Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 2 3 4 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Bracni partner
« Odgovor #10 poslato: 23:39:38, 20.Apr.2009. »
Andreina meni se svidja to sto ti je vladar VII u IV polju  :)!
To bi trebalo da bude znak za srecan porodicni zivot a partner bi trebao biti vezan za kucu, porodicu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #11 poslato: 14:32:30, 21.Apr.2009. »
a sta bi kod mene rekli posto mi je sedmo polje prazno a vladar sedmog tj. ovna mars je u desetom i u konjukciji je sa suncem?
 :)
[img=http://img4.imageshack.us/img4/2586/astrow2gw01imeprezimehp.gif]

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 17:35:21, 21.Apr.2009. »
Svako od vas ko nije postavio kartu u potpis ili indeks natalnih ne moze da ocekuje bilo kakav savet drugih clanova.
Oni koji ocekuju da im se samo protumaci karta a da prstom ne mrdnu takodje cu ih ignorisati.
Jedna jedina tema je za vasa tumacenja u ostalim temama se uci i pomaze a ne tumaci se vas natal.

šta biste meni rekli
pluton u 5.,uran i neptun u 7. u jarcu

Za opis bracnog partnera Pluton ti uopste nije potreban.
Obrati paznju na Urana i Neptuna i njihove aspekte, pored toga ne zaboravi na Saturna koji je vladar 7. kuce i njegove aspekte a uz to je u recepciji sa Uranom...

Charobnjak - hvala ti  :)
Zasto kazes da su mi V i VI povezani i to ne samo zbog vladara?

Ne V i VI kuce nego V i VII kuce.
Konacni dispozitor vrha VII i V kuce je jedna planeta - Mars.
Kraj V kuce je u Raku a konacni dispozitor Meseca je Venera koja je ujedno vladar zadnjeg dela VII kuce.

Da li je moguce da ja nesto kasnije stupim u brak upravo zbog SA koji je suvladar mog 7 polja? Malo me buni JU (vladar 7 polja) koji se smestio u 4 polju (tamo je i SA ali nisu u konj.) i ne znam kako bih mogla spojiti te dve energije. S jedne strane JU je pun optimizma i vere u buducnosti dok je SA uvek uzdrzan, pa kad dodam i to da su u znaku Device... puno cepidlacenja, analiziranja i mozganja.

Relativno je sta je za koga rano ili kasno za brak. U svakom slucaju je dobro da se zavrsi prvi Saturnov povratak jer je vladar jednog dela VII kuce.
Saturna treba da okrenes u smeru ozbiljnosti a ne nalazenja mana kod partnera.
Jupitera treba da okrenes u pravcu da postoje osobe koje ti mogu odgovarati...
Ako prevlada Jupiter partner ce biti sportskog duha (to ne znaci uvek sportista)
Cepidlacenje, analiziranje i mozganje je vezano za Merkur opozicija Saturn (ja imam taj kvadrat)

Andreina meni se svidja to sto ti je vladar VII u IV polju  :)!
To bi trebalo da bude znak za srecan porodicni zivot a partner bi trebao biti vezan za kucu, porodicu.

Ili partner koji ce doci da zivi u njen kraj, dom... ;)

a sta bi kod mene rekli posto mi je sedmo polje prazno a vladar sedmog tj. ovna mars je u desetom i u konjukciji je sa suncem?
 :)
[img=http://img4.imageshack.us/img4/2586/astrow2gw01imeprezimehp.gif]

Rekao sam da morate sami krenuti sa analizom da bi vam neko pomogao.
Andreina je sama malo analizirala i ja sam joj pomogao dodatno...

Nema veze ako je prazno, pratis vladare VII kuce, njihove aspekte i dispozitore...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #13 poslato: 18:35:04, 21.Apr.2009. »
uh da pocnem, ispravi me ako gresim negde carobnjak.....posto sam malo pratila kako je capri to tumacila nadam se da cu nesto i da ubodem:sedmo polje prazno a vladar sedme mi je mars koji je otisao u desetu kucu na 23 stepenu raka i u konjukciji je sa suncem.posto mi je vladar sedme mars znaci da bi moj buduci trebao da bude borben i energican, e sad mars u desetoj bi mogao da predstavlja i neki dobar polozaj u drustvu(mozda neki poslovni uspeh, polozaj), a posto je na 23 stepenu raka predpostavljam da  bi to moglo da znaci dobra dusa...sto se tice konjukcije sa suncem negde sam procitala da je dobar aspekt za ljubav i posao.....pa je l sam nesto pogodila?
« Najnovija izmena:: 18:41:19, 21.Apr.2009. elenica »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 18:49:01, 21.Apr.2009. »
Nisam carobnjak nego Charobnjak  ;)

uh da pocnem, ispravi me ako gresim negde carobnjak.....posto sam malo pratila kako je capri to tumacila nadam se da cu nesto i da ubodem:sedmo polje prazno a vladar sedme mi je mars koji je otisao u desetu kucu na 23 stepenu raka i u konjukciji je sa suncem.posto mi je vladar sedme mars znaci da bi moj buduci trebao da bude borben i energican, e sad mars u desetoj bi mogao da predstavlja i neki dobar polozaj u drustvu(mozda neki poslovni uspeh, polozaj), a posto je na 23 stepenu raka predpostavljam da  bi to moglo da znaci dobra dusa....pa je l sam nesto pogodila?

