Ucenik pretukao profesorku

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Ucenik pretukao profesorku
« Odgovor #20 poslato: 12:25:37, 26.Jun.2009. »
Gledala sam preksinoc neku emisiju gde se bas raspravljalo o ovome! Moj zakljucak je da nam je drustvo u ozbiljnom problemu!
Reci cu samo da sve polazi od kuce i kucnog vaspitanja.

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #21 poslato: 12:41:57, 26.Jun.2009. »
Ljudi bre, jel bilo ko od vas iš'o u tehničku školu?
Znate li kolka su gov** profesori u takvim školama?
Većina vas je verovatno završilo gimnazije i sl. gde su profesori korektni i koji na osnovu toga koliko znaš, te toliko poštuju.

Ja mogu da ga shvatim, da mu nije dala da vidi svoju ocenu, za šta ima pravo, pa joj nije dao da prođe.
To što ju je udario, nije korektno, ali se može objasniti time da ga je ona mesecima "jahala", i 'ebala u mozak, i njemu prekipilo

verujte mi, i meni se dešavali slučajevi slični ovome, gde si na ivici živaca, i samo da te neko pipne, gotovo, pucaš i ne razmišljaš
samo što sam se ja iskontrolisao da ne započinjem ništa

ali kada bi počeo da udaram nekog od profesora, to se ne bi završilo na par ćuški, verujte mi....

to što su svi sedeli, jeste baš zbog navedenog, verovatno je kuč**

opet, ne pravdam njegovo delo, ali ga razumem

Edited by: sunshine Dijana, razlog: upotreba nepristojnih reči
« Najnovija izmena:: 21:50:07, 27.Jun.2009. sunshine_Dijana »
Ne postoje najbolji, već samo favoriti.

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #22 poslato: 13:17:38, 26.Jun.2009. »
Citat
Ljudi bre, jel bilo ko od vas iš'o u tehničku školu?

isao sam i znam da ovakve dok dobro ne olesis nece da se opameti

Citat
Većina vas je verovatno završilo gimnazije i sl. gde su profesori korektni i koji na osnovu toga koliko znaš, te toliko poštuju.

ne s*ri

Citat
Ja mogu da ga shvatim, da mu nije dala da vidi svoju ocenu, za šta ima pravo, pa joj nije dao da prođe.

nema pravo da vidi, nego samo da cuje

Citat
To što ju je udario, nije korektno, ali se može objasniti time da ga je ona mesecima "jahala", i 'ebala u mozak, i njemu prekipilo

moze se objasniti da covek cele godine ladio jaja i onda je dosao na kraj da dobije prelaznu, e pa ne moze

Citat
ali kada bi počeo da udaram nekog od profesora, to se ne bi završilo na par ćuški, verujte mi....

to je zato sto si mlad
pa zamisli da se svi uhvate za gusu kome sta nije pravo, na sta bi licio ovaj svet?

Citat
to što su svi sedeli, jeste baš zbog navedenog, verovatno je kuč**

verovatno ona nije med i mleko ali za njega je autoritet ma kakav on bio

« Najnovija izmena:: 21:50:30, 27.Jun.2009. sunshine_Dijana »

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
« Odgovor #23 poslato: 13:32:06, 26.Jun.2009. »

Citat

ne s*ri

ne se**m, to je realno, barem u Nišu

Citat

nema pravo da vidi, nego samo da cuje

ti očigledno nisi skoro čitao o pravima učenika

Citat

moze se objasniti da covek cele godine ladio jaja i onda je dosao na kraj da dobije prelaznu, e pa ne moze

tu se slažem

Citat

to je zato sto si mlad
pa zamisli da se svi uhvate za gusu kome sta nije pravo, na sta bi licio ovaj svet?

a ček, nikome od vas ne dođe da "uhvatite gušu" nekome ko nije pravedan prema vama, barem nekad?
ili se to dešava samo dok si mlad, znači prema tome, ja kad omatorim, biće mi svejedno?

nisam rek'o da bih takvo nešto uradio, samo da mi je došlo to na um kao i svakom normalnom đaku bilo koje škole, i tvrdim da ne bih stao kada bi se desilo takvo nešto
Citat

Citat
to što su svi sedeli, jeste baš zbog navedenog, verovatno je kučka

verovatno ona nije med i mleko ali za njega je autoritet ma kakav on bio

a kakve veze ima to što niko nije ustao da je brani?
to što je autoritet, ne znači da ju je treba braniti

« Najnovija izmena:: 21:51:42, 27.Jun.2009. sunshine_Dijana »

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #24 poslato: 13:45:56, 26.Jun.2009. »
Citat
a ček, nikome od vas ne dođe da "uhvatite gušu" nekome ko nije pravedan prema vama, barem nekad?
ili se to dešava samo dok si mlad, znači prema tome, ja kad omatorim, biće mi svejedno?
nije bitno da li si mlad ili star ali se ocekuje da svaka zrela osoba se kontrolise koliko je to moguce
kad sam bio mladji mnogo sam bio impulsivan
mislim ako mozes da se kontrolises super je
nece da ti bude svejedno ali sa godinama se shvati da ne moze nista na silu  ;)

