Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Bracni partner
« Odgovor #20 poslato: 23:00:46, 26.Apr.2009. »
evo i ja cu da se vezbam malo...natal u potpisu

-vrh 7k na 25' Bika, na Algolu, ovo bi trebalo da daje opasne momke, mada je to meni potpuno nemoguce, s obzirom da se meni svide uvek neki meki i nezni, i ja sam prilicno dominantna, pa me cak zezaju da cu ja mlatiti muza ;D 25' stepen ovnovski, kazu sabijski simboli - prostran javni park...mozda cu ga tu upoznati? A s obzirom da je da je vladar 7k VE, otisla u 1k pa je derivatno njegova 2k i moja 2k(gde su JU0NE0ME u Strelcu)...moguce da ce biti neko ko ce se baviti nekim zanimanjem u simbolici NE, neki umetnik...? Meni je cak jedan astrolog rekao da ce biti ili diler drogom(opijati-NE + Algol-opasan momak) ili rock star...meni se ipak vise svidja ovo drugo

-VE otisla na 8' Strelca(kazu sabijski simboli "Within The Depths Of The Earth New Elements Are Being Formed") i gradi 0 sa UR u 1k - on dolazi meni, ili ja iniciram poznanstvo, on je u simbolici Strelca i UR...dakle, neobicni stranac...ili advokat, ili profesor univerziteta? U svakom slucaju, s obzirom da ovo opisuje i kvalitet braka, a imamo UR+Strelac simboliku, ovo bi trebalo da bude jedna harmonicna i prilicno slobodna zajednica, posto ce, u suprotonom, nedostatak slobode i posesivnost/ljubomora, dovesti do razvoda??? Ovo mi se cini prilicno logicno, bar sa moje strane, znam da bih poludela pored posesivnog i ljubomornog partnera...

-vladar 5k je MA na 28' Vage(kazu sabijski simboli "Mankind's Vast And Enduring Effort To Reach For Knowledge Transferable From Generation To Generation") gradi 0 sa PL na 2' Skorpije u 11k....ovog MA u Vagi definitivno osecam, zato sto mi se uvek svide neki lepi, nezni, sredjeni, ugladjeni tipovi(oni za koje biste se zakleli da su gej, ali su ipak strejt) ali ovog PL nikako...ma nista od opasnih, skorpijastih tipova...nikada! (*o*) Pre bih rekla da je ovde bitno sto je MA u 11k, pa sam totalno luda za vodolijama(nije ni cudo, sa MO u Vodoliji i VE0UR) a i hocu da mi momak prvenstveno bude dobar prijatelj...

-Sunce... ako cemo po onom klasicnom MA je ono pre braka i ono sto dobijamo a SO ono sto zelimo...ja to uopste ne osecam...Moje SO na 16' Jarca(sabijski simbol "A Repressed Woman Finds A Psychological Release In Nudism" LOL! :D, sta god ovo znacilo!) u 2k 60 sa svojim dispozitorom SA na 14' Skorpije u 12k...ovo bi trebalo da znaci da mene privlace stariji, ozbiljniji i dobro finansijsko potkovani muskarci....sto ne moze biti dalje od istine!!!

ziveo moj MA u Vagi, posto definitno samo po njemu izgleda biram partnere...dakle, lepi , fini, nezni i umetnicki nastrojeni, a sta cu od toga u braku i dobiti...videcemo ;)
« Najnovija izmena:: 23:05:53, 26.Apr.2009. scorpiorising »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #21 poslato: 23:36:32, 26.Apr.2009. »
Citat
Meni je cak jedan astrolog rekao da ce biti ili diler drogom(opijati-NE + Algol-opasan momak) ili rock star...
Simpaticno  ;D ;)

Pogledala sam tvoj natal i nista ne bih imala da dodam, extra si odrdila. Narocito mi se svidja to sto si ubacila i Sabijske simbole  :). Moracu i ja da pokusam na svom primeru!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 13:08:50, 27.Apr.2009. »
Nemojte previse povrsno da analizirate vase karte.

