Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?

 • Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

 • ***
 • 2 106
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 34
 • Pol: Žensko
Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?
« poslato: 16:46:48, 31.Mar.2013. »

Ovan

Muškarcima rođenim u znaku Ovna istaknite divljenje, jer zbog toga samo rasti još više. Vodite računa da primijeti koliko vam se sviđa njegov pogled na život, a takođe od svih znakova Zodijaka upravo Ovnovi najviše vole da primaju ljubavne komplimente. Obožavaju intelektualne teme i žive diskusije.

Zapamtite, Ovan je najnapredniji znak, veoma nezavisan i obožava pažnju. Nemojte pretjerivati i nemojte se u svemu slagati pošto će to muškarcu Ovnu brzo dosaditi. S druge strane ne pokušavajte da ga kontrolišete jer ne podnosi kada mu neko naređuje. Ovnovi su veoma sposobni ljudi, pratite njihove planove i odlično ćete se zabaviti!

Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika su veoma senzibilni i stabilno stoje na Zemlji. Bik želi kvalitetnu ženu, nikako vezu na jedno veče. Veoma su strpljivi kada je u pitanju stupanje u vezu i potrudiće se da ispitaju situaciju i budu sigurni šta imate da mu ponudite, prije nego što on učini isto. Inače, veoma je romantičan muškarac koji ženu postavlja na pijedestal, a uz to je lojalan i vjeran. Bik nije za žene koje vole avanture i uzbuđenja, naprotiv on je spreman na obavezivanje i voli rutinu.

Ne pokušavajte da žurite sa razvitkom odnosa kada je u pitanju Bik. Veoma su strpljivi i očekuju da i vi to budete. Zasmijavajte ih, jer će tako obožavati da budu u vašem društvu. Put do Bikovog srca stiže preko stomaka. Kuvajte mu ili ga odvedite u neki fin restoran gdje ćete razgovarati o njegovim omiljenim temama: finansijama, poslu, novcu i nekretninama.

Blizanci

Šarmantni, duhoviti, pametni, kreativni, avanturisti. Ponekada će vam biti teško da ispratite sve njegove osobine. Blizanci privlače žene prvenstveno zbog toga što znaju kako da uživaju u životu. Spremite se na to da ćete se boriti za njegovo srce i nikada ne očekujte da bude samo vaš. Kao osoba koja je okrenuta sebi, nikada neće dozvoliti da mu žena naređuje. Štaviše, Blizanci su odlični manipulatori i uradiće sve što treba kako bi dobili ono što žele.

S obzirom na to da su veoma inteligentni i razumiju se u mnoge stvari, često razgovarajte sa njim. Ako ste ekspert u određenoj oblasti, naučite ga nešto više o tome. Biće ujedno i zahvalan i impresioniran. Ne budite previše konzervativni, jer će vas smatrati dosadnom. Budite iskreni i lojalni u odnosu sa muškarcem rođenim u znaku Blizanca. Ako jednom iznevjerite njegovo povjerenje teško da ćete ga ikada povratiti. Zabavljajte se sa njim kao sa najboljim prijateljem, jer je to što oni i jesu – odlični prijatelji!

Rak

Morate biti direktni, jer Rak sigurno to neće biti. Neka vaša osjećanja budu transparentna, to je prvi korak ka osvajanju Raka. Na taj način neće doživjeti osjećaj svog najvećeg straha – straha od odbijanja. Ako želite vezu na jednu noć, budite iskreni sa njim. Nemojte ga navoditi na razmišljanje o vezi, jer ćete ga veoma povrijediti. Povjerenje mu je najvažnije, a kada njega izgradite Rak će se postepeno približavati k vama. Budite iskreni, foliranje lako nanjuše.

Rakovi uživaju u pomaganju i davanju savjeta pa mu se slobodno možete povjeriti. Ne forsirajte muškarca rođenog u ovom znaku na vezu ili momentalno donošenje odluka, tako će samo pobjeći od vas. Strpljenje je ključ za privlačenje Raka, nakon čega će uslijediti predivna i ispunjavajuća ljubavna veza.

Lav

Lavovi se često zaljubljuju i to obično ne traje dugo, zbog toga što shvataju da se njihovi emocionalni ideali i zamišljene ljubavne afere brzo pretvaraju u realnost. Lavu je potrebna žena koja će ga čvrsto držati na zemlji. Iako izgleda staloženo, njemu treba obožavanje i odobravanje, a kada mu to pružite dobićete izvanrednog partnera zauzvrat. On samo traži ženu koja će biti svjesna koliko je divan, brinuti se o njemu ali ne i naređivati mu. Divite mu se i biće samo vaš. Slobodno pretjerujte u tome jer mu komplimenata nikada neće biti dosta. Čak i kada se folirate, Lavovi ne mare – obožavaju pažnju. Ako još možete i da ga zasmejete, to je odlično!