Mozda ne borben ali energican sigurno. Skoro sve si fino protumacila  (e*e)

Partner ti moze pomoci ali ces morati da radis na uskladjivanju svojih planova i njegove moci da ti pomogne. Mozda ce ti pomoci nekim skrivenim putem, iz drugog plana ili ce ti on biti jaka podsvesna motivacija. U svakom slucaju pomaze ti da zaradis svojim radom.  (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 19:03:06, 21.Apr.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #15 poslato: 19:05:00, 21.Apr.2009. »
hvala capri sto je ovako fino pomogla u tumacenju i tebi carobnjak na pomoci.

*

Van mreže Andreina

• *
  • 68
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 19:23:50, 21.Apr.2009. »
Neko mi je  i ranije rekao da bi suprug mogao ziveti kod mene... a to ne bih htela ni za zivu glavu. Mene nesto vuce na to da bi partner mogao vise vremena provoditi u kuci mesto mene zbog moje karijere (pogledajte opoziciju SO iz 10 polja sa MA i JU u 4), moze biti takoreci zrtva moje karijere.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #17 poslato: 20:22:14, 21.Apr.2009. »
Charobnjak - hvala ti  :)
Zasto kazes da su mi V i VI povezani i to ne samo zbog vladara?

Ne V i VI kuce nego V i VII kuce.
Konacni dispozitor vrha VII i V kuce je jedna planeta - Mars.
Kraj V kuce je u Raku a konacni dispozitor Meseca je Venera koja je ujedno vladar zadnjeg dela VII kuce.

Brzopletost  :P ma i mislila sam na V i VII polje a otkucala VI   :-[!
Hmm da, jasno...dispozitor MO je VE u Biku, u sedistu je pa bi to trebalo da bude OK...
SO, vladar VII je, po derivatnim u VIII polju...ovaj ce da "srlja" u opasnosti, kao da privlaci opasne situacije (ali ima 120* sa JU iz IV polja (*o*)) strastven, dinamica... Mislim da ni mogucnost nasledja nije iskljucena.

A za Andreinu: jel postoji mogucnost da partnera upozna u svom domu  :-[ ( zbog simbolike IV polj)? A mozda se bude bavio nekim privatnim poslom?

Jedno teoretsko pitanje: sta jos moze ukazati na to da ce suprug ziveti u nasoj kuci?

*

Van mreže Andreina

• *
  • 68
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 22:11:09, 21.Apr.2009. »

A za Andreinu: jel postoji mogucnost da partnera upozna u svom domu  :-[ ( zbog simbolike IV polj)? A mozda se bude bavio nekim privatnim poslom?

Jedno teoretsko pitanje: sta jos moze ukazati na to da ce suprug ziveti u nasoj kuci?[/color]

Pa vidi, nista cudno, ali ipak ako ga upoznam u svom domu to bi trebalo da znaci da ce on biti moj gost, na neki nacin. A vidis, u astrosimbolici ne znam koja planeta/znak oznacava goste... Moguce da on ima neki svoj privatni biznis i da radi u domu. Ali vise me "muci" ono da bi mogao na neki nacin patiti zbog moje profesije (karijere).

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #19 poslato: 23:13:05, 21.Apr.2009. »
Pa vidi, nista cudno, ali ipak ako ga upoznam u svom domu to bi trebalo da znaci da ce on biti moj gost, na neki nacin. A vidis, u astrosimbolici ne znam koja planeta/znak oznacava goste... Moguce da on ima neki svoj privatni biznis i da radi u domu. Ali vise me "muci" ono da bi mogao na neki nacin patiti zbog moje profesije (karijere).

Evo sta mi je palo na pamet, a Charobnjak ce da me ispravi i demantuje, ako lupam  ;D
goste simbolise Venera, hmm tvoja VE je u Ovnu, dispozitor Mars u konjukciji sa vladarem VII polja a Ovan je vladar XI polja u tvom natalu - pa mislim da bi mozda bilo moguce da ga neki tvoj prijatelj dovede sa sobom kada ti bude dolazio u goste  :).
Nemoj ovo uzimati "zdravo za gotovo" ja samo ucim  :-[

Stranice: « 1 2 3 4 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000