Prvo da pozdravim sve clanove ovog sajta, vlasnika sajta...da kazem da sam blizanac/ovan, da sam studirala i prije 5 godina diplomirala astrologiju u svajcarskoj, to je API-Huber psiholoska astrologija, rade po KOCH-sistemu proracuna kuca, ja se sluzim Placidusom i Kochom. To je takozvana psiholoska astrologija, po njima veoma je kontraproduktivno praviti prognoze, oni smatraju da treba raditi na izgradnji svog EGA, jer sam cosvjek se mijenja tokom zivota, prilagodjava se zivotnim uslovima i onom sto mu zivot servira kao zadatak i ulogu na zemaljskoj kugli!
Sto se tice NE, ne bih generalizovala stvari i uopsteno govorila o njemu. Prvo zavisi u kom je znak taj NE, koga simbolizuje kao planeta, u kom krstu je, samim tim nam govori koju energiju nosi i kako je ispoljava ta osoba koju NE simbolizira, jer znamo da planete simbolizuju osobe, aktere, predmete, a takodje ne treba izostaviti aspekte koje on pravi sa drugim planetama ako nije lineranan ili "otkacen", stoji sam i ne aspektira druge planete!..Sam po sebi on mnogo toga simbolizuje, od romanticnih ljubavi, ako je vec u 5.kuci, pa do velikih zabluda i prevara koje u sebi nosi kao simboliku. Moze znaciti da je covjek umjetnicki talenat, ako je on vladar ASC, moze znaciti da se ta osoba pretvara, da je iluzionista, da je sklon porocima, znaci trovanje, znaci neprijatelje, jer je vladar 12. kuce, ribe, nejasni ciljevi, duboki dogadjaji, univerzalna ljubav, razumijevanje za svakoga, sazaljenje, zrtvovanje, toplina. Inspiracije za za religiju, idealizovanje...Kad ga gledamo samo u 5.kuci bez uticaja drugih faktora....znaci osoba je sklona aferama, razocarenjima, zato sto partnere vidi kroz ruzicaste naocare, starh od vezivanja, ljubavne intrige. Prevare na drustvenim igrama, kreativnost, problematicna i lazljiva djeca...moguca i vanbracna djeca i djeca kojima se krije porijeklo, podmetnuta djeca...Cudni hobiji, prevare u igrama na srecu, sportskim takmicenjima, kladionicama, kradje auta. Strah od samostalnosti, to su osobe vjecita djeca, omiljeni sportovi na vodi...
Toliko za sada...