Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: 1 2 3 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Bracni partner
« poslato: 21:54:34, 19.Apr.2009. »
Neka ovo bude tema gde cemo opisivati bracne partnere  ;D - sadasnje (za one koji su u braku), tako cemo "proveriti" ima li istine, i buduce (za nas koji ih jos cekamo)...

Malo teorije:
za bracnog partnera posmatra se VII polje, vladar VII polja i planete u VII polju. Uzima se u obzir i Sunce (u zenskom horoskopu) i Mesec (u muskom horoskopu).
Kazu da prva aplikacija sa vladarem VII opisuje bracnog partnera...hmmm sta mislite o tome?

Pri opisu mozemo se posluziti i derivatnim poljima, kako bi bilo zanimljivije  8)!

Evo ja cu prva stati u red, zapocecu sama a vi dodajte/ispravite... :-[
Mene malo zbunjuje to sto je vladar VII polja Sunce, dakle to je jedina planeta koju uzimam u obzir, ili? E sad, VII polje mi obuhvata tri znaka - jel treba da uzmem u obzir i ME i VE prilikom tumacenja?
Vrh VII pocinje znakom Lava, mozda ce buduci da ima neke licne planete u Lavu?
Sunce u Ovnu u II polju - nemam pojma gde bih mogla da ga upoznam, konjukcija sa Merkurom - mozda preko nekog oblika komunikacije (ME je prirodni vladar III polja)?
Po derivatnim, to je partnerovo VIII polje...hmm neko ko voli opasnost, adrenalin?
Mozda ce cesto putovati zbog posla, mozda ce se baviti kompjuterima, informatikom...

Eto pokusah  :P...
Kada je tumacenje mog natala u pitanju...jako sam subjektivna pa ko je raspolozen, neka kucka!

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
Odg: Bracni partner
« Odgovor #1 poslato: 23:10:59, 19.Apr.2009. »
 Ok,evo pokušaću da dam kratak opis svog primjera.Meni VII polje počinje na 24 stepenu riba, u njemu nema planeta, a Neptun se smjestio na prvom stepenu Strijelca u III polju. Moj muž je moj prvi komšija,neko koga poznajem cijeli život,a kako je u Strijelcu on je izuzetno obrazovan.Pošto mi je vladar VII -Neptun, muž mi je veoma intuitivan i veoma inklinira umjetnosti.U slobodno vrijeme i bavi se izradom namještaja koji je unikatan(on i osmišljava i izradjuje) Ja za opis bračnog druga obično pogledam i gdje je Mars.To je muški princip kome težimo.Meni je Mars takodje u Ribama ali u VI. Mars u Ribama je nježan,plemenit,"služi drugima"(hoću reći umije da razumije potrebe drugih ljudi) a to i jesu osobine koje ja volim.Uz to je važan i stepen na kom se nadje.Meni je na stepenu Raka i ekstremno je domaćinski,kućni tip

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #2 poslato: 00:48:57, 20.Apr.2009. »
Ok,evo pokušaću da dam kratak opis svog primjera.Meni VII polje počinje na 24 stepenu riba, u njemu nema planeta, a Neptun se smjestio na prvom stepenu Strijelca u III polju. Moj muž je moj prvi komšija,neko koga poznajem cijeli život,a kako je u Strijelcu on je izuzetno obrazovan.Pošto mi je vladar VII -Neptun, muž mi je veoma intuitivan i veoma inklinira umjetnosti.U slobodno vrijeme i bavi se izradom namještaja koji je unikatan(on i osmišljava i izradjuje) Ja za opis bračnog druga obično pogledam i gdje je Mars.To je muški princip kome težimo.Meni je Mars takodje u Ribama ali u VI. Mars u Ribama je nježan,plemenit,"služi drugima"(hoću reći umije da razumije potrebe drugih ljudi) a to i jesu osobine koje ja volim.Uz to je važan i stepen na kom se nadje.Meni je na stepenu Raka i ekstremno je domaćinski,kućni tip

(e*e)
Simbolika III polja "odradjena" (Komsiluk, osnovna skola, komunikacija...)
Em ti je vladar VII neptun, pa je i na 24* tj. stepenu Riba - ja bih rekla intuicija na kvadrat  :P. Neptun je i umetnost - hmm eto izrade unikatnog namestaja...

