Koja planeta vam je u kući braka?

• Odgovora: 26
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Pol: Žensko
  • Love,Peace,Freedom
Koja planeta vam je u kući braka?
« poslato: 19:30:30, 29.Nov.2013. »
Pozicija i aspekti planeta u sedmoj astrološkoj kući opisuju našeg emotivnog, bračnog ali i poslovnog partnera kao i naš odnos prema drugima. Ukoliko je ova kuća prazna, nema razloga za zabrinutost. To ne znači da vlasnik horoskopa nikada neće stupiti u brak, već se u tom slučaju gleda pozicija planete koja upravlja ovom kućom. Na primer, ako je descendent, osa kuće braka, u Jarcu a Saturn, planeta koja vlada tim znakom, u desetoj kući, bračnog partnera najverovatnije ćete upoznati na poslu ili preko posla.

SUNCE U SEDMOJ KUĆI – Vrlo brzo stičete popularnost i maksimalnu podršku ljudi na položaju. Dobro aspektovano Sunce u ovoj kući pokazatelj je uspeha kroz ortakluk i brak, a govori i o dominantnom i autoritativnom partneru. Međutim, loše aspektovano Sunce može da izazove probleme u braku najčešće zbog partnerove egocentričnosti. U ženskom horoskopu, ova pozicija Sunca može da ukazuje na brak sa muškarcem koji je u trenutku ulaska u novu vezu bio oženjen ili razveden. Takođe, može biti i pokazatelj braka u zrelijim godinama ili braka sa starijim partnerom.

MESEC U SEDMOJ KUĆI – Podložni ste uticajima okoline i privlačite emotivne partnere promenljivih raspoloženja. Ipak, za brak se teško odlučujete. Ova pozicija Meseca ponekad znači dva ili više brakova. U horoskopu muškarca, pokazuje da on u ženi pre svega traži majku. Zbog toga se može oženiti ženom starijom od njega ili nekom koja je već bila u braku a možda samo bira partnerku po uzoru na svoju majku. U ženskom horoskopu često pokazuje da ona mužu, na neki način, zamenjuje majku što loše utiče na seksualni život.

MERKUR U SEDMOJ KUĆI – Privlače vas komunikativni, inteligentni i praktični partneri čiji posao najčešće može da ima veze sa trgovinom, pisanjem, administrativnim ili intelektualnim poslom. Takođe, vaši emotivni kao i bračni partneri mogu da budu i znatno mlađi ili stariji od vas. Ova pozicija Merkura dobra je za sve poslove koji se odvijaju pred očima javnosti. Loše aspektovan Merkur ukazuje na svađe i rasprave sa partnerom ili mogućnost više brakova a vrlo često može da ukazuje i na brak sa mlađom osobom.

VENERA U SEDMOJ KUĆI – Ako vam je Venera u ovoj kući, to može da ukaže na raniji ulazak u brak ili mlađeg partnera. Dobro aspektovana Venera govori i o braku iz ljubavi preko kojeg dolaze i sreća i blagostanje. Ova pozicija Venere najčešće simbolizuje prijatnog, lepog, vernog i požrtvovanog partnera. Međutim, i vi takođe povoljno utičete na stvaranje harmoničnog okruženja oko sebe. Loši aspekti Venere pokazuju razloge zbog kojih brak ne može da opstane.

MARS U SEDMOJ KUĆI – Imate neprestanu potrebu za dokazivanjem a privlačite i verbalne napade i probleme sa zakonom. Loše aspektovan Mars ukazuje na probleme u ljubavi i moguće iznenadno odvajanje od partnera. Ova pozicija Marsa vrlo lako dovodi do razvoda. Planeta agresije u ovoj kući negativno utiče na bračne odnose pa i najmanje loš aspekt Marsa sa drugim planetama izaziva svađe i sukobe a u slučaju gorih aspekata, moguće su i tuče i nasilje. Preti vam opasnost od partnera a ponekad i partner može da se nađe u opasnim situacijama.

