V (peta) kuca - peto polje

• Odgovora: 144
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: V (peta) kuca - peto polje
« Odgovor #60 poslato: 09:13:02, 08.Jun.2012. »
Peta kuća mi počinje negdje na 20 stepenu vage, pa se prostire kroz cijelu škorpiju i tri stepena strijelca. Vladari Venera i Mars u djevici pošli u četvrtu kuću, što po meni nije dobar položaj, jer je četvrta 12. od pete, pa daje tajne ili neostvarene veze, veze koje se zbog neke prepreke kriju i ne mogu izbiti u javnost. To dodatno potvrđuje i to što je Ve0Ma u kvadratu sa Neptunom. Možda ovu simboliku trebam zadovoljiti vezom sa strancem koji dolazi iz daleka da živi u mom gradu, jer se po ovome veze sa nekim ko je iz mog kraja ne mogu realizovati na pravi način (*o*) ???

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #61 poslato: 10:50:02, 14.Avg.2012. »
Za sta ono bi 5. kuca? :girlblush:
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #62 poslato: 10:58:18, 14.Avg.2012. »
Za sta ono bi 5. kuca? :girlblush:

Simbolika 5.? ;D
Osnovna simbolika za koju se svi "kacimo" je ljubav,nase poimanje ljubavi i ljubavne veze prije braka.Zatim,djeca,zabava,godisnji odmor,hobiji,oblast u kojoj iskazujemo kreativnost i to koliko smo kreativni,trudnoca i obrazovanje djece.Cini mi se da je tebi tu stelijum u Skorpijici  ;D pa je dodatno naglasena simbolika te kuce.Ovo sto simbolise 5. kuca,za tebe su mozda najznacajnije stvari u zivotu ili makar one kojima posvecujes najvise sebe ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #63 poslato: 11:11:29, 14.Avg.2012. »
Jeste, stelijum. ;D

Sve sto si nabrajala posebno mi je vazno. Mozda ljubav trenutno najmanje, ali ostalo bas tim redom kako si napisala.
Dosta sam kreativna, malo je falilo da budem slikarica, ali nije lose ni ko hobi.  8)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #64 poslato: 11:24:53, 14.Avg.2012. »
Jeste, stelijum. ;D

Sve sto si nabrajala posebno mi je vazno. Mozda ljubav trenutno najmanje, ali ostalo bas tim redom kako si napisala.
Dosta sam kreativna, malo je falilo da budem slikarica, ali nije lose ni ko hobi.  8)

Generalno,mi koji imamo vodenu 5. kucu(meni je u Ribama),pa jos ako imamo aspekt vladara 5. sa Ma,pa jos tamo negdje aspekt Ur i Ne,imamo predispozicije za slikarstvo,interesantno.Ja u zadnje vrijeme nisam aktivna po pitanju tog hobija,buduci da slikam zenske potrete,ne mogu da nadjem lice koje ce me inspirisati.Stagnacija,dok ne nadjem model  ;D Mada me i zenska ledja fasciniraju,volim lijepa ledja,pa ih volim i naslikati,valjda zbog Ve u Cap  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #65 poslato: 12:37:29, 16.Avg.2012. »
hmm, volim i ja da crtam zenske portrete, bas sam skoro jednu zavrsila.
Jesi li sebe naslikala nekad?

Ne znam kako, ali ja sebe u svakoj slici pronadem. Neki djelic mora biti isti kao kod mene. ;D

Volim ja svoje 5. polje, samo eto ne bih se zalila da je malo vise ativno u ljubavi. 8)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #66 poslato: 12:44:33, 16.Avg.2012. »
hmm, volim i ja da crtam zenske portrete, bas sam skoro jednu zavrsila.
Jesi li sebe naslikala nekad?

Ne znam kako, ali ja sebe u svakoj slici pronadem. Neki djelic mora biti isti kao kod mene. ;D

Volim ja svoje 5. polje, samo eto ne bih se zalila da je malo vise ativno u ljubavi. 8)

Do sada nisam.Ali isto tako u svaku sliku ubacim nesto svoje  ili trazim modele koji imaju neku moju crtu  ;D
Do sada ni jedan model nije bio bez visokih jagodicnih kostiju,izrazenih obrva i ociju.Volim kad imaju nesto djecije na licu,neku njeznost i onda da to pobiju snaznim,prodornim,misterioznim ocima  ;D Ali,tesko je naci takve zene  :)
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #67 poslato: 12:59:43, 16.Avg.2012. »
Da smo u istom gradu mogla sam ti ja biti model, ovo kao da si mene opisala. ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #68 poslato: 13:05:21, 16.Avg.2012. »
Da smo u istom gradu mogla sam ti ja biti model, ovo kao da si mene opisala. ;D

Eee sto nisi :D Ja vec neko vrijeme ne slikam portrete zbog nedostatka modela  :) Ono,uzmem i naslikam lijepa zenska ledja,ali za potret bas ne mozes svakoga uzimati :)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #69 poslato: 13:45:03, 16.Avg.2012. »
Meni je puna peta kuca, ali posto isto vlada Ve 90 Ne, nijesam ostvarila svoje muzicke i ostale umjetnicke talente, osim sto sam pjevala u skolskom horu.

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000