Veza sa ozenjenim muskarcem

• Odgovora: 175
Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 18 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Kristijan

• **
  • 182
  • 2
  • Pol: Muško
Odg: Veza sa ozenjenim muskarcem
« Odgovor #120 poslato: 23:47:02, 24.Sep.2011. »
ja sam se zaljubila u ozenjenog muskarca,bar mi je tako rekao ,kao navodno samo zivi sa njom,....i sta sad ja treba da radim da spasavam njegov brak ili ti vezu,kako god,i ja sam u vezi duze nego sto je on u tom takozvanom braku,i ja rizikujem da izgubim vec postojecu vezu,ali ja svesno ulazim u to.....lepo nam je kad smo zajedno,i ne trazim da rasturi brak,isto i on tako znaza tu moju vezu,ali nista ne govori povodom toga,tako da uzivamo kad smo zajedno,prelepo nam je,decko me nije nasmejao godinama,koliko je on za jedan dan......,moj ludak.... :D.........a vi kako hocete... (*o*)samo ne zelim da ga zavolim,a ....bojim se da vec jesam......jbg,zivot je cudo,a bila sam protivnik takvih veza,zato devojke,nemojte nikoga da osudjujete,nikad ne znate sta vas u zivotu ceka,bas mi koje osudjujemo tako nesto,to nas i snadje,ja sam zivi dokaz...nije svejedno,kad mislite da je to covek vaseg zivota (mah:mah)

Ne osudjujem te, ali te pitam gde ti je pamet? Zar je moguće da devojke još uvek padaju na prastare fazone i fore? Ti imaš problema u svojoj vezi i onda si se primila na oženjenog tipa, koga si očigledno počela da idealizuješ. Što pre se izvuci iz obe veze i nadji sebi slobodnog muškarca.
Ono što moraš da znaš je da muškarac nikada ne ostavlja ženu zbog ljubavnice. A i zašto bi, kad već ima na tanjiru sve.
In the beginning there was nothing but ROCK
Then somebody invented the wheel AND things just began to ROLL

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #121 poslato: 23:52:53, 24.Sep.2011. »
To lutko, evo cika Medeni da bonu, pogodak

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #122 poslato: 00:18:52, 25.Sep.2011. »
Aman ljudi, pa ne može čovek tako brzo i lako da prihvati, ni da se zabunio, ni da idealizuje, ni da su oženjeni likovi pomalo sebični,......., polako shvatiće, a otkud znamo, možda je njena situacija drugačija
Nego, verujete li vi u ljubav?,....., razum onda zataji, ili sam se i ja zabunila, pa ljubav uopšte i ne postoji?

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #123 poslato: 00:49:29, 25.Sep.2011. »
ja sam se zaljubila u ozenjenog muskarca,bar mi je tako rekao ,kao navodno samo zivi sa njom,....i sta sad ja treba da radim da spasavam njegov brak ili ti vezu,kako god,i ja sam u vezi duze nego sto je on u tom takozvanom braku,i ja rizikujem da izgubim vec postojecu vezu,ali ja svesno ulazim u to.....lepo nam je kad smo zajedno,i ne trazim da rasturi brak,isto i on tako znaza tu moju vezu,ali nista ne govori povodom toga,tako da uzivamo kad smo zajedno,prelepo nam je,decko me nije nasmejao godinama,koliko je on za jedan dan......,moj ludak.... :D.........a vi kako hocete... (*o*)samo ne zelim da ga zavolim,a ....bojim se da vec jesam......jbg,zivot je cudo,a bila sam protivnik takvih veza,zato devojke,nemojte nikoga da osudjujete,nikad ne znate sta vas u zivotu ceka,bas mi koje osudjujemo tako nesto,to nas i snadje,ja sam zivi dokaz...nije svejedno,kad mislite da je to covek vaseg zivota (mah:mah)
Sto si ti sa deckom u vezi kad ti se kod njega nista ne dopada?
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #124 poslato: 01:04:07, 25.Sep.2011. »
Možda se plaši da bude sama u ovom momentu  8)

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • 47
« Odgovor #125 poslato: 01:16:14, 25.Sep.2011. »
Jako inspirativno i tacno

*

Van mreže zvezda nebeska

• *
  • 5
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #126 poslato: 10:49:59, 25.Sep.2011. »
Hej ljudi svi ste vi u pravu ,svako na svoj nacin,nijednom nisam rekla da radim pravu stvar,ali jednostavno se desilo..... kao sto kaze mila91,cekacu da vidim sta ce se desiti na kraju,......a znam :dash:

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • 47
« Odgovor #127 poslato: 13:45:39, 25.Sep.2011. »
Ja te ne osudjujem, znam sta je biti sam, usamljen ili ostavljem. Ozenjen muskarac ima iskustvo, kad je veza u krizi treba razgovarati itd itd. Sve je individualno, ako njemu ne smeta i tebi a obostran sex sta da ti kazem. Mislim da ima dosta slobnodnih muskaraca u gradu za tebe ali ako ti je lepo ti teraj dok mozes.

*

Van mreže Kristijan

• **
  • 182
  • 2
« Odgovor #128 poslato: 06:17:10, 26.Sep.2011. »
Aman ljudi, pa ne može čovek tako brzo i lako da prihvati, ni da se zabunio, ni da idealizuje, ni da su oženjeni likovi pomalo sebični,......., polako shvatiće, a otkud znamo, možda je njena situacija drugačija
Nego, verujete li vi u ljubav?,....., razum onda zataji, ili sam se i ja zabunila, pa ljubav uopšte i ne postoji?

Naravno da ljubav postoji, ali prava ljubav prolazi test samo u braku. Tek kada živite sa nekim, delite i dobro i zlo, i radosti i bolesti, i nemaštinu i bogatstvo, i kao šlag na tortu dobijete decu...i još uvek vam je supruga/suprug neko ko vas usrećuje, to je ljubav.
In the beginning there was nothing but ROCK
Then somebody invented the wheel AND things just began to ROLL

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #129 poslato: 11:27:23, 29.Sep.2011. »
Hej ljudi svi ste vi u pravu ,svako na svoj nacin,nijednom nisam rekla da radim pravu stvar,ali jednostavno se desilo..... kao sto kaze mila91,cekacu da vidim sta ce se desiti na kraju,......a znam :dash:
Desilo se a decko ti se jos svidja ili sta?  (*o*)
Nada je san budnih.
Aristotel

Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000