Kulminantna planeta - planeta najbliza MC-u

• Odgovora: 101
Stranice: « 1 2 3 4 ... 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Odg: Kulminantna planeta - planeta najbliza MC-u
« Odgovor #10 poslato: 12:17:00, 11.Apr.2009. »
Hm..evo i ja se pridruzujem onima koji rade u ocekivanju Plutonovog konacnog potpisa...uz egzaktan trigon Ma i Pl sve se nesto nadam da me nece izneveriti...:D

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #11 poslato: 18:49:10, 11.Apr.2009. »
Hm..evo i ja se pridruzujem onima koji rade u ocekivanju Plutonovog konacnog potpisa...uz egzaktan trigon Ma i Pl sve se nesto nadam da me nece izneveriti...:D

Dobra osnova ali bitno je koje su kuce vladari i polozaj Marsa (kuca, znak, stepen, ostali aspekti...).

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #12 poslato: 23:33:48, 11.Apr.2009. »

Dobra osnova ali bitno je koje su kuce vladari i polozaj Marsa (kuca, znak, stepen, ostali aspekti...).

Mars vladar V u Vodoliji na vrhu III kuce, Pl vladar XII u Vagi..oba na 8*...moja pretpostavka pocetak psihologija i uze psihoterapija..a onda uz malo srece ka predsednickoj fotelji.. ;D

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #13 poslato: 18:52:23, 12.Apr.2009. »
Jupiter i Uran u konjukciji sa MC  (bp)
Bicu kraljica i zavescu diktaturu  :-X

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #14 poslato: 22:35:10, 22.Okt.2009. »
Ovih dana sam malo citala o MC .Koliko ga ja shvatam, on simbolise neki nas 'spiritus movens' ka uspjehu,ka odredjenom statusu,polozaju u drustvu, siroj ili uzoj sredini,profesiji....Pretpostavljam da nam on daje formu ( sadtzina bi bila vjerovatno asc, dsc...), Cini da mi svi pojedinacno jesmo "Brend " sami po sebi...

S obzirom da mi MC djeluje dosta pozitivno, kao neka nasa kineticka energija, zanima me kako se to moze valorizovati.Jedana od polaznih osnova, rekla bih , jeste svjesnost onog sto nam MC predstavlja.
Meni je u Biku (teznja ka profitabilnom profesijom koja mi moze obezbjediti materijalnu sigurnost) ali ne znam kako se gleda koja je to planeta najbliza MC. U 10 polju mi je Hiron. Ne znam da li se zbog Bika gleda uticaj Venere ili se gleda najbliza planeta tj. planeta iz susjednih kuca?
Sto se aspekata tice,MC je u opoziciji sa Saturnom i Plutonom, MC sekstil Mjesec i MC trigon Neptun.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #15 poslato: 20:39:49, 24.Okt.2009. »
S obzirom da mi MC djeluje dosta pozitivno, kao neka nasa kineticka energija, zanima me kako se to moze valorizovati.
Pre bih rekao da je to nasa potencijalna a ne kineticka energija kao i sve ostalo u natalnoj karti. Ako se koristi ono sto nam je dato valorizovace se a ako cekamo skrstenih ruku svake godine ceprkacemo po horoskopu trazeci nadu...

Ne znam da li se zbog Bika gleda uticaj Venere ili se gleda najbliza planeta tj. planeta iz susjednih kuca?
Sto se aspekata tice,MC je u opoziciji sa Saturnom i Plutonom, MC sekstil Mjesec i MC trigon Neptun.
Gledas kulminatnu planetu, planetu (ako je ima u X polju), aspekti na MC i vladar desete kuce. Svaki od navedenih ima svoje znacenje.
Kad sve to uzmes u obzir vidis sta su ti sanse a sta prepreke na putu do nekog uspeha...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #16 poslato: 01:46:15, 25.Okt.2009. »
Venera u Blizancima u X polju,Jupiter u kvadratu sa MC,Pluton i Mars u trigonu sa MC,a Sunce i Mesec u sekstilu sa MC.
« Najnovija izmena:: 01:52:50, 25.Okt.2009. miss80 »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #17 poslato: 01:51:06, 25.Okt.2009. »
Venera u Blizancima u X polju,Jupiter u kvadratu sa MC,Pluton u trigonu sa MC,a Sunce i Mesec u sekstilu....
I da li si dosla do nekog zakljucka u vezi ovih postavki?  (*o*)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #18 poslato: 16:06:44, 25.Okt.2009. »
Pre bih rekao da je to nasa potencijalna a ne kineticka energija kao i sve ostalo u natalnoj karti. Ako se koristi ono sto nam je dato valorizovace se a ako cekamo skrstenih ruku svake godine ceprkacemo po horoskopu trazeci nadu...
Naravno, to je svakako tacno!
Kod mene nesto najblize MC su asteroidi,planeta nema naokolo ??? a ni ovi aspekti sa MC nisu bas najsrecniji

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 16:09:22, 25.Okt.2009. »
Imaju neko znacenje ali se za kulminantnu planetu ne racunaju cvorovi, asteroidi i fiksne zvezde...

Stranice: « 1 2 3 4 ... 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000