Veza sa ozenjenim muskarcem

• Odgovora: 175
Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 17 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže baba_Vanga

• *
  • 11
  • 0
  • Pol: Žensko
  • Sam si čarobnjak svojih dela i ne dela
Odg: Veza sa ozenjenim muskarcem
« Odgovor #140 poslato: 14:54:36, 02.Nov.2011. »
Na žalost, ili na sreću, i patnja je sastavni deo života.... Veza sa oženjenim nas najpre vodi do nje, ali ni druge stvari ne garantuju da ćemo proći jeftino. Ma bitno je voleti, patiti, biti voljen, naravno, ... kako ćemo drugačije da znamo da smo živi?
A da ćemo uz sav oprez uspeti da izbegnemo patnju, sumnjam ....
Iskreno, ja idem srcem, pa šta bude,....., mada to nije pametan savet, to uopšte nije savet...... to sam samo ja
Pozdrav svima!!!
Priključiću se ovoj temi....
Ja odobravam sve što je vezano za ljubav iz razloga jer dečko sa kojim se ja i dan danas zabavljam a imam dve devojčice,je bio oženjen i razveo se pre par godina a mi smo 8.godina zajedno ŠTO  ZNAČI DA JE VALJALO SIGURNO SE NE BIH NI RAZVODIO, I NE BIH BIO SAMNOM A KAMOLI PRAVIO NI MANJE NI VIŠE ČAK DVOJE DECE(jer deca su planski pravljena i nisu se dogodila slučajno)A napustio je zato što njegova tadašnja žena u njegovoj 35.god nije želela decu  a on je to silno želeo.Tako da ne mora da znači da je sve avantura ili bol ljubavi može biti jako lepo i da je ta ljubav bez opterećenja.
Volite se i uživajte jer sve što je tudje to je sladje baš kao zabranjeno voće bitan je užitak i zadovoljstvo i da pred sobom imate najače oružje a to je obostrana ljubav.
« Najnovija izmena:: 20:37:55, 03.Nov.2011. Nale 83 »
Uradi pametnu stvar a da nikoga ne povrediš i uvek budi pozitivan jer je sreća u tvojim očima najveća magija.

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
« Odgovor #141 poslato: 17:30:42, 04.Nov.2011. »
Ono sto je, do juce, bilo nezamislivo, danas je potpuno normalno. Ono sto danas nije moralno, sutra ce biti. Ali znaci li to da, po svaku cenu, trebamo usvajati nametnute drustvene obrasce?
To znaci da samo zakoni treba da nam budu obrasci??
Valjda je bitniji moral  ;)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #142 poslato: 18:01:10, 06.Nov.2011. »
Ko je jos uspeo zakonima da regulise ljubavna pitanja/odnose?  (*o*)
Govorim o opstim obrascima ponasanja, ne o moralu (koji je promenljiva kategorija kod pojedinaca).

*

Van mreže filozof

• 697
  • 34
« Odgovor #143 poslato: 19:56:42, 16.Nov.2011. »
Moral ti je skup nepisanih pravila i obicaja u jednom drustvu odnosno sta je dobro a sta je zlo
Ne mozes da mi kazes da je moralno da devojka ima vezu sa ozenjenim covekom  ???
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže baba_Vanga

• *
  • 11
  • 0
  • Sam si čarobnjak svojih dela i ne dela
« Odgovor #144 poslato: 21:17:11, 16.Nov.2011. »
Hajde malo da postavimo pitanje:-Da li je moralno da muškarac koji je oženjen ima vezu sa devojkom koja je slobodna i da li je to moralno????
Zašto se uvek postavlja pitanje o moralu devojaka?
Znamo da su se zbog žena i ratovi vodili a kamoli rasturali brakovi, a brak koji ne stoji na čvrstim nogama ne opstaje je dugo, ili opstaje ako su deca u pitanju i jednostavno oproste i predju preko nekih sitnih avanturica ali ako muškarac ili žena okrene glavu za nekim ili nekom drugom tu u tom braku i nije sve savršeno pa moral i nije neka čvrsta kategorija to su jednostavno samo okolnosti.......  :dontunderstand: :girlblush:
Uradi pametnu stvar a da nikoga ne povrediš i uvek budi pozitivan jer je sreća u tvojim očima najveća magija.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #145 poslato: 00:36:36, 19.Nov.2011. »
Moral ti je skup nepisanih pravila i obicaja u jednom drustvu odnosno sta je dobro a sta je zlo
Ne mozes da mi kazes da je moralno da devojka ima vezu sa ozenjenim covekom  ???
Hvala :) znam sta je moral.
A gde sam rekla da je to meni moralno?  (*o*) Vratimo se nekoliko decenija unazad... Sta je tada bilo moralno, a sta ne? Kakvo je stanje danas? O tome pricam tj. pisem.

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #146 poslato: 19:47:49, 19.Nov.2011. »
A, gde je tu moral ozenjenog muskarca?  Sto bi se dovodio u pitanje samo moral devojke?  Ma, sve je to zivot. Desava se. Nikad ne reci nikad.  Zivot je vrlo nepredvidiv.  Zato nikog ne osudjujem.

*

Van mreže talentovana

• **
  • 310
  • 1
  • Love_is_in_the_air
« Odgovor #147 poslato: 22:56:35, 21.Nov.2011. »
To nije moralno ponasanje ni jedne ni druge strane i najbolje je da takve stvari naidju na osudu ne zato sto mrzimo te ljude nego jer su brak,deca i porodica iznad nasih mozda trenutnih zelja  (mah:mah)
Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.     
Charles Dikens

*

Van mreže filozof

• 697
  • 34
« Odgovor #148 poslato: 12:30:54, 25.Nov.2011. »
Hvala :) znam sta je moral.
A gde sam rekla da je to meni moralno?  (*o*) Vratimo se nekoliko decenija unazad... Sta je tada bilo moralno, a sta ne? Kakvo je stanje danas? O tome pricam tj. pisem.

Jeste se promenilo dosta toga ali brak je svetinja  ;)

A, gde je tu moral ozenjenog muskarca?  Sto bi se dovodio u pitanje samo moral devojke?  Ma, sve je to zivot. Desava se. Nikad ne reci nikad.  Zivot je vrlo nepredvidiv.  Zato nikog ne osudjujem.
I njegov moral nije na mestu. Niko nije napisao drugacije..
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #149 poslato: 19:49:06, 25.Nov.2011. »
Pa nećemo biti kruti pri davanju ocene tako bitnih institucija,......sticaj okolnosti..., a znaš nikoga ne možeš da nateraš da te voli...., kakve moral ima veze sa tim breeeeeeeeeee?  (*o*)

Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 17 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000