Veza sa ozenjenim muskarcem

• Odgovora: 175
Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Veza sa ozenjenim muskarcem
« Odgovor #110 poslato: 23:06:06, 22.Avg.2011. »
Ne znam, mozda si u pravu. :)

...ali, ja vjerujem da se u zivotu sve vraca... tako da mozda isto tako naleti neka cetvrta osoba... pa opet ne utice ni ona na razvod.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #111 poslato: 23:29:29, 22.Avg.2011. »
O tom, po tom  :( ,......, bolje ne  :) , volela bih da nekom novom prilikom pričamo o tome, ali da tema bude: ljubav, tu negde grešim  (*o*)

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
« Odgovor #112 poslato: 20:50:38, 26.Avg.2011. »
Ona koja udje u tako nesto neka vidi kako ce! One koje znaju da je ozenjen, e njih ne mogu da shvatim  (*o*)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #113 poslato: 01:29:02, 02.Sep.2011. »
Hoces reci da je ona njega zavoljela samo posmatrajuci ga? Nije bilo kontakta izmedu njih?

Svakako brak kad je klimav, onda ne treba puno...  ;)
Klimav  ;D  :smehotres:

*

Van mreže talentovana

• **
  • 310
  • 1
  • Love_is_in_the_air
« Odgovor #114 poslato: 14:57:30, 14.Sep.2011. »
Slazem se.
Treba ga niz stepenice gurnuti, pa neka se sam udara.  ;D Ne mislim bukvalno.

Drugim rijecima, ako zeli da sebi brak unistava, onda neka bude sa nekim drugim. Ne sa mnom.  :)
Tako nekako  ;)
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.     
Charles Dikens

*

Van mreže zvezda nebeska

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #115 poslato: 17:19:21, 21.Sep.2011. »
ja sam se zaljubila u ozenjenog muskarca,bar mi je tako rekao ,kao navodno samo zivi sa njom,....i sta sad ja treba da radim da spasavam njegov brak ili ti vezu,kako god,i ja sam u vezi duze nego sto je on u tom takozvanom braku,i ja rizikujem da izgubim vec postojecu vezu,ali ja svesno ulazim u to.....lepo nam je kad smo zajedno,i ne trazim da rasturi brak,isto i on tako znaza tu moju vezu,ali nista ne govori povodom toga,tako da uzivamo kad smo zajedno,prelepo nam je,decko me nije nasmejao godinama,koliko je on za jedan dan......,moj ludak.... :D.........a vi kako hocete... (*o*)samo ne zelim da ga zavolim,a ....bojim se da vec jesam......jbg,zivot je cudo,a bila sam protivnik takvih veza,zato devojke,nemojte nikoga da osudjujete,nikad ne znate sta vas u zivotu ceka,bas mi koje osudjujemo tako nesto,to nas i snadje,ja sam zivi dokaz...nije svejedno,kad mislite da je to covek vaseg zivota (mah:mah)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #116 poslato: 19:39:57, 21.Sep.2011. »
Extra, ti imas momka, on zenu... jos da i njima kazete, pa da se svi udruzite.  ;D

Kad je bal, neka je maskenbal.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #117 poslato: 20:16:31, 23.Sep.2011. »
Najpre cu da se ogradim - ne osudjujem, nemam prava a jos manje imam zelju da osudjujem ali me interesuje sledece:
Zvezda nebeska, sta te zadrzava u toj vezi ako te decko nije nasmejao godinama, ako ne ispunjava tvoje zelje/ocekivanja? Iz kog razloga ostajes u istoj? Kazes da ne zelis da ga zavolis, svesno si usla u tu pricu ali su se osecanja nesvesno ukljucila...
Mnogo ljudi je "upetljano", mnogo vas ce, na kraju, biti povredjeno.
Konkretno me zanima koji je razlog iz kojeg se upustis u tu avanturu zvanu veza sa ozenjenim muskarcem?

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #118 poslato: 21:02:05, 24.Sep.2011. »
Citat
ja sam se zaljubila u ozenjenog muskarca,bar mi je tako rekao ,kao navodno samo zivi sa njom,....i sta sad ja treba da radim da spasavam njegov brak ili ti vezu,kako god,i ja sam u vezi duze nego sto je on u tom takozvanom braku,i ja rizikujem da izgubim vec postojecu vezu,ali ja svesno ulazim u to.....lepo nam je kad smo zajedno,i ne trazim da rasturi brak,isto i on tako znaza tu moju vezu,ali nista ne govori povodom toga,tako da uzivamo kad smo zajedno,prelepo nam je,decko me nije nasmejao godinama,koliko je on za jedan dan......,moj ludak.... .........a vi kako hocete... (*o*)samo ne zelim da ga zavolim,a ....bojim se da vec jesam......jbg,zivot je cudo,a bila sam protivnik takvih veza,zato devojke,nemojte nikoga da osudjujete,nikad ne znate sta vas u zivotu ceka,bas mi koje osudjujemo tako nesto,to nas i snadje,ja sam zivi dokaz...nije svejedno,kad mislite da je to covek vaseg zivota

razumem te, ne mogu ni da ti objasnim, koliko puno, a ne osuđujem nikada nikog..... i što si još u vezi, i što se sada sa ovim novim dasom toliko dobro osećaš, i da ti se desilo nešto za šta si tvrdila, "ne meni, neće nikad!"
ja nažalost, ne umem, ali ako ti možež, evo ti moj predlog na usvajanje,........, pokušaj opušteno, neka stvari idu svojim tokom i nemoj puno da analiziraš, samo prati "znakove",....., verujem da ćeš odgovor šta dalje? i kako dalje dobiti sama?, nekako biće ispravan i doćiće sam od sebe. srećno, biće to ok  (mah:mah)

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #119 poslato: 21:26:48, 24.Sep.2011. »
Zna ozenjeni dobro sta radi, razgovaraj sa deckom o vasoj vezi ili nadji novog decka, slobodnog

Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000