VII (sedma) kuca - sedmo polje

• Odgovora: 420
Stranice: « 1 ... 19 20 21 22 23 ... 43 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: VII (sedma) kuca - sedmo polje
« Odgovor #200 poslato: 18:53:04, 15.Feb.2013. »
Dvostruka djevice, bi li mogla malo meni da prokomentarišeš, ako ti nije teško, 7. i 5. kuću, prikačila sam moju natalnu kartu? Vladar 7. je Saturn u škorpiji u 5. kući. So0Sa, Sa0Pl, Sa120asc, Mo60Sa i Mo60Pl, dispozitor je Mars u djevici u 4. kući, Ve0Ma, Ma90Ne i Me60Ma. Vladar uklještene pete je Ve90Ne, vladar 1. kuće je Mjesec u jarcu0Ne.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #201 poslato: 19:52:50, 15.Feb.2013. »
Citat
Dvostruka djevice, bi li mogla malo meni da prokomentarišeš, ako ti nije teško, 7. i 5. kuću, prikačila sam moju natalnu kartu? Vladar 7. je Saturn u škorpiji u 5. kući. So0Sa, Sa0Pl, Sa120asc, Mo60Sa i Mo60Pl, dispozitor je Mars u djevici u 4. kući, Ve0Ma, Ma90Ne i Me60Ma. Vladar uklještene pete je Ve90Ne, vladar 1. kuće je Mjesec u jarcu0Ne.
Da pokušam ali nemoj da se smiješ jer je sve čime raspolažem po malo teorije  :-[ Saturn vladalac sedme otišao u petu škorpije i jedan i drugi znak prilično tvrdi ali emotivni jarac ti daje da ti je jako bitan brak ali da ćeš zato da sačekaš pravog koga saturn u petoj voliš u škorpiji do srži, e sad brak neće biti rano i ne bih te vidjela prije tridesete jer je ljudi sa jarcem na vrhu sedme ne trče u brak jer je potrebna saturn zrelost i ozbiljnost. Vladalac horoskopa u šestoj ali u konjukciji sa vrhom sedme kuće iako oko osam stepeni razlike ipak postoji, kvadrat sa venerom iz četvrte koja je u konjukciji sa marsom ja to vidim kkao tvog oca koji je imao jak uticaj na tebe perfekcionista da ne kažem sitničav po pitanju tvog posla tebe (mjesec vladal asc) ali i tvog izbora, taj mjesec ti daje ne ljuboru ali dozu posesivnosti sekstil pluton, i mislim da  emocijene odaješ lako ali odana to je taj sekstil saturn. Taj saturn ti daje da te i drugi vide odmjerenu ozbiljnu i odrasla si bila i sa 14 jer imaš 120 asc a kako si rak ti možda ne želiš ali ostavljaš takav utisak. Dosta si intuitivna to ti poamže u poslu posebno ako je u pitanju rad sa ljudima socijalni radnik psiholog i slično jer ova konjukcija neptun daje to ali ti zato po pitanju emocija daje po malo zamagljenu sliku isto kao i ovaj kvadrat venera neptuna o kom smo pričale. Konjuk saturna i sunca daje da ti neko u toj simbolici može dopasti, lav? Ali i neko ko je tebi pluton konjuk saturn totalno suprotan mračan tip možda ili neko ko je iz neke drugačije priče možda baš neki plutonac  :P Takodje vladar uklještene pete je ve koja daje da ti partnere ne vidiš u pravom svjetlu, daj da sam nešto pogodila  8)   :)