JUPITER U SEDMOJ KUĆI – Ova pozicija Jupitera govori o stabilnom braku i harmoničnim odnosima sa okolinom, vašoj popularnosti i ponekad preteranom optimizmu. Dobro aspektovan Jupiter obećava stabilan brak i poboljšanje materijalnog položaja kroz brak. Vaš bračni drug može da bude stranac ili da dolazi iz inostranstva, iskren, dobrodušan, visokoobrazovan ili imućan, profesor, advokat, savetnik, prevodilac. Takođe, postoji i mogućnost venčanja u inostranstvu.

SATURN U SEDMOJ KUĆI – Dobro aspektovan Saturn u kući braka ukazuje na kasniji ali stabilan brak ili brak sa starijom osobom koja pruža materijalnu sigurnost. Inače, partnerskim odnosima i braku pristupate odgovorno pa često osećanje dužnosti više nego ljubav održava vašu zajednicu. Partner je veran, može da bude i stariji a može da bude i stranac. Loše aspektovan Saturn donosi razočaranje u partnera, a vrlo često sprečava i ulazak u brak.

URAN U SEDMOJ KUĆI – Priroda Urana, simbola slobode i nezavisnosti, nije baš u skladu sa sedmom kućom i onim što se podrazumeva pod pojmom braka. Ova planeta simbolizuje romantične, tajne a ponekad i zabranjene ili neobične veze, česte raskide ili brak sa razvedenom osobom. Takođe, može doneti iznenadni razvod o čijem uzroku govori planeta koja je u lošim aspektima sa Uranom ili kuća kojom Uran vlada. Dobro aspektovan Uran ukazuje na brak sa intuitivnom, originalnom, nepredvidivom, nezavisnom, ponekad i ekscentričnom osobom.

NEPTUN U SEDMOJ KUĆI – Skloni ste preteranom idealizovanju partnera. A, kada se suočite sa realnošću, nastaje haos koji najčešće vodi u raskid. Neptun, simbol obmana, iluzija, tajni, laži i prevara, nije baš poželjna planeta u kući braka. Izaziva porodične probleme a bračni drug može da bude romantičan ali i ljubomoran. U najboljem slučaju, može biti glumac, psiholog, mornar, umetnik ili se bavi neki drugim zanimanjem koje odgovara simbolici Neptuna. Jedna strana ili obe, ulaze u tajne veze. Partner može da bude sklon alkoholu a ponekad i nekim drugim oblicima zavisnosti.

PLUTON U SEDMOJ KUĆI – Vaš bračni partner je vrlo harizmatičan, strastven, ljubomoran i posesivan, a može da bude i drugačijeg kulturnog porekla. Dobro aspektovan Pluton, simbol moći i bogatstva, odličan je za sve pravne poslove. Loše aspektovan Pluton ukazuje na na svađe i sukobe sa partnerom, uglavnom, zbog njegove teške naravi. Međutim, Pluton nije tipičan pokazatelj razvoda, već pre fatalnih veza koje se teško prekidaju pa partneri vrlo često ostaju zajedno dok ih smrt ne rastavi. Vaš partner može da se bavi poslom koje ima veze sa medicinom, borbom protiv kriminala i sl. ali može da ima i problema sa zakonom, ako je Pluton loše aspektovan.

by Vecernje Novosti

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Koja planeta vam je u kući braka?
« Odgovor #1 poslato: 20:01:29, 29.Nov.2013. »
nijedna kod mene..  (*o*)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #2 poslato: 20:07:59, 29.Nov.2013. »
nijedna kod mene..  (*o*)

Gledaj onda vladara, gde je otiso i koje aspekte radi  ;)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #3 poslato: 20:13:01, 29.Nov.2013. »
to znam, Ve otisla u 10. kucu, 17  stepen lava, ima 90 Mo, 90 Pl i 0 Ma.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #4 poslato: 20:17:04, 29.Nov.2013. »
to znam, Ve otisla u 10. kucu, 17  stepen lava, ima 90 Mo, 90 Pl i 0 Ma.

7ma ti pocinje u Biku ili u Vagu?

