VII (sedma) kuca - sedmo polje

• Odgovora: 420
Stranice: « 1 ... 35 36 37 38 39 ... 43 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: VII (sedma) kuca - sedmo polje
« Odgovor #360 poslato: 01:45:54, 19.Sep.2013. »
file:///C:/Users/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B5/Desktop/Natalna%20karta%20_%20Online%20natalne%20karte%20_%20Besplatno_files/natal_data/daisy24.png

Hvala na odgovoru,rekli ste da treba da se pogleda natalna karta pa ukoliko ste u mogucnosti da pogledate ..
Treba videti cele karte.
Verovatno da cete partnera upoznati preko prijatelja ili ce vam partner prethodno biti prijatelj...
Hvala Vam unapred :-)
« Najnovija izmena:: 01:53:00, 19.Sep.2013. melindas »

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #361 poslato: 11:28:01, 19.Sep.2013. »
Meni su najnejasnije karte gde je asc u Devici tj.dsc u Ribama. Nit' razumem te partnere opisane Ju i/ili Ne nit' znam sta pre da gladam Ne ili Ju..
A imam toliko drugarica sa ovom postavkom i ne znam sta da im kazem  ;D ??? (rzm)

A sto se tice 11.kuce tj.vl.sedme u 11., ja sam vidjala slucajeve gde se partner upoznaje u politickoj stranci, sto je takodje jedna od simbolika ove kuce  ;D

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #362 poslato: 01:36:17, 22.Sep.2013. »
file:///C:/Users/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B5/Desktop/Natalna%20karta%20_%20Online%20natalne%20karte%20_%20Besplatno_files/natal_data/daisy24.png

Ja bih zamolila ukoliko neko moze da mi kaze opis bracnog partnera,poreklo,nesto konkretnije mozda,ne razumem se bas ali sam shvatila da je neko ko vec poznajem pa mi sad nista nije jasno :-)...Hvala

*

Van mreže melindas

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #363 poslato: 08:53:51, 23.Sep.2013. »

Hvala na odgovoru,rekli ste da treba da se pogleda natalna karta pa ukoliko ste u mogucnosti da pogledate ..Hvala Vam unapred :-)

*

Van mreže LaraImolla

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #364 poslato: 21:58:54, 30.Sep.2013. »
dajte ljudi pomozite molim vas sad mi nista nije jasno a mislila sam da znam... sad procita; "Uran, Neptun i Pluton ne mogu biti važniji od tradicionalnih vladara znakova, pre je obrnuto čak i kod onih koji ih koriste (u modernoj astrologiji)" tako da sve sto sam skontala pade u vodu. buni me to sto je znaci i kod mene Descedent u ribama i mislila sam da se gleda neptun kao vrh koji je u 4 a dispozitor mu je saturn u 4 takodje...a sta je sa jupitera? kako sad i to da gledam on je u blizancima u 9 a dispoziotor mu je takodje u 9... kojeg prije da gledam neptuna ili jupitera? i jos me buni 4 me asocira na mjesto rodjenja a 9 "negdje daleko"... moj sadasnji je iz moje drzave ali iz drugog grada... ajd ako neko zna lijepo da protumaci neka pliz pomogne  (*o*)

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #365 poslato: 09:08:59, 01.Okt.2013. »
dajte ljudi pomozite molim vas sad mi nista nije jasno a mislila sam da znam... sad procita; "Uran, Neptun i Pluton ne mogu biti važniji od tradicionalnih vladara znakova, pre je obrnuto čak i kod onih koji ih koriste (u modernoj astrologiji)" tako da sve sto sam skontala pade u vodu. buni me to sto je znaci i kod mene Descedent u ribama i mislila sam da se gleda neptun kao vrh koji je u 4 a dispozitor mu je saturn u 4 takodje...a sta je sa jupitera? kako sad i to da gledam on je u blizancima u 9 a dispoziotor mu je takodje u 9... kojeg prije da gledam neptuna ili jupitera? i jos me buni 4 me asocira na mjesto rodjenja a 9 "negdje daleko"... moj sadasnji je iz moje drzave ali iz drugog grada... ajd ako neko zna lijepo da protumaci neka pliz pomogne  (*o*)
Gde ti je karta? :)
Ja bih gledala najpre Jupitera. Mada, kao sto rekoh negde gore, najteze mi je da tumacim karte gde je dsc u Ribama.
Jupiter je u Blizancima u izgonu, dakle nije mu dobro tu, ostecen je. Treba pogledati i negove aspekte, suvladara sedme, dispozitora da bi se malo zagrebalo po povrsini ;)