*

• 848
  • 44
« Odgovor #202 poslato: 19:59:15, 15.Feb.2013. »
Vladar četvrte merkur otišao u petu si imala debate verbalne sa ocem i to vrlo jake s' obzirom da su mars i merkur u recepciji po pitanju stvari vezanih za petu inače tebi ovo daje jake oratorske sposobnosti i ne bih se verbalno s tobom kačila dopada mi se ovaj aspekt iako znam kako je tvojim neprijateljima  ;D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #203 poslato: 20:16:02, 15.Feb.2013. »
Odmah da ti kažem, da je tačno sve što si napisala.  Bravo! :) Puno ti hvala! Tačno je da privlačim muškarce potpuno suprotne od mene, barem do sada je bilo tako. Opasni muškarci devijantnog ponašanja, s kojima nije bilo ni moguće ostvariti ozbiljnu vezu. Pravi Plutonci. Kako mi je Ve90Ne, bilo je laži i pogrešnih predstava u ljubavi, pa iako imam već 29 godina mogu reći da još nijesam bila u ozbiljnoj vezi. Što se tiče oca, on me je uvijek podržavao u mojim izborima, u djetinjstvu, tokom školovanja, stalno mi je govorio da sam najbolji djak, da ću uspjeti u životu, jer sam pametna, stalno me diže i veliča ko da sam kraljica, ali je tačno i da povremeno imamo verbalne duele, uzrokovane mojom krivicom, jer ne samo sa roditeljima, sa svima imam problem, da sam uvijek u pravu, i jednostavno moram ih ubijediti da je to tako, ne popuštam nikada, moji poslovni saradnici najbolje znaju kako im je. Zbog Mo0Ne, jako sam vezana za majku i nju najviše volim. Tačno je da osjećanja ne odajem lako, ali da sam i odana onima koje volim. Radim sa socijalno ugroženim ljudima za sada, a šta ću biti u životu ne znam i nemam predstavu - 10. kuća u ribama. E bravo ti ga i za lava, moja najveća ljubav i razočarenje, nikad mu se ne bi vratila, je lav podznak škorpija.
Ako tebe nešto interesuje u vezi tvoje natalne, slobodno me pitaj, to što znam ću ti napisati.  :flowers:

*

• 848
  • 44
« Odgovor #204 poslato: 20:37:42, 15.Feb.2013. »
Ništa drago mi je, pogledaj ti sa tim lavom a još asc škorpija odlično se uklapa u simboliku :) Da mamu voliš najviše takodje ti je ona i uzor ili neka ženska figura iz porodice pošto je tu i sekstil mjeseca plutona, jaka žena. Vladar pete u četvrtoj jesi li upoznala kad momka preko nekoga iz porodičnog okruženja? Ili kod kuće na nekoj sjedeljci mislim da je to školski primjer, možda  ti se desilo.. a posao to je ta simbolika definitivno ti odgovara jer je u simbolici neptuna bila sam blizu  :P ako budeš imala vremena na temi sinastija imam pitanje pa pogledaj hvalaa  :)  :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #205 poslato: 20:42:07, 15.Feb.2013. »
Momke sam upoznavala na ulici, na poslu i na fakultetu, takođe i u blizini moje kuće su živjeli, a sa ovim lavom ni mrtva. Hvala ti još jednom, sad ću ti pogledati sinastriju.  :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #206 poslato: 22:27:48, 15.Feb.2013. »
dvostruka djevice,vladar sedme je uran u jarcu u petoj kuci  koji ima te aspekte sa venerom i marsom,a dispozitor je saturn u jarcu u sestoj kuci koji je u trigonu sa merkurom iz devete kuce u biku.

*

• 848
  • 44
« Odgovor #207 poslato: 23:12:01, 15.Feb.2013. »
Citat
dvostruka djevice,vladar sedme je uran u jarcu u petoj kuci  koji ima te aspekte sa venerom i marsom,a dispozitor je saturn u jarcu u sestoj kuci koji je u trigonu sa merkurom iz devete kuce u biku.
Neko koga ćeš da upozaš iznenada ili neko ko je razveden ozbiljna osoba, obrazovana, možda i starija ali ne dosadna- originalna i neko ko dolazi sa strane zbog one venere, osoba koju ćeš upoznati na žurci, izlasku ili na nekom sportskom dogadjaju nešto u simbolici pete kuće, do sada si upoznavala momke na poslu ako ne radiš u nekom svakodnevnom okruženju  i to su bili ili ozbiljnijiji momci ili stariji nešto u simbolici saturna, ali i tog merkura ako je u biku više praktične osobe ako je u blizancima visoko obrazovane, vesele, pričljive, mršave osobe koje su ili stranci ili rade u inostranstvu, studiraju.. svakako ti je deveta izražena i po pitanju veza i za budućeg supruga, još ne znam da li se ona odnosi i na drugu vjeru ili samo dvanaesta.. toliko ako nešto pomaže..

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #208 poslato: 01:48:29, 16.Feb.2013. »
tacno je sve,naravno da pomaze :) sve stariji momci ili ozbiljniji,upoznavenje na poslu...

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
« Odgovor #209 poslato: 14:47:33, 16.Feb.2013. »
"Dvostraka djevice" evo moje karte,ako sam uspela dobro da je skinem  (rzm)

http://i50.tinypic.com/10ypdok.gif

Stranice: « 1 ... 19 20 21 22 23 ... 43 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000