U kom horoskopskom znaku su rodjeni najveci prevaranti?

• Odgovora: 62
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: U kom horoskopskom znaku su rodjeni najveci prevaranti?
« Odgovor #30 poslato: 16:19:57, 17.Feb.2010. »
Juuuuu... Al nacrniste Blizance i Ribe... I zasto su Blizanci tamo neki povetarac?? mmmmm???
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #31 poslato: 20:45:43, 17.Feb.2010. »
Juuuuu... Al nacrniste Blizance i Ribe... I zasto su Blizanci tamo neki povetarac?? mmmmm???
Zato sto su vazdusasti i promenljivi, dvojni  ;)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #32 poslato: 04:08:31, 25.Maj.2010. »
uopsteno kazu blizanci..ja licno znam bikove i strelceve velike lazove
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
  • http://img17.imageshack.us/img17/4483/mimif
« Odgovor #33 poslato: 16:26:16, 09.Jun.2010. »
Ju,ju,ju,naopako,nemoj tako na strelce, ;). Ma Vodolije su sposobne na svasta nesto. Veruj meni sta ti ja pricam,a ne svojim rodjenim ocima. Al slatki su mi skroz,neodoljivi  8)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #34 poslato: 16:38:40, 11.Jun.2010. »
Ne mislim ja na sve strelce MiMibb :) cak sta vise,mesec mi je u strelcu,ali su me par "strelkinja" razocarale svojim lazima...kad smo kod vodolija,uzasno zabavne 8) ali,ja sam posesivan tako daaa...vodolija ne ume da se nosi sa tim...a bas steta ;(
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #35 poslato: 08:07:25, 12.Jun.2010. »
Sta mislis zbog cega za Blizance kazu povetarac?
Nisu postojani. Daleko od toga da mozemo da kazemo da su prevaranti jer nestalnost i vrckanje Merkura nije zato jer oni to zele vec jer nemaju podlogu i cvrstinu u sinhronizaciji misli, reci i dela...

Ali kad malo bolje razmislis oni sa tim imaju i dosta pozitivnog...   Vole promene, prilagodjavaju se, nisu namcori, nisu dosadni, zacepljeni...  sa Blizancima trebas da znas...  tj treba iz tog povetarca izvuci najbolje osobine kao i kod svakog drugog znaka...

Carobnjak, lepo receno. Potpuno se slazem.  Blizanac sam i to kazu dupli.  U svom okruzenju vazim za dobrog prijatelja, ne tracarim, a o prevarama i da ne govorim, naprotiv.  Ako nekome nisam mogla da pomognem nisam ni odmogla. 

Mislim da svaki horoskopski znak moze da ima osobine prevaranta. To verovatno zavisi od mnogo cega, a ne samo od znaka.  Ako bi pogledali horoskopske znake mafijasa i raznih drugih hohstaplera uvideli bi da je "milje" vrlo raznolik.

Ovo je moje skromno misljenje, kao jednog simpatizera astrologije.  Ne znam astrologiju i gledanje u natalnu kartu. Svoje misljenje sam dala na osnovu zivotnog iskustva.

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
« Odgovor #36 poslato: 17:13:56, 12.Jun.2010. »
Ne mislim ja na sve strelce MiMibb :) cak sta vise,mesec mi je u strelcu,ali su me par "strelkinja" razocarale svojim lazima...kad smo kod vodolija,uzasno zabavne 8) ali,ja sam posesivan tako daaa...vodolija ne ume da se nosi sa tim...a bas steta ;(
Uh sad mi je lakse, :) kad ne mislis na sve strelce (e*e),a sto se tice vodolija,i meni su veoma zanimljive,mada imaju onu notu koja mene jako nervira,nisu u vecni slucajeva stabilne,kao vetar su,nisam nesto posesivna,al ne volim to preterano preopusteno,tako da u pravu si  da ne umeju da se nose sa mnogo toga. Al najveca blokada je, kod vodolija ,je kad ih uhvatis i argumentujes u nekoj lazi i prevari,uf tu nastaje prava drama,totalno se pogube,i ne svesno priznaju  sve,totalni kolaps, ;)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #37 poslato: 17:45:57, 13.Jun.2010. »
gdje cete boljih ljudi od blizanaca..ccc :D hehehe.. al definitivno u intrigama,prevarama i mutnim radnjama ribice su br.1... svaku ribu koju znam,nevjerovatno vole da mute ljudima iza ledja,a prave se fini, osjecajni, plemeniti kad su pred vama, lazu cim zinu, a cini mi se ponekad da i sebe ubjedjuju u te svoje lazi :)

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
« Odgovor #38 poslato: 17:52:51, 13.Jun.2010. »
Pa znas kako ,svi oni koji lazu,ako ponove tu laz nekoliko puta,nesvesno sami sebe ubede da je to istina ,i da stvar bude gora,toliko se uzive,da to postaje blago receno strasno. Kao sto neko rece,nije toliko vazno ko je koji horoskopski znak,nego kakve sklonosti imas,tj sklonosti prevaranta,moze biti i genetski,i na razne druge nacine,tako da sve je individualno :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #39 poslato: 21:20:29, 22.Maj.2012. »
Ribe,ako bas moram da to vezujem  za polozaj So.Ali,generalno ljudi sa istaknutim Ne mute li mute,uopste ne vezano za to koji im je polozaj So  ;D

"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000