Neko mi je  i ranije rekao da bi suprug mogao ziveti kod mene... a to ne bih htela ni za zivu glavu. Mene nesto vuce na to da bi partner mogao vise vremena provoditi u kuci mesto mene zbog moje karijere (pogledajte opoziciju SO iz 10 polja sa MA i JU u 4), moze biti takoreci zrtva moje karijere.

Da nam das bar neke mogucnosti ovako tesko da iz simbolike mozemo da nabrojimo koje su to sve mogucnosti. Zato uvek naglasavam da ljudi ne treba da traze od astrologije buducnost nego da iz onog sto poseduju izvucu najbolje.

Moze ziveti kod tebe, moze se doseliti u tvoj kraj, moze doci u tvoju kucu, moze imati dete iz prvog braka, moze raditi u tvom kraju a ziveti van tog mesta, moze ta opozicija doneti i da oboje budete okrenuti karijeri, mozes od svog buduceg ocekivati da zameni ulogu nekog od roditelja, mozes od partnera ocekivati da ti pruzi materijalnu sigurnost...   i jos mnogo mnogo kombinacija...

Evo sta mi je palo na pamet, a Charobnjak ce da me ispravi i demantuje, ako lupam  ;D
goste simbolise Venera, hmm tvoja VE je u Ovnu, dispozitor Mars u konjukciji sa vladarem VII polja a Ovan je vladar XI polja u tvom natalu - pa mislim da bi mozda bilo moguce da ga neki tvoj prijatelj dovede sa sobom kada ti bude dolazio u goste  :).
Nemoj ovo uzimati "zdravo za gotovo" ja samo ucim  :-[

Moze i to biti, cak muski prijatelj mozda...

Brzopletost  :P ma i mislila sam na V i VII polje a otkucala VI   :-[!
Hmm da, jasno...dispozitor MO je VE u Biku, u sedistu je pa bi to trebalo da bude OK...
SO, vladar VII je, po derivatnim u VIII polju...ovaj ce da "srlja" u opasnosti, kao da privlaci opasne situacije (ali ima 120* sa JU iz IV polja (*o*)) strastven, dinamica... Mislim da ni mogucnost nasledja nije iskljucena.

Lele, izlupa ti na brzinu  :D
Za astrologiju je potrebna stalozenost i precizna analiza...

Ne mora da znaci, da ce da srlja u opasnost. Moze ti pomoci da se materijalno obezbedis, pomoci ti u kreiranju vrednosnog sistema ili da zapocnete biznis njegovim kapitalom...
Moze imati neke veze sa tudjim novcem, bankom, deonicama, akcionar, nasledje ....  itd....

Citat
Jedno teoretsko pitanje: sta jos moze ukazati na to da ce suprug ziveti u nasoj kuci?

U novoj temi...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #23 poslato: 15:50:43, 27.Apr.2009. »
Citat
Moze i to biti, cak muski prijatelj mozda...
Jupiii...napredujem, ucim polako  (*I*)!

Citat
Lele, izlupa ti na brzinu  :D
Za astrologiju je potrebna stalozenost i precizna analiza...

He he...stalozenost - bas ono sto meni cesto nedosaje ( i strpljenje  :P:-[

Citat
Ne mora da znaci, da ce da srlja u opasnost. Moze ti pomoci da se materijalno obezbedis, pomoci ti u kreiranju vrednosnog sistema ili da zapocnete biznis njegovim kapitalom...
Moze imati neke veze sa tudjim novcem, bankom, deonicama, akcionar, nasledje ....  itd....

ovo mi se vec vise svidja, hvala  :zagrljaj:

Citat
U novoj temi...

