U kom horoskopskom znaku su rodjeni najveci prevaranti?

• Odgovora: 62
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
Odg: U kom horoskopskom znaku su rodjeni najveci prevaranti?
« Odgovor #40 poslato: 21:45:31, 22.Maj.2012. »
....pa ja sam riba, podznak blizanac....uh ste me nagrdili  ::) ma ne razumem se u astrologiju, ali  :o
da pokušam da vam razbijem te predrasude, ne morate da mi verujete  (*o*)
bliske ljude ne lažem, čak bih volela da umem bolje da lažem, ma brutalno sam iskrena najčešće....slažem ponekad roditelje, ali sa jednim, jedinim motivom da ih zaštitim od eventualnih briga
istina, nestrpljiva sam, reagujem u afektu, posle praštam i očekujem da meni oproste, umem da budem jako disciplinova i krajnje nedisciplinovana, mrzim formu, ali umem da budem jako lojalna i tako bla, bla, bla..... (*o*) ,....ni o strelčevima nemam ružno mišljenje, iza koketne fasade su ok likovi
.....ja malo ne volim poneke muške vage, ali sada vas volim sve  :h055:

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #41 poslato: 17:32:10, 13.Jun.2012. »
ribe su najveci smutljivci,prevaranti,muvatori i lazovi...potpisujem! sa dve zivim,sa tri se druzim...uzas jedan,oni tako spontano slazu a da to ni ne zele,a uzivaju da petljaju i sebi komplikuju zivot,ne kazem da su zli ali ih neptun ubi!
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #42 poslato: 19:57:05, 13.Jun.2012. »
ribe su najveci smutljivci,prevaranti,muvatori i lazovi...potpisujem! sa dve zivim,sa tri se druzim...uzas jedan,oni tako spontano slazu a da to ni ne zele,a uzivaju da petljaju i sebi komplikuju zivot,ne kazem da su zli ali ih neptun ubi!

aj' sa ovima što živiš, to razumem, njih ne možemo da menjamo
a, što li se družiž sa tim ribama, kada su toliko užasne  (*o*)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #43 poslato: 20:13:56, 13.Jun.2012. »
snalazim se s njima dobro,nisu losi ljudi,ali da vole da mute i da lazu vole,a opet kazem nekad to rade i nesvesno...
ribe imaju problem sto se to najvise njima odbije o glavu i najvise lazu same sebe

ne mislim nista licno,govorim samo o ljudima koje dobro znam ;D

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #44 poslato: 20:53:26, 13.Jun.2012. »
snalazim se s njima dobro,nisu losi ljudi,ali da vole da mute i da lazu vole,a opet kazem nekad to rade i nesvesno...
ribe imaju problem sto se to najvise njima odbije o glavu i najvise lazu same sebe

ne mislim nista licno,govorim samo o ljudima koje dobro znam ;D

slažem se...zapetljaju se same sa sobom....gotovo uvek im se obije o glavu...ali zato im nije dosadno  :)
a, kada lažu, ovo sada ozbiljno, najčešće pokušavaju da poštede najbliže sopstvenih gluposti  :girlblush:

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #45 poslato: 21:49:31, 13.Jun.2012. »
ribe ne vole i ne zele da prihvate odgovornost i krivicu za svoje postupke,a ako i prihvate onda to rade da bi iskoristile u svoju korist i beskrajno izigravale zrtvu,samosazaljavajuci se,to je i smesno i iritantno a potpuno nezrelo ;)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #46 poslato: 22:19:58, 13.Jun.2012. »
ribe ne vole i ne zele da prihvate odgovornost i krivicu za svoje postupke,a ako i prihvate onda to rade da bi iskoristile u svoju korist i beskrajno izigravale zrtvu,samosazaljavajuci se,to je i smesno i iritantno a potpuno nezrelo ;)

...to da se ja u astrologiju ne razumem baš, to si video pretpostavljam
ne znam puno riba, ali ja sam riba, podznak blizanac, te ti pričam u svoje ime
..da ne dužim, ...ono što radim, ne shvatam kao obavezu, nego kao dobru volju, ma koliko teško ili lepo bilo
kada postane obaveza, otvoreno ne prihvatam odgovornost
u svim drugim situacijama, smem da tvrdim da sam i previše odgovorna, a sa krivicama, greškama...nemam problema
ko bilo šta radi, na poslu, kod kuće...u krajnjem slučaju, ko voli, ima pravo da greši, to je normalno
...sažalenje mi ne treba.....mada mi je lakše, kada u afektu, malo vičem...ne plačem...samo sama kod kuće
ko ume sa mnom, mrzim te pojedince, lojalna sam do besvesti
...e sada....  (*o*) možda sam subjektivna previše  :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #47 poslato: 08:59:33, 14.Jun.2012. »
Jedna od mojih najboljih drugarica je ribe/blizanci. U životu nijesam upoznala pošteniju osobu od nje i nijesam primijetila da me je ikad slagala. Jedino što kad se zaljubi, idealizuje kao i ja, čak i više, umišlja da ljubav postoji, iako momku nije stalo, pogrešno tumači njegovo ponašanje, tako da mislim da ribe više obmanjuju sebe nego druge...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #48 poslato: 10:17:06, 14.Jun.2012. »
Jedna od mojih najboljih drugarica je ribe/blizanci. U životu nijesam upoznala pošteniju osobu od nje i nijesam primijetila da me je ikad slagala. Jedino što kad se zaljubi, idealizuje kao i ja, čak i više, umišlja da ljubav postoji, iako momku nije stalo, pogrešno tumači njegovo ponašanje, tako da mislim da ribe više obmanjuju sebe nego druge...
Ovo potpisujem.Drugarica mi je Ribe/Blizanci Mo,Me,Ma u Vodoliji,Ve u Cap,i vjerujem da cu tesko naici na lojalniju i posteniju osobu.Malo je cudna i povucena u sebe,ali stvarno nikad nije lagala.
Medjutim,ona je atipican primjerak,sto znaci da uvijek postoje izuzeci.Ja se i dalje drzim toga da su tipicni Neptunovci muljatori.Moj deda sa oceve strane je Vodolija sa istaknutim Ne,i covjek je patoloski lazov i manipulator,moj bivsi Ribe/Skorpija,i muljator je bio samo takav,moj tata Ribe/Vodolija i ima te sklonosti,tesko se mozes osloniti na ono sto on obeca,totalno je nepraktican.Poznajem dosta Neptunovaca i rijetki,ali rijetki nisu muljatori.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #49 poslato: 10:57:37, 14.Jun.2012. »
Ribama vlada Neptun, pa kod nekih prevagne loša strana Ne, pa su to lažovi, prevaranti, bludnici, alkoholičari, narkomani, a kod drugih riba prevagna dobra strana Ne, pa su dobrodušni, humani, umjetnici ili veliki vjernici.

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000