Kulminantna planeta - planeta najbliza MC-u

• Odgovora: 101
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Odg: Kulminantna planeta - planeta najbliza MC-u
« Odgovor #20 poslato: 19:02:59, 25.Okt.2009. »
 Sunce, Merkur ako gledamo samo ispred?...Nisam se nasla ni u jednom.Nekako su preteske reci :)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: da se dodam... malkice off...
« Odgovor #21 poslato: 20:08:02, 25.Okt.2009. »
   S obzirom da je X polje ~ Mc' ~ ne samo naša karijera [kakva god ona bila] već i zenit našeg života ~ a meni su u X polju Juna i Venera O° Regulus [a Venera dispozitor Sunca kao vladara tog Mc' ~ uzajamna recepcija medju njima ~ pa 60° Uran O° Asc' ~ a Uran vladar IV polja]
   ~ moj cilj u životu i jeste da kroz umetnost [prvenstveno slikarstvo] i astrologiju na neki način promenim živote ljudi i tako im koliko god mogu pomognem, po mogućstvu da otvorim ili školu slikarstva ili školu astrologije [vl. 4p. na vrhu 1p. pa 60° kulminantna planeta ~ neobični privatni biznis] :)

... i ne odustajem od te ideje ~ al' moram da čekam ~ Venera i Juna nisu baš blizu Mc' ~ pa samim tim u fixnom znaku ~ mora da se čeka ~ a u dir. 40god. dir. Venera O° nat. Sunce i tako i tada će se moja "kulminantna" planeta napokon osloboditi i pokrenuti i doneti mi ono što želim od života  ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 22:04:52, 25.Okt.2009. »
Sunce, Merkur ako gledamo samo ispred?...Nisam se nasla ni u jednom.Nekako su preteske reci :)
Slazem se sa tobom da citanje onog prvog teksta nije potpuno merodavno ali sve u svemu da ovaj tvoj Neptuncic ne kvari situaciju verujem da bi za svaki korak u zivotu lakse uspevala...
Puno puta ne vidis jasno viziju, nisi iskrena prema sebi i onome cemu tezis...  itd...
O tvom progresu dosta mozes da saznas citanjem o ukljestenom znaku jer ti kulminanta dolazi iz ukljestenog znaka...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #23 poslato: 23:16:17, 25.Okt.2009. »
Venera u Blizancima u X polju,Jupiter u kvadratu sa MC,Pluton u trigonu sa MC,a Sunce i Mesec u sekstilu....
I da li si dosla do nekog zakljucka u vezi ovih postavki?  (*o*)

Venera u desetom polju je odlična pozicija kada je uspeh na polju karijre u pitanju. Obično donosi poslove koji su vezani za umetnost, kao i slavu i popularnost.I nesto sto je vezano za rad sa mnogo ljudi. (*o*)