Lavovi žele velike stvari u životu, te ih počastite raskošnom večerom. Nudite im najbolje od svega. Kako često smatraju da ništa nije dovoljno dobro za njih potrudite se da budete na nivou, te se oblačite uglađeno i uživajte u provodu sa šarmatnim Lavom.

Djevica

Djevicama je potrebna intelektualna stimulacija. Impresionirajte ih činjenicama i detaljima. Uvijek se trudite da vaša konverzacija izrodi zaključke, jer ne vole kada ona nikuda ne vodi. Veoma su konvencionalni, zato nemojte raditi ništa spontano niti ih forsirati da donose užurbane odluke.

Oni imaju svoje vrijeme tokom kojeg intenzivno razmišljaju. Emocije jedne Djevice su veoma zatvorene, a dok veza ne bude ozbiljnija oni odučuju koliko i šta će vam ponuditi od njih. Pustite Djevicu da vodi glavnu riječ, jer vole da imaju kontrolu nad onim što se dešava i nemojte da vas čudi konstantna zabrinutost – to im je u prirodi. Nemojte biti vulgarni, jer ovaj znak voli mir, klasično okruženje i ljude.

Vaga

Kod Vaga vas je sigurno privukla njihova lakoća življenja. Prvo i osnovno što morate znati jeste da im se otvoreno divite. Vole da pričaju o bilo čemu, ali su posebno zainteresovani da pričaju o sebi. Želite li da ostavite trajni utisak na Vagu? Pričajte o njegovim interesovanjima, njegovim hobijima, njegovom poslu.

Pošto važe za diplomate, Vage vole da posmatraju stvari sa više tačaka gledišta. Ukoliko uđete u debatu sa njim, ne brinite se jer će muškarac rođen u znaku Vage uvijek poštovati vaše mišljenje. Oblačite se lijepo i budite uredni, jer je kod Vage prvi utisak ono što određuje dalji tok odnosa. Zabavite se, budite svoji i zagarantovano vam je dobro vrijeme sa zanimljivom Vagom.

Škorpija

Nikada se nemojte folirati pred Škorpijom, jer one to mogu nanjušiti iz daleka. Dozirano komentarišite i pažljivo ih slušajte što neće biti teško jer Škorpije uvijek imaju nešto zanimljivo da kažu. Ne pokušavajte ništa da sakrivate od muškarca rođenog u ovom znaku, jer nekako uvijek sve sazna. I zapamtite, samo je njemu dozvoljeno da zadirkuje druge i bude misteroizan. Voli iskrenost, zato otvorite svoj um i znaće to da cijeni.

Škorpije su inače zainteresovane za skoro sve aktivnosti, tako da to neće biti predmet rasprave. Veoma su nepredvidive, pa njihove promjene raspoloženja propratite smiješkom i drugačijim pristupom. Čak i ako se šalite sugerišući da su njihova mišljenja pogrešna, vrlo je moguće da će se uvrijediti. Nikada nemojte kontrolisati muškarca Škorpiju, ali ne budite ni previše sebični jer oni vole jake, realne žene koje mogu da isprate ambicioznu ličnost kao što je njihova.

Strijelac

Ako želite da pridobijete Strijelca morate biti skromni kada je u pitanju ljubav. Muškarca rođenog u znaku Strijelca ne smijete primoravati na emocionalne obaveze, kao što su razgovori o budućnosti. Pričajte sa njim, postavljajte mu pitanja, dijelite priče, budite duhoviti, ali ne pokušavajte da saznate previše o detaljima iz njegovog života.

Držanjem emotivne distance ćete ga momentalno privući. Inače Strelčevi vole aktivnosti i predstavljaju svakako najlakši znak za zabavljanje i upoznavanje, ali najteži za obavezivanje. Uživajte u vremenu koje ste proveli sa Strijelcem i budite spremne da ili nastavite dalje, ili ga dijelite sa drugom, jer je to upravo ono što će Strijelac raditi. Ipak, u ovom odnosu sve se svodi na zabavu.

Jarac

Često skloni melanholiji, Jarčevi cijene žene koje mogu da ih nasmiju. Pričajte o svemu, ali nemojte zadirati u njihove emocije. Međutim, oni vole da slušaju o vašim. Kada se muškarac rođen u znaku Jarca bude osjećao sigurno on će vam se povjeriti. Razgovarajte o ozbiljnim temama i izbjegavajte nekonvencionalnost.

Jarčevi su pomalo konzervativni. Obožavaju praktične i korisne poklone. Mrze kašnjenje i veoma su tačni. Uglavnom žive po rasporedu i ne vole da ih neko ostavlja da čekaju. Za njih je to odlika neodgovornosti. Budite strpljivi prema Jarcu, jer se ispod tog oklopa krije strastvena i lojalna osoba koja će pokazati svoje pravo lice kada za to dođe vrijeme.

