evo i ja cu da se vezbam malo...natal u potpisu
-vrh 7k na 25' Bika, na Algolu, ovo bi trebalo da daje opasne momke, mada je to meni potpuno nemoguce, s obzirom da se meni svide uvek neki meki i nezni, i ja sam prilicno dominantna, pa me cak zezaju da cu ja mlatiti muza

25' stepen ovnovski, kazu sabijski simboli - prostran javni park...mozda cu ga tu upoznati? A s obzirom da je da je vladar 7k VE, otisla u 1k pa je derivatno njegova 2k i moja 2k(gde su JU0NE0ME u Strelcu)...moguce da ce biti neko ko ce se baviti nekim zanimanjem u simbolici NE, neki umetnik...? Meni je cak jedan astrolog rekao da ce biti ili diler drogom(opijati-NE + Algol-opasan momak) ili rock star...meni se ipak vise svidja ovo drugo
-VE otisla na 8' Strelca(kazu sabijski simboli "Within The Depths Of The Earth New Elements Are Being Formed") i gradi 0 sa UR u 1k - on dolazi meni, ili ja iniciram poznanstvo, on je u simbolici Strelca i UR...dakle, neobicni stranac...ili advokat, ili profesor univerziteta? U svakom slucaju, s obzirom da ovo opisuje i kvalitet braka, a imamo UR+Strelac simboliku, ovo bi trebalo da bude jedna harmonicna i prilicno slobodna zajednica, posto ce, u suprotonom, nedostatak slobode i posesivnost/ljubomora, dovesti do razvoda??? Ovo mi se cini prilicno logicno, bar sa moje strane, znam da bih poludela pored posesivnog i ljubomornog partnera...
-vladar 5k je MA na 28' Vage(kazu sabijski simboli "Mankind's Vast And Enduring Effort To Reach For Knowledge Transferable From Generation To Generation") gradi 0 sa PL na 2' Skorpije u 11k....ovog MA u Vagi definitivno osecam, zato sto mi se uvek svide neki lepi, nezni, sredjeni, ugladjeni tipovi(oni za koje biste se zakleli da su gej, ali su ipak strejt) ali ovog PL nikako...ma nista od opasnih, skorpijastih tipova...nikada!

Pre bih rekla da je ovde bitno sto je MA u 11k, pa sam totalno luda za vodolijama(nije ni cudo, sa MO u Vodoliji i VE0UR) a i hocu da mi momak prvenstveno bude dobar prijatelj...
-Sunce... ako cemo po onom klasicnom MA je ono pre braka i ono sto dobijamo a SO ono sto zelimo...ja to uopste ne osecam...Moje SO na 16' Jarca(sabijski simbol "A Repressed Woman Finds A Psychological Release In Nudism" LOL!

, sta god ovo znacilo!) u 2k 60 sa svojim dispozitorom SA na 14' Skorpije u 12k...ovo bi trebalo da znaci da mene privlace stariji, ozbiljniji i dobro finansijsko potkovani muskarci....sto ne moze biti dalje od istine!!!
ziveo moj MA u Vagi, posto definitno samo po njemu izgleda biram partnere...dakle, lepi , fini, nezni i umetnicki nastrojeni, a sta cu od toga u braku i dobiti...videcemo