Citat

ne da je brani nego ako je autoritet onda jednostavno ako je pogresila pusti je ,ne cepidlaci
ne znaci da treba da joj se uvlaci ali ne treba da radi ovo ako vec ima tolike jedinice, jer i da mu je dala dvojku na poklon opet bi polagao ili ponavljao zbog drugih predmeta ;)

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
« Odgovor #25 poslato: 13:49:38, 26.Jun.2009. »

Citat

nije bitno da li si mlad ili star ali se ocekuje da svaka zrela osoba se kontrolise koliko je to moguce
kad sam bio mladji mnogo sam bio impulsivan
mislim ako mozes da se kontrolises super je
nece da ti bude svejedno ali sa godinama se shvati da ne moze nista na silu  ;)

Citat

ne da je brani nego ako je autoritet onda jednostavno ako je pogresila pusti je ,ne cepidlaci
ne znaci da treba da joj se uvlaci ali ne treba da radi ovo ako vec ima tolike jedinice, jer i da mu je dala dvojku na poklon opet bi polagao ili ponavljao zbog drugih predmeta ;)

znam ja vrlo dobro da ne može ništa na silu

a pa dobro, onda taj lik nema šta da izgubi, pa je zato izdivljao

nisam znao da ima dnevnik pun jedinica, inače bih imao drugačije mišljenje

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #26 poslato: 13:54:12, 26.Jun.2009. »
sto onda lepo nije uhvatio i redom sve profesore, direktora, ministra  ;D
samo prlja ruke bzv

imao je nekoliko jedinica, bio je agresivan i pre, imao je ukor sa kojim je bio upoznat roditelj i direktor....  i hteo je samo da vidi svoju ocenu  ;D  hehe  (e*e)

*

Van mreže Madafakin_Ja

• **
  • 271
  • 0
« Odgovor #27 poslato: 14:00:25, 26.Jun.2009. »

sto onda lepo nije uhvatio i redom sve profesore, direktora, ministra  ;D
samo prlja ruke bzv

imao je nekoliko jedinica, bio je agresivan i pre, imao je ukor sa kojim je bio upoznat roditelj i direktor....  i hteo je samo da vidi svoju ocenu  ;D  hehe  

to se i ja pitam ;D

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
« Odgovor #28 poslato: 18:16:06, 26.Jun.2009. »

=))))))))
Citat
tvoje razmisljanje je povrsno i detinjasto ako mislis da neko moze ovako da se ponasa kao djak

Hehe, pa stvarno nigde ne primecujem da sam rekla da je njegovo ponasanje ispravno, niti da sam takvo ponasanje negde odobravala... Izgleda da ti je malo teze da me razumes. Rekla sam da gledas povrsno jer gledas samo srz i najbitnije, a ne i ostale stvari koje su, kako sam vec rekla mutne... A ti si odmah shvatio da sam mislila u korist decaka. Opet dokaz da gledas povrsno. ;) :D

nije tako uzeo sam sve ali potpuno sve u obzir i nije nista mutno
sta ce ovaj van svog mesta za vreme casa?

i ovo sam uzeo u obzir

Učenik i ranije bio agresivan
Zamenica republičkog ombudsmana za prava deteta Tamara Lukšić-Orlandić, koja je obavila nadzor nad radom Srednje tehničke škole „Nikola Tesla” u Sremskoj Mitrovici, kazala je da nije bilo propusta u radu uprave škole koja je, čim je videla snimak incidenta, pokrenula mehanizme za utvrđivanje odgovornosti.
- Taj učenik, koji raste bez majke, bio je i ranije agresivan i imao je dosta neopravdanih izostanaka i niko se njime nije „pozabavio” na odgovarajući način, odnosno nije naišao na neophodnu podršku institucija - kazala je Orlandićeva.

Naravno, uzela sam i ja sve u obzir! Ali ti i dalje nastavljas ovu konverzaciju sa mnom kao da sam ja rekla da je mutno nesto, u odbranu ucenika... Hmmm, posto vidim da ne mozes da me skapiras, reci cu ti direktno ;)
Kada sam rekla da je mutno, mislila sam na situaciju koja se sada odvija... Tj. jos ce profesorka sada vrlo verovatno i moguce ispasti kriva! Ako si se toliko dobro informisao kao sto kazes da jesi.

A za ovo:

Citat
Citat

ne seri

Mislim da si mnogo puta opomenut da procitas pravilnik i kako se smes izlagati na forumu!!!
I za clana Madafakin_Ja vazi opomena da pripazi na svoj recnik.
« Najnovija izmena:: 21:45:53, 27.Jun.2009. sunshine_Dijana »
~Sunshine~

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #29 poslato: 14:21:12, 30.Jun.2009. »
Naravno, uzela sam i ja sve u obzir! Ali ti i dalje nastavljas ovu konverzaciju sa mnom kao da sam ja rekla da je mutno nesto, u odbranu ucenika... Hmmm, posto vidim da ne mozes da me skapiras, reci cu ti direktno ;)
Kada sam rekla da je mutno, mislila sam na situaciju koja se sada odvija... Tj. jos ce profesorka sada vrlo verovatno i moguce ispasti kriva! Ako si se toliko dobro informisao kao sto kazes da jesi.

razumeo sam te kao da ne okrivljujes ucenika a opet kazem ne znaci da je profesorka dobrica

« Najnovija izmena:: 15:10:17, 19.Sep.2009. * Charobnjak * »

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000