Ucenik pretukao profesorku

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
Odg: Ucenik pretukao profesorku
« Odgovor #10 poslato: 14:39:28, 23.Jun.2009. »
nema veze u svakom slucaju ovo je najbitnije  ;)

veca je krivica ucenika jer zna se ko je autoritet
nekad roditelji ili profesori nisu u pravu ali mi smo ti koji treba da popustimo!!!

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
« Odgovor #11 poslato: 14:41:33, 23.Jun.2009. »
Mozda je najbitnije, ali nije jedino, kao sto si ti rekao ;)
~Sunshine~

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 14:44:51, 23.Jun.2009. »
ako je najbitnije ostalo cemo zanemariti jer na vestima su rekli juce da je imao nekoliko slabe, ukor sa potpisima roditelja i da se vec znalo o problemu...

mozda je i ona bezobrazna ali nema tu sta da se prica pored ovoga sto sam cuo na vestima

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #13 poslato: 14:47:07, 23.Jun.2009. »
E pa to je vec do tebe... Ja nikada ne gledam na stvari povrsno... Nekada i najmanje sitnice mogu promeniti celu situaciju i shvatanje ;)
~Sunshine~

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 14:52:58, 23.Jun.2009. »
tvoje razmisljanje je povrsno i detinjasto ako mislis da neko moze ovako da se ponasa kao djak
uopste nije povrsno i mozda bi ga razumeo da nije imao druge slabe i ukor pa i tad ovo ne bi bilo dozvoljeno

do zavrsetka srednje skole profesori su i nasi vaspitaci jer u skoli provodimo mnogo vremena

to sto ovo odobravas mnogo govori o tebi i tvom vaspitanju

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #15 poslato: 19:24:28, 23.Jun.2009. »
=))))))))

Citat
tvoje razmisljanje je povrsno i detinjasto ako mislis da neko moze ovako da se ponasa kao djak

Hehe, pa stvarno nigde ne primecujem da sam rekla da je njegovo ponasanje ispravno, niti da sam takvo ponasanje negde odobravala... Izgleda da ti je malo teze da me razumes. Rekla sam da gledas povrsno jer gledas samo srz i najbitnije, a ne i ostale stvari koje su, kako sam vec rekla mutne... A ti si odmah shvatio da sam mislila u korist decaka. Opet dokaz da gledas povrsno. ;) :D

Citat
to sto ovo odobravas mnogo govori o tebi i tvom vaspitanju

Hey, to sto si se iznervirao sto nisi malo u pravu, ne daje ti za pravo da mi pripisujes reci! Ja nigde i nikada nisam rekla da ovo opravdavam... Ups da, ja zaboravih... Povrsno. Nema veze, u tom slucaju ti je oprosteno! :D
« Najnovija izmena:: 01:44:50, 26.Jun.2009. sunshine_Dijana »
~Sunshine~

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #16 poslato: 19:30:54, 23.Jun.2009. »
zar ne primecujete da se profesorka i ucenik nezimerno vole?  :P

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #17 poslato: 00:15:13, 26.Jun.2009. »
Profesorka se branila

Posle saslušanja maloletnika, koje je trajalo više od dva sata, sudija Cvejić nije želela da priča za medije. Međutim, nezvanično saznajemo da je osumnjičeni učenik na saslušanju ispričao da je od profesorke tražio da pogleda dnevnik i vidi da li mu je zaključila jedinicu iz hemije. Osumnjičeni učenik je, kako saznajemo, naveo da je profesorka to odbila i nasrnula na njega, pa je on izgubio kontrolu i počeo da je šamara. O. M. je sudiji priložio i lekarsko uverenje o povredi nosa nastaloj od uboda hemijskom olovkom na dva mesta. Profesorka Mošić, saznajemo, zbog sramote i šoka nakon incidenta nije ni otišla kod lekara, niti izvadila lekarsko uverenje o povredama koje joj je naneo učenik.
Sudija će narednih dana saslušati i profesorku Mošić, direktora škole Radovana Miljkovića, razrednog starešinu E-1 Zorana Vujovića, kao i svih osam učenika koji su tog dana bili u odeljenju.
- U petak, 19. juna, o incidentu je obaveštena zamenica okružnog tužioca za maloletnike Borka Jovanović koja je inspektorima za maloletničku delinkvenciju rekla da krivičnu prijavu podnesu u redovnom postupku. Zamenica je od policije zatražila da utvrdi ko je i iz kojih razloga prikrivao skandal u školi, te da protiv ovih osoba podnesu krivične prijave zbog sumnje da su prikrili krivično delo. Te krivične prijave će najverovatnije do kraja nedelje biti upućene opštinskom tužiocu - rekao je Ratko Galečić, okružni tužilac u Sremskoj Mitrovici.
Profesori Mitrovačke gimnazije’ sa jučerašnje sednice Nastavničkog veća uputili su podršku koleginici Mariji Mošić uz želju da se što pre oporavi.

Učenik i ranije bio agresivan
Zamenica republičkog ombudsmana za prava deteta Tamara Lukšić-Orlandić, koja je obavila nadzor nad radom Srednje tehničke škole „Nikola Tesla” u Sremskoj Mitrovici, kazala je da nije bilo propusta u radu uprave škole koja je, čim je videla snimak incidenta, pokrenula mehanizme za utvrđivanje odgovornosti.
- Taj učenik, koji raste bez majke, bio je i ranije agresivan i imao je dosta neopravdanih izostanaka i niko se njime nije „pozabavio” na odgovarajući način, odnosno nije naišao na neophodnu podršku institucija - kazala je Orlandićeva.

Izvor

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #18 poslato: 00:30:15, 26.Jun.2009. »
To sto neko odraste bez jednog roditelja jeste tesko(i ja sam oca relativno rano izgubila)ali mu  ne daje za pravo da nekog bije i maltretira.Opet cu reci:kod nas ce zrtva na kraju da bude kazenjena a on ce biti pohvaljen sto je hrabro podneo profesorkino maltretiranje.Strasno!

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 10:01:26, 26.Jun.2009. »

=))))))))
Citat

Hehe, pa stvarno nigde ne primecujem da sam rekla da je njegovo ponasanje ispravno, niti da sam takvo ponasanje negde odobravala... Izgleda da ti je malo teze da me razumes. Rekla sam da gledas povrsno jer gledas samo srz i najbitnije, a ne i ostale stvari koje su, kako sam vec rekla mutne... A ti si odmah shvatio da sam mislila u korist decaka. Opet dokaz da gledas povrsno. ;) :D

nije tako uzeo sam sve ali potpuno sve u obzir i nije nista mutno
sta ce ovaj van svog mesta za vreme casa?

i ovo sam uzeo u obzir

Učenik i ranije bio agresivan
Zamenica republičkog ombudsmana za prava deteta Tamara Lukšić-Orlandić, koja je obavila nadzor nad radom Srednje tehničke škole „Nikola Tesla” u Sremskoj Mitrovici, kazala je da nije bilo propusta u radu uprave škole koja je, čim je videla snimak incidenta, pokrenula mehanizme za utvrđivanje odgovornosti.
- Taj učenik, koji raste bez majke, bio je i ranije agresivan i imao je dosta neopravdanih izostanaka i niko se njime nije „pozabavio” na odgovarajući način, odnosno nije naišao na neophodnu podršku institucija - kazala je Orlandićeva.

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000