BaF si neki  ;)! Al` ajde, ako nece niko...otvoricu ja  ;D

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #24 poslato: 19:45:31, 22.Maj.2009. »

šta biste meni rekli
pluton u 5.,uran i neptun u 7. u jarcu

Za opis bracnog partnera Pluton ti uopste nije potreban.
Obrati paznju na Urana i Neptuna i njihove aspekte, pored toga ne zaboravi na Saturna koji je vladar 7. kuce i njegove aspekte a uz to je u recepciji sa Uranom...

znači i neptun i uran su mi u trigonu sa suncem ,neptun -idealizira brak ,partnera te posebno u kojnjukciji s uranom,uran i neptun u jarcu a
saturn mi je u 8.kući

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #25 poslato: 21:16:30, 22.Maj.2009. »
Sta bi mogao da oznaci aplikacioni trigon izmedju SO i UR koji imam? SO vladar VII UR vladar I polja ~ to bi trebalo da govori o nekom uvek novom i dinamicnom ali OK odnosu izmedju nas dvoje  (*o*)?
Neko mi rece da ce mozda doticni biti u vezi ili cak braku kada ga upoznam  :o? A posto je 90* NE mozda ce to vrlo dobro da krije ispocetka?

*

Van mreže Soraya

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #26 poslato: 13:31:45, 03.Sep.2009. »

Posto je jedino Nale ostavila kartu onda njoj cu dati samo savet.
Sunce i Merkur su ti bitni kao i aspekti sa njima. Znak Ovna takodje jer su tu vladari smesteni ali i njihov konacni dispozitor Mars je tu.
Peto i sedmo polje ti je jako povezano (ne samo zbog vladara).

a kako bi opisali npr. da su SO u konj. sa ME i drugi aspekte? i dispozitori kako onda povezati i jos 5 i 7 kuca hmmm

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #27 poslato: 16:44:06, 03.Sep.2009. »

a kako bi opisali npr. da su SO u konj. sa ME i drugi aspekte? i dispozitori kako onda povezati i jos 5 i 7 kuca hmmm

Postavi natalnu u potpis ~ uputstvo za postavljanje karte u potpis.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #28 poslato: 12:15:42, 13.Sep.2009. »
Mene zanima kako u svom natalu vidjeti kojeg ce horoskopskog znaka biti partner.Negdje sam procitala da se gleda 7. kuca, pri cemu znak koji je vlada tom kucom predstavlja ono cemu tezimo kad je partner u pitanju, a da planeta koja se nalazi u 7. kuci govori o tome sto cemo da dobijem tj. kakav partner ce nam zapasti.
E sad po toj analogiji, s obzirom da mi je 7.polje u znaku Vodolije, ja bih tezila nekom sa karakteristikama Vodolije, a buduci da mi je Mjesec u 7.kuci...to znaci da bih zavrsila sa nekim ko je Rak u horoskopu. Da li je ovako tumacenje suvise rigidno, jer koliko mogu da ispratim iz gore napisanih postova, ja bih trebala da gledam i polozaj Urana , pa cak i Saturna (zbog Vodolije )...kao i Sunce i Mars koji opisuju kakav nam partner odgovara......

Imam i jedno pitanje.Da li Mjesec na bilo koji nacin moze da utice na opis partnera u zenskom horoskopu.? (Znam da je bitan u muskom horoskopu za opis partnerke). Problem je u tome sto sam u par natalnih primjetila da je momak/muz bio upravo horoskopskog znaka u kom se nasao Mjesec! E sad, mozda je u pitanju samo koincidencija...ne znam!

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #29 poslato: 22:10:03, 26.Sep.2009. »

Imam i jedno pitanje.Da li Mjesec na bilo koji nacin moze da utice na opis partnera u zenskom horoskopu.? (Znam da je bitan u muskom horoskopu za opis partnerke). Problem je u tome sto sam u par natalnih primjetila da je momak/muz bio upravo horoskopskog znaka u kom se nasao Mjesec! E sad, mozda je u pitanju samo koincidencija...ne znam!

ne odgovaram na pitanje,jer ne znam,al sam recimo primer ovog o čemu pišeš...meni je mesec u ovnu,i muž mi je ovan...čak je moj mesec na njegovom suncu

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000