Svako od vas ko nije postavio kartu u potpis ili indeks natalnih ne moze da ocekuje bilo kakav savet drugih clanova.
Oni koji ocekuju da im se samo protumaci karta a da prstom ne mrdnu takodje cu ih ignorisati.
Jedna jedina tema je za vasa tumacenja u ostalim temama se uci i pomaze a ne tumaci se vas natal.
šta biste meni rekli
pluton u 5.,uran i neptun u 7. u jarcu
Za opis bracnog partnera Pluton ti uopste nije potreban.
Obrati paznju na Urana i Neptuna i njihove aspekte, pored toga ne zaboravi na Saturna koji je vladar 7. kuce i njegove aspekte a uz to je u recepciji sa Uranom...
Charobnjak - hvala ti 
Zasto kazes da su mi V i VI povezani i to ne samo zbog vladara?
Ne V i VI kuce nego V i VII kuce.
Konacni dispozitor vrha VII i V kuce je jedna planeta - Mars.
Kraj V kuce je u Raku a konacni dispozitor Meseca je Venera koja je ujedno vladar zadnjeg dela VII kuce.
Da li je moguce da ja nesto kasnije stupim u brak upravo zbog SA koji je suvladar mog 7 polja? Malo me buni JU (vladar 7 polja) koji se smestio u 4 polju (tamo je i SA ali nisu u konj.) i ne znam kako bih mogla spojiti te dve energije. S jedne strane JU je pun optimizma i vere u buducnosti dok je SA uvek uzdrzan, pa kad dodam i to da su u znaku Device... puno cepidlacenja, analiziranja i mozganja.
Relativno je sta je za koga rano ili kasno za brak. U svakom slucaju je dobro da se zavrsi prvi Saturnov povratak jer je vladar jednog dela VII kuce.
Saturna treba da okrenes u smeru ozbiljnosti a ne nalazenja mana kod partnera.
Jupitera treba da okrenes u pravcu da postoje osobe koje ti mogu odgovarati...
Ako prevlada Jupiter partner ce biti sportskog duha (to ne znaci uvek sportista)
Cepidlacenje, analiziranje i mozganje je vezano za Merkur opozicija Saturn (ja imam taj kvadrat)
Andreina meni se svidja to sto ti je vladar VII u IV polju
!
To bi trebalo da bude znak za srecan porodicni zivot a partner bi trebao biti vezan za kucu, porodicu.
Ili partner koji ce doci da zivi u njen kraj, dom...

a sta bi kod mene rekli posto mi je sedmo polje prazno a vladar sedmog tj. ovna mars je u desetom i u konjukciji je sa suncem?

[img=http://img4.imageshack.us/img4/2586/astrow2gw01imeprezimehp.gif]
Rekao sam da morate sami krenuti sa analizom da bi vam neko pomogao.
Andreina je sama malo analizirala i ja sam joj pomogao dodatno...
Nema veze ako je prazno, pratis vladare VII kuce, njihove aspekte i dispozitore...