Vidovitost u natalnoj

• Odgovora: 26
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže posejdon

• *
  • 81
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Vidovitost u natalnoj
« Odgovor #10 poslato: 13:44:16, 07.Feb.2010. »
ja nisam vidovita al mi jaka intuicija,mesec mi je na vrhu 4.-e,vladar asc je mesec,saturn je vladar 7.-javnost u konj.sa plutonom vladarem 5,talenti,neptun je vladar 9.-e al je u opoziciji sa suncem(oci),sunce mi je vladar mogucnosti

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 02:24:02, 08.Feb.2010. »
Ja nemam nista od gore navedenog. Desavalo se da dobijem osecaj koji me asocira na neku osobu, i potvrdilo se u odnosu na to kakav osecaj dobijem da se nesto desava..
E sad da li to smem da kazem u tom momentu ili ne, vise zadrzim za sebe, iako se potvrdi..da sam bila na pravom putu.
Jedino sto imam pred kraj znaka je Uran, ali imaju ga i svi u generaciji..ali je na 28`..ali mi je zanimljivo sto moja mama ima So na 28`Vodolije, a njeno dete Uran na 28` Skorpije.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 10:36:20, 18.Maj.2010. »
Vidovitost u natalnoj se ogleda kroz naglasenost elementa voda, regent ASC u SCO, Ribi, NE u SCO i Ribi, 12. i 8.kuci, naglasenost 8. i 12.kuce, MO u SCO i Ribi, posebno navedene planete na 8°, 12° i 29°.
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 13:56:48, 18.Maj.2010. »
Vidovitost u natalnoj se ogleda kroz naglasenost elementa voda, regent ASC u SCO, Ribi, NE u SCO i Ribi, 12. i 8.kuci, naglasenost 8. i 12.kuce, MO u SCO i Ribi, posebno navedene planete na 8°, 12° i 29°.
Pa razmisljala sam i kroz to. Najnaglaseniji je element vazduha "Vazduh trepti ko da zemlja gori - sprema se oluja" ;D
A sve dodje iz dubine, najtananijeg dela Mo u Sco, a tu su So i Ur, nije stelij u Sco. Eto, sta je sa tim Ne na 22`? Na pr.
Mahom su svi astralni osecaji bili burni povodom svakog.  ???

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #14 poslato: 23:32:23, 29.Maj.2010. »
ja imam te parapsiholoske osobine...rak-skorpija sam,pl na asc pa valjda to utice...inace intuicija maximalna,vidim duh pokojnog dede jako cesto a snovi su mi istiniti sve vise..npr sanjam isti san kao ortakinja udaljena kilometrima,sanjam da sesta ima pozar u stanu i ona me tada zove i tome sl,sanjao sam nekoliko puta da Gazela (most) puca i na kraju i jeste pukla,cim udjem u neku prostoriju mogu da osetim prisustvo ''onostranog" itd...haos
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #15 poslato: 22:24:26, 30.Maj.2010. »
Snow Lady,da li je moguce da tu naglasenu intuiciju koju moja mama ima,nasledimo i ja i sestra(bliznakinje smo),iako mi se cini da ona ima bolju intuiciju od mene(ili ja moju ne znam da slusam)?

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #16 poslato: 22:55:47, 30.Maj.2010. »
Snow Lady,da li je moguce da tu naglasenu intuiciju koju moja mama ima,nasledimo i ja i sestra(bliznakinje smo),iako mi se cini da ona ima bolju intuiciju od mene(ili ja moju ne znam da slusam)?

Ti imas naglasenu intuiciju, a takodje dobijas informacije preko snova, kao sto sam rekla, samo se vise osloni na svoj unutrasnji glas i sinhronizuj inuticiju sa mislima.
UR u SCO, MEu MO, prirodni vladari 3.i 11 kuce su u sinhronizovanoj recepciji. MO dospozitor ME u 8.kuci, dispozitor UR u raku. SO regent 12.kuce u egzaktnom 120°sa MO.

Osloni se na svoj glas i ne dopusti da manipulisu tobom.
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #17 poslato: 06:16:51, 05.Jul.2010. »
Ja imam jaku intuiciju, i ponekad sanjam nesto, i neki dio sna se ostvari...uglavnom se odnosi na neke dogadaje koji me opterecuju.

Da li bi meni mogao neko da izanalizira? :-[
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 20:23:46, 04.Jan.2011. »
kod mene je 5 planeta u skorpiji, od toga 4 u 12. kuci. podznak skorpije na 29 stepenu.
ono sto je karakteristicno a to su snovi koji su vrlo jakog utiska...trigon mesec i neptun.
ako neko zeli da komentarise, natalna mi je u potpisu  (mah:mah)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 12:48:59, 09.Jan.2011. »
zveki, pa kako i ne bi snovi bili jakog utiska sa stelijumom u XII. kuci. Sanjas ti od svega malcice...
Ako uspes dobro da ih analiziras mozes da upoznas partnerove zelje i time unapredis vas odnos (ovo se odnosi i na posao i na ljubav).

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000