Jupiter u kvadratu sa MC:Ona doza preterivanaja Jupitera ovde dolazi do izrazaja,osoba je sklona osecaju superirnosti,neprijatelsjki dozivlajava autoritete,pa cak i izaziva sukobe sa nadredjenima.Nedostaje joj umerenost i realisticno gledanje i cesto ima nerealne ambicije.Treba da pronadje zanimanje u skladu sa svojim kompetencijama
Mars u trigonu sa MC:Mars pomaze nasim enrgetskim potencijalima u naporima da sami kreiramo svoju sudbinu i profesiju.Osoba lako preuzima inicijativu,borbena je ,ima jaku volju,i sasvim solidan uspeh u karijeri,jer ume da se izbori za svoje ciljeve.
Pluton u trigonu sa MC:Lakoca kojom se transformise ili druge transformise,moci ce da modifikuje svoju sudbinu,da efikasno utice na izbor profesije,i da sa strogoscu sudi o sebi i svojim postupcima,kuca u kojoj je Pluton daje informaciju koji domen ce biti najvise pogodjen transformacijom.A kuca kojom vlada onaj domen gde ce se najvise odraziti te transformacije.
Sunce u sekstilu sa MC:sa ovim aspektom postoji ravnoteza izmedju ambicije i sredstava koje upotrebljavamo pri njenoj realizaciji,kao i verovatnoca da se ostvarimo u zivotu,a narocito u karijeri.Takodje je izvesno da osoba uziva podrsku,zastitu,pomoc i korisne savet okoline i lako dospeva na pozicije u drustvu u skladu sa svojim idelaom.Volja osobe podrzava''sudbinu'' i efikasno dela da izgradi karijeru.
Mesec u sekstilu sa MC:sa ovim aspektom osecajnost,masta i sposobnost komunikacije su u sluzbi karijere.Povoljno je za sva zanimanja koja imaju direktan kontakt sa javnoscu,masama,klijentelom.U muskom horoskopu zene mogu imati vaznu ulogu za karijeru,a za zenu oznacava mogucnost da eksteriorizuje svoje sposobnosti u okviru svoje profesije.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #24 poslato: 00:26:21, 26.Okt.2009. »
Slazem se sa tobom da citanje onog prvog teksta nije potpuno merodavno ali sve u svemu da ovaj tvoj Neptuncic ne kvari situaciju verujem da bi za svaki korak u zivotu lakse uspevala...
Puno puta ne vidis jasno viziju, nisi iskrena prema sebi i onome cemu tezis...  itd...
O tvom progresu dosta mozes da saznas citanjem o ukljestenom znaku jer ti kulminanta dolazi iz ukljestenog znaka...

Sasvim verujem da sve dobro ce da dodje tek u kasnijim godinama, pogotovo sto mi je Sunce na Zosmi koja takodje pokazuje uspeh,ali tek posle pada. Uprau si za Neptuna,ono sto daje u ovoj prici je masta.
Sta je jos zanimljivo (da povezujem laicki i napravim pricu)...Kulminantna planeta tj Sunce0Me0Zosma je u 9 kuci koja je kuca karijere,opste srece,uspeha, drugog braka sudbina itd a vladar 9 kuce je Mesec koji je u 6 kuci i pravi trigon sa kulminantnim planetama,a Mesec mi je na Andromedi
(fiksna zvezda koju je muskarac spasao tj izvukao z problmema i ona se ludo zaljubljuje u njega) S obzirom da mi je vladar 6( 29stepem Ovna vec se racuna u drugom znaku?) i 7 Venera koja po progresijama dolazi na moju kulminantnu planetu u 34 godini. To bi znacilo da kuliminantim planetama mozemo utvrditi i potvrditi progresije, godinu i tok odredjenog dogadjaja.Hm Sto bi znacilo da moram poci kroz sve ovo sto prolazim da bih promenula stavove u zivotu,stekla odredjeno iskustvo, spoznala sebe,razbila iluzije i zakoracila sasvim iskrojena u nov zivot u toj famoznoj 34  A ja cu se izgleda citav zivot baviti zenama :)
Smile znaci skolu astrologije cu upisati tek za koju godinu, taman kad se sredim :)
« Najnovija izmena:: 00:34:41, 26.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #25 poslato: 12:41:02, 26.Okt.2009. »
Lilka, da ne odem u off. Definitivno ce se nesto desavati direktivnom Venerom ali mislim da se fiksnim zvezdama ne treba zamarati jer i iz osnovnih znaka ima puno informacija  (mah:mah)

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #26 poslato: 23:54:35, 13.Nov.2009. »
Ja ovo ne mogu izracunati.Moze li se bez sestara izracunati,na osnovu broja stepena koji je blizi MC-u?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #27 poslato: 11:10:14, 14.Nov.2009. »
Moze. :mig:

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #28 poslato: 16:48:42, 14.Nov.2009. »
Je li to planeta koja dolazi na MC ili koja ga je vec prosla,da li gledam planete u 9. ili u 10. kuci? Zasto ti stalno namigujes na jednu stranu??Dobices bore s te strane lica!!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #29 poslato: 17:32:25, 14.Nov.2009. »
Zasto ti stalno namigujes na jednu stranu??
Da bi se ljudi cudili.  :D

Je li to planeta koja dolazi na MC ili koja ga je vec prosla,da li gledam planete u 9. ili u 10. kuci?
Svejedno, bitno da je najbliza.

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000