Da li će se ostvariti ova veza?

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • Pol: Žensko
  • volim Paris
Da li će se ostvariti ova veza?
« poslato: 18:11:03, 29.Avg.2009. »
Već izvesno vreme sam u telefonskom kontaktu sa jednim gospodinom, kojeg znam već nekoliko godina..
On bi želeo da ostvari vezu samnom,ustvari zajednički život, a i ja bih volela ,ali se  ipak mnogo dvoumim i pribojavam, kako će to da funkcioniše....
pitanje je da li ćemo nas dvoje biti zajedno...?
postavljeno 29.8.2009 u 3,23 pm. Beograd

Po mom tumačenju -neće se ostvariti,ali  bih volela da još neko pogleda...
zato što mars ovde za nekoliko minuta pre sklapa aspekt sa mesecom i time sprečava mesec da dođe u kontakt sa merkurom
da li su ovih nekoliko minuta presudni i kako bi se još ovo moglo protumačiti?

asc.na 24 strelca
ja sam r.jupiter u vodoliji i mesec na 29 strelca u praznom hodu u prvoj kuću..
on je merkur u vagi...

nikad ne reci nikad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Da li će se ostvariti ova veza?
« Odgovor #1 poslato: 19:32:25, 29.Avg.2009. »
◘ ti si retro Jupiter na 20° Vodolije, umetnut u II polju i Mesec na 29° Strelca na vrhu I polja ~ ovde se vidi da si vrlo neodlučna i kao da si unapred već odlučila da od konkretizacije te veze neće biti ništa, jer ovde ne igra uopšte veliku ulogu emotivni i sex.fizički aspekt privlačenja, već intelektualno privlačenje koje vrlo često oscilila od 100% poklapanja, do 100% razilaženja u idejama.

◘ on s druge strane, je Merkur na 02° Vage u IX polju i Sunce na 06° Device na kraju VIII polja ~ kod njega pak vidimo nesigurnost upravo na emotvno ~ fizičkom nivou koja ga sprečava da se u potpunosti opusti i bude skroz otvoren prema tebi, pa otuda i kod tebe se i javlja sumnja u celu "priču".

◘ ovde spomenuti Mars nije prepreka, već spaja Mesec i Merkur ~ jer dodatno malo kasnije Merkur upravo bez ometanja sklapa 90° sa Marsom. Sam Mars se nalazi u njegovom I polju i samim tim s obzirom da vlada njegovim V i X poljem pokazuje nam tu blokadu u ispoljavanju svih ideja i emocija [V polje] ali i nejasnu predstavu "šta i kako dalje" [X polje = promena društvenog statusa]

•○• biće od ovoga nešto  ;)ali ne u skorije vreme  (*o*)

♥ sa srećom ♥
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #2 poslato: 20:24:12, 29.Avg.2009. »
prosto si neverovatna,kao da sam ti ispričala celu priču..

tačno je da je kod mene prvenstveno intelektualni plan prioritetan u ovoj vezi,ali je i tačno da me nekad iznenadi svoji rigidnim mišljenjima o stvarima koje ja vidim na drugačiji način

e sad ovaj deo priče o njegovoj emotivno fizičkoj nesigurnosti da li to misliš da on strahuje od sebe ili od mene....u smislu ja mu se dovoljno ne dopadam i li u smislu neće ispuniti moja očekivanja.

inače po dogovoru trebao bi da dođe u bgd u utorak ......

da i ovo za mars je tačno nisam obratila pažnju...nešto me ovaj mars u raku --pih--nešto zbunjuje već drugi put...
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #3 poslato: 20:37:59, 29.Avg.2009. »
Citat: jupiter u raku
e sad ovaj deo priče o njegovoj emotivno fizičkoj nesigurnosti da li to misliš da on strahuje od sebe ili od mene....u smislu ja mu se dovoljno ne dopadam i li u smislu neće ispuniti moja očekivanja.

Ovo drugo ~ da se on tebi neće dopasti kao muškarac [jer je inače sam po sebi vrlo slabog samopouzdanja ~ ipak je za Merkur (njegov racio) sve vezano za Sunce ~ pad]
A upravo to nešto "žmrljavo i drljavo" što i čini celu situaciju konfuznom je ~ Mars u Raku u znaku svog pada ~ akcije ima, ali hrabrosti za nju ~ ne...

Arapska tačka ljubavi kao što se vidi u čartu je na 15° Škopiona na samom vrhu Xi polja ~ i pod vladavinom je ~ Marsa... strasti, požuda, privlačenje, ali sve bazirano prvenstveno na druženju i prijateljskoj bazi, ali nema "inicijalne kapisle" da se to preokrene u snagu i otvoreno ispoljavanje emocija i želja jer je Mars ~ u padu ~ palo samopoudzanje... a možda kod njega i još ponešto, da izvineš  ;) jer opet ~ sve vezano za Mars za Merkur je ~ izgon...
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #4 poslato: 20:55:10, 29.Avg.2009. »
otvori mi oči šmišo....
ma vidim ja da on nešto vrda,ali sam ja  to pripisivala drugim uzrocima..
a kad bolje razmislim..tačno tako, kao što si ti rekla..palo sve ....hehe

grozan je ovaj mars u raku....najdestruktivniji mars--- malefik u znaku svoga pada >:(

hvala puno na tumačenju i korisnim saznanjima koje si mi dala.... :)

jednog dana biće nešto od ove veze, pošto ću ga ja sada bolje razumeti...
« Najnovija izmena:: 21:02:32, 29.Avg.2009. jupiter u raku »
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #5 poslato: 21:04:13, 29.Avg.2009. »
Držim palčeve da sve bude oki doki (bp)

*

Van mreže x-zoran

• **
  • 101
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 10:15:51, 29.Okt.2009. »
interesantno!

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000