevojkama , ozbiljnijim , elegantnim.... ali mana Mo- prevelika opreznost, rezervisanost, hladnoca uhhh  i isto Mo u Djevici bih okarakterisala kao poprilicno emotivno rezervisan Mjesec

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #26 poslato: 19:11:18, 26.Apr.2014. »
tačno, Mo Cap je najhladniji, uopšte mi ne leži, kao ni Mo Vi, grozno.. kod prvog su emocije u promilima a kod drugog razum vodi osećanja što opet ne valja. Mo Ta zato obožavam  ;D ali ne obožava on mene  :(

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #27 poslato: 20:49:28, 26.Apr.2014. »

Znam , susretala sam se sa takvim Mjesecima ni meni nikako nisu odgovarali  (*o*)  ne pase mi ta hladnoca pa gotovo   ,  sa Mo u Ta nisam se susrela jos :)

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #28 poslato: 01:59:18, 28.Apr.2014. »
(mah:mah)
Uf moj Mjesec u djevici  ;D
da težnja da razumije stanje jer je praktičan, emotivni u smislu da treba nekoga zbrinuti, da neko ne ostane bespomoćan, posebno stare, uopšte osjetljive kategorije, kad neko realno strada a kada je potrebno da vam neko istinski dodirne dušu tražite drugi Mo  8)
lično meni odg mjesec u Vodoliji, kao što je kod Mjeseca u Lavu naglašen ego, tako je kod ovog Mjeseca suprotno, zbog toga što je ovdje Sunce u izgonu, društveni su i inteligentni, Ur u sjedištu.. najviše je astrologa sa ovim Mo  :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #29 poslato: 03:49:14, 28.Apr.2014. »
(mah:mah)
Uf moj Mjesec u djevici  ;D
da težnja da razumije stanje jer je praktičan, a kada je potrebno da vam neko istinski dodirne dušu tražite drugi Mo  8)
što će reći da osnovnu prirodu Mo nema.. Mo ne treba da razume već da (sa)oseća.. Mo nije praktičan po prirodi, nije racionalan, eto koliko ga Vi menja.. a šta mi je drugo potrebno od Mo nego da mi dotakne dušu, neće mi sigurno biti bolje od čiste posteljine  ;D

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000