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #5 poslato: 20:21:18, 29.Nov.2013. »
u Biku pocinje, na 6 stepenu

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #6 poslato: 20:37:03, 29.Nov.2013. »
u Biku pocinje, na 6 stepenu

Onda, ovako.... 7ma u Biku na stepen Device polazuje da ti trazis stabilnije partnerice, koje cvrsto stoje na zemlji. Tradicionalno vaspitane, koje znaju i uzivaju da kuvaju, odmerene, ozbiljne, realne, koje ne pokazuju javno svoja osecanja.... Vladar7me je otiso u 10tu, to bi moglo da znaci upoznavanje na poaso ili preko posao, preko kolegu-koleginicu na posao ili u agenciju za trazenje na posao... Ne retko ljude sa ovakav polozaj VE stupaju u brak radi interesa, a ne zbog ljubavi, a kod rakove je osobeno to izrazeno  :) Naravno, svako pravilo ima i iskljucak, pa ovo moze da znaci i da si dobijao pomoc od roditelja, tacnije od majke ili zenski deo familije u vezi posao.... Od aspekte imas VE90MO, VE90PL i VE0MA - Kvadrat sa MO moze da donese neprihvacanje partnerke od strane tvoje majke, majka se mesa u zivot mladih i cesto u kucu ima razdore i svadje... Cesto ljudima sa ovakvim aspektom im se prvi brak raspadne, ali to treba da se potvrdi kroz najmanje tri drugi aspekata.... Dalje, kvadrat sa PL - tezak narav partnera, fatalne veze koje idu od krajnosti do krajnosti, od ljubavi do mrznje... Ali ako postoji cistoca ljubavi Venera, onda moze znatno da ulepsa, da ponisti ovaj aspekt. Onda imas VE0MA - sarmantna, energicna zena... mnogo trazi od ljubavi.... slobodoljubive prirode i ne zeli biti vezana u neki formalni odnos, ne podnosi stege, gusi je to... kolko je kraca veza, tolko je strastvenija.... dobre odnose sa javnost, ljudi je vole, lako stupa u kontakt sa ostale, ali ipak, ponekad joj traba neki njen, licni prostor kako bi napunila baterije.... To bi bilo to sta vidim, ovako, bez karte  ;)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #7 poslato: 20:44:09, 29.Nov.2013. »
jao pa nisi morala da se maltretiras tako detaljno  ;D hvala ti! tacno, posebno za aspekte i posao.. doduse, ja ne radim, ali studiram i do sad sam imao jednu jako bitnu bezu sa jednom koleginicom, a sada mi se svidja jedna druga, samo sa drugog faxa.. ja inace volim ambiciozne devojke, a ova ima 6 planeta u Cap u 8. kuci.. sto se tice kuvanja, volim to da ume, ali ne mora da bude domacica, moze i karijeristkinja.. i po mogucnosti da ne zeli 3 dece  ;D

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #8 poslato: 20:46:19, 29.Nov.2013. »
jao pa nisi morala da se maltretiras tako detaljno  ;D hvala ti! tacno, posebno za aspekte i posao.. doduse, ja ne radim, ali studiram i do sad sam imao jednu jako bitnu bezu sa jednom koleginicom, a sada mi se svidja jedna druga, samo sa drugog faxa.. ja inace volim ambiciozne devojke, a ova ima 6 planeta u Cap u 8. kuci.. sto se tice kuvanja, volim to da ume, ali ne mora da bude domacica, moze i karijeristkinja.. i po mogucnosti da ne zeli 3 dece  ;D

hahaha... drago mi je sam pogodila... inako, nije mi tesko, meni ovo zabavno, ovako se najlakse uci.... zelim ti puno srecu na svim poljima  :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #9 poslato: 20:50:12, 29.Nov.2013. »
hvala ti, ja tebi takodje, to sam ti vec rekao  ;D kazu da je 6. stepen bika cest kod nezenja ili ljudi koji bas kasno ulaze u brak, a meni je tu Dc, mislim da cu ja biti skolski primer simbolike tog stepena

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000