*

Van mreže LaraImolla

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #366 poslato: 15:33:04, 01.Okt.2013. »
nadam se da sam je dobro stavila , nisam strucna  :-[
znam da je u blizancima u izgonu ali eto valda to 9 polje ga vadi... ajd da vidimo sta ces ti reci  ::)  :flowers:
« Najnovija izmena:: 16:07:41, 01.Okt.2013. LaraImolla »

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #367 poslato: 00:51:23, 30.Okt.2013. »
Moja 7ma je u Devici, pocinje na 4ti stepen Raka. Vladar Merkur je u Devici, na 4ti stepen Raka, u 6tu kucu je, ali lezi na samu granicu, na samu liniju 6te i 7me, pa pretpostavljam da se oseca kao da je u 7mu. Sunce ( vladar moje 6te kuce ) je u 7mu, na 22gi stepen Jarca. Venera je isto u 7mu, ali u Vagi, na 16ti stepen Raka. Venera je vladar moje 8mo polje. Moze li se na osnovu ove podatke da se odredi horoskopski znak mog buduceg supruga?

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #368 poslato: 17:26:49, 02.Mar.2014. »
Postovanje meni je mesec u ovnu u 2 kuci tu nemam nijednu planetu a u peta kuca mi je uRaku takodje nemam nijednu planetu a sesta kuca mi je takodje u Raku i tu nemam nijednu planetu a sedma kuca mi je u Lavu sa Planetama Mars u devici -venera u devici a rodjen sa,m 21.10.1983 u 14.20 casova i 20 minuta u Priboju na Limu Republika Srbija A prva kuca je u Vodoliji bez planete treca kuca u Biku bez planeta osma kuca je u Vagi sa planetama Saturn u Skorpiji -Pluton u Vagi -sunce u vagi -Merkur u Vagi a deveta kuca je u Skorpiji sa planetama Jupiter u Strelcu i- Uran u Strelcu deseta kuca je u Strelcu sa planetom Neptun u Strelcu Jedanesta kuca je u Jarcu bez planeta Dvanesta kuca je isto u Jarcu takodje bez

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #369 poslato: 20:46:55, 15.Mar.2014. »
Moja 7ma je u Devici, pocinje na 4ti stepen Raka. Vladar Merkur je u Devici, na 4ti stepen Raka, u 6tu kucu je, ali lezi na samu granicu, na samu liniju 6te i 7me, pa pretpostavljam da se oseca kao da je u 7mu. Sunce ( vladar moje 6te kuce ) je u 7mu, na 22gi stepen Jarca. Venera je isto u 7mu, ali u Vagi, na 16ti stepen Raka. Venera je vladar moje 8mo polje. Moze li se na osnovu ove podatke da se odredi horoskopski znak mog buduceg supruga?

Ne.

Postovanje meni je mesec u ovnu u 2 kuci tu nemam nijednu planetu a u peta kuca mi je uRaku takodje nemam nijednu planetu a sesta kuca mi je takodje u Raku i tu nemam nijednu planetu a sedma kuca mi je u Lavu sa Planetama Mars u devici -venera u devici a rodjen sa,m 21.10.1983 u 14.20 casova i 20 minuta u Priboju na Limu Republika Srbija A prva kuca je u Vodoliji bez planete treca kuca u Biku bez planeta osma kuca je u Vagi sa planetama Saturn u Skorpiji -Pluton u Vagi -sunce u vagi -Merkur u Vagi a deveta kuca je u Skorpiji sa planetama Jupiter u Strelcu i- Uran u Strelcu deseta kuca je u Strelcu sa planetom Neptun u Strelcu Jedanesta kuca je u Jarcu bez planeta Dvanesta kuca je isto u Jarcu takodje bez

Ubacite vašu kartu u indeks natalnih, ne možemo ništa da nagadjamo.

Stranice: « 1 ... 35 36 37 38 39 ... 43 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000