Vodolija

Možete biti najljepša djevojka na svijetu, ali ako muškarca Vodoliju intelektualno ne stimulišete sve pada u vodu. Komunikacija je za ovog muškarca najvažnija. Duboko u sebi on želi ljubav, ali to uzrokuje još dublje probleme zbog njegove nesposobnosti da razumije emocije, pa je zaljubljenom Vodoliji jezik brži od pameti, te imajte strpljenja. Jasno će vam staviti do znanja da se neće promijeniti ni zbog koga i zahtijeva da vi to razumijete i poštujete. Potrebna mu je partnerka koja će dijeliti avanture sa njim.

Ukoliko niste sposobni da se nosite sa intelektualnim i nekonvencionalnim putevima Vodolije, morate potražiti nekog drugog. Vodoliji je komunikacijska kompatibilnost najvažnija. Vodolije ne vole djevojke koje se žale, tako da budite pozitivne i sve će biti ok.

Ribe

Pričajte o spiritualnosti, astrologiji i svemu što je izvan realnog svijeta. Ribe će se u takvoj konverzaciji lako izgubiti. Iako ih privlače osobe sa problemima kojima očajnički treba pomoć, njima samima to jako škodi. Pošto će se Ribe uvijek truditi da ispravljaju krive Drine, nemojte im dozvoljavati da preuzimaju vaše probleme na sebe jer će izgubiti sopstveni identitet. Potreban im je jak i pozitivan partner koji će ih učiniti jačim.

Ribe vole avanture, nove situacije, društvene događaje i radiće sve što predložite. Nasmijte ih, jer su skloni melanholiji. Dijelite im komplimente i uvijek im izokola govorite koliko im se divite. Budite osjećajni, nježni i darežljivi, učinite da se osjećaju udobno u vašem društvu, neka misle pozitivno o sebi i neće biti problema.

Izvor: Kolektiv.me


 


*

Van mreže Ch

 • ******
 • 12 178
 • Zahvaljeno: 27 puta
 • 167
 • Pol: Muško
 • The start!
  • Facebook
  • Twitter
Odg: Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?
« Odgovor #1 poslato: 17:51:44, 31.Mar.2013. »
Ma da li je moguće  :D

Možda i jeste  :D
 

*

Van mreže bielenda

 • ***
 • 2 106
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 34
 • Pol: Žensko
Odg: Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?
« Odgovor #2 poslato: 18:07:28, 31.Mar.2013. »
Ma da li je moguće  :D

Možda i jeste  :D

Pa kad nam se dečkić neki sviđa, valja ponešto znati o njegovim horoskopskim osobinama... Ja mu odmah otvorim natalnu, no uglavnom ne znam podznak, pa  (trt milojka) Al je zabavno. Inače, ovo što piše za škorpiju i jarca je ono što meni treba kod muškarca.  (perverzija)
 

*

Van mreže Alicia

 • *****
 • 5 822
 • Zahvaljeno: 3 puta
 • 64
 • Pol: Žensko
 • mizantrop 1%
Odg: Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?
« Odgovor #3 poslato: 18:12:34, 31.Mar.2013. »
Mogu i ja proci ko muska skorpija...

"I zapamtite, samo je njemu dozvoljeno da zadirkuje druge i bude misteroizan." -Tacno, pored ostalog... ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.
 

*

Van mreže bielenda

 • ***
 • 2 106
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 34
 • Pol: Žensko
Odg: Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?
« Odgovor #4 poslato: 18:16:07, 31.Mar.2013. »
Mogu i ja proci ko muska skorpija...

"I zapamtite, samo je njemu dozvoljeno da zadirkuje druge i bude misteroizan." -Tacno, pored ostalog... ;D

I ja isto, a nije ni čudo sa onim uklještenim stelijumom u škorpiji u 5. polju.  :D
 

*

Van mreže faith

 • **
 • 416
 • 21
 • Pol: Žensko
Odg: Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?
« Odgovor #5 poslato: 18:58:30, 31.Mar.2013. »

Strijelac

Ako želite da pridobijete Strijelca morate biti skromni kada je u pitanju ljubav. Muškarca rođenog u znaku Strijelca ne smijete primoravati na emocionalne obaveze, kao što su razgovori o budućnosti. Pričajte sa njim, postavljajte mu pitanja, dijelite priče, budite duhoviti, ali ne pokušavajte da saznate previše o detaljima iz njegovog života.

Držanjem emotivne distance ćete ga momentalno privući. Inače Strelčevi vole aktivnosti i predstavljaju svakako najlakši znak za zabavljanje i upoznavanje, ali najteži za obavezivanje. Uživajte u vremenu koje ste proveli sa Strijelcem i budite spremne da ili nastavite dalje, ili ga dijelite sa drugom, jer je to upravo ono što će Strijelac raditi. Ipak, u ovom odnosu sve se svodi na zabavu.


Istina  :tapse:
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
41 Odgovora
69551 Pregleda
Najnovije: 21:18:19, 28.Avg.2014.
dvostruka djevica
62 Odgovora
16717 Pregleda
Najnovije: 00:22:03, 15.Feb.2013.
dvostruka djevica
0 Odgovora
1318 Pregleda
Najnovije: 17:46:51, 23.Jan.2009.
Astro-girl