Aaa ja nisam posmatrala Marsa jer sam mislila da je Mars ono sto nas privlaci a VII polje ono sto ustvari dobijemo (uhh nisam sigurna da je ovo objasnjenje bas razumljivo hihih)! Meni se moj Mars ne svidja  >:( a on je i dispozitor vladara VII polja!

Hvala na komentaru  :)

*

Van mreže Milina

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 11:19:07, 20.Apr.2009. »
cao devojke :)
mislim da ste super po onome sto ste navele opisale svoje buduce  ;)
ali mi je tesko opisno da pratim diskusije, da li ovde neko uz didkusije postavlja i kartu, kako bismo lakse pratili tok teme?
da li iz svoje karte mozete "videti" koliko godina cete imati kada budete stele na ludi kamen?
evo da se i ja kao pocetnik pridruzim diskusiji"
7.k pocinje u vagi, i zavrsava u skorpiji.
tu su se smestili pl i ur  >:(
znaci, moze biti neki skorpijski vrlo cudljiv koji jeste autoritet, ali ga ne trpi(op su) tip sa elementima bika(lep  ;)koji zna dobro da kuva ili da pojede :D) obzirom da je je ve u biku... u prvoj k, te ce on meni prvi prici. non stop na tockovima, povezan sa inostranstvom 9ku strelcu.
buni me ur koji je u fixnom znaku u 7. hoce li doci do razvoda?

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 13:09:12, 20.Apr.2009. »

Milina,učim nešto pa nemam mnogo vremena,kasnije ću ti detaljnije ali Uran nije samo razvod- to je i poznanstvo i/ili brak iznenada ,pod neobičnim okolnostima ..Pa ako je tebi Vodolija 11.kuća brak preko prijateljskih veza, pa ako je Uran konj Pluton ( a on ravna masama) pa aspekti pa stepeni,pa gde je Mars....javiću se ja
« Najnovija izmena:: 13:27:18, 20.Apr.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Milina

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 13:18:45, 20.Apr.2009. »
nisu u con.
na 30d su. a mars u raku 5.
nebitno.
obzirom da je u 7 u sko u fixnom znaku, ne verujem da ce do razvoda doci, ali mislim da ce biti naglih zahladjenja odnosa i ponovnog potpaljivanja....
ali svako misljenje je dobrodoslo.
sretno na ispitu  ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 13:26:43, 20.Apr.2009. »
Posto je jedino Nale ostavila kartu onda njoj cu dati samo savet.
Sunce i Merkur su ti bitni kao i aspekti sa njima. Znak Ovna takodje jer su tu vladari smesteni ali i njihov konacni dispozitor Mars je tu.
Peto i sedmo polje ti je jako povezano (ne samo zbog vladara).
« Najnovija izmena:: 13:34:22, 20.Apr.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #7 poslato: 22:02:24, 20.Apr.2009. »
šta biste meni rekli
pluton u 5.,uran i neptun u 7. u jarcu

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #8 poslato: 22:22:58, 20.Apr.2009. »
Charobnjak - hvala ti  :)
Zasto kazes da su mi V i VI povezani i to ne samo zbog vladara?
Otvorila sam ja i temu o aspektima izmedju vladara V i VII polja:
http://mojforum.net/index.php/topic,2216.msg10399.html#msg10399
Meni se sve cini da ce moj "prince charming" imati veoma "simpatican" karakter  :P!
Drage moje postavite natanu u potpis ili je dodajte u post, mnogo je lakse. Ovako, bez karte, se ne mogu davati saveti  ;).
« Najnovija izmena:: 22:26:02, 20.Apr.2009. Nale 83 »

*

Van mreže Andreina

• *
  • 68
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 22:49:20, 20.Apr.2009. »
Da li je moguce da ja nesto kasnije stupim u brak upravo zbog SA koji je suvladar mog 7 polja? Malo me buni JU (vladar 7 polja) koji se smestio u 4 polju (tamo je i SA ali nisu u konj.) i ne znam kako bih mogla spojiti te dve energije. S jedne strane JU je pun optimizma i vere u buducnosti dok je SA uvek uzdrzan, pa kad dodam i to da su u znaku Device... puno cepidlacenja, analiziranja i mozganja.

Stranice: 1 2 3 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000