Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 26 27 28 29 30 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #270 poslato: 20:15:28, 14.Apr.2013. »
Evo ovako..izjasnio se recima: napravio sam gresku. cuo sam se sa bivsom..mislio sam da cu da izadjem iz pakla na brzinu, pa sam pozurio, ali da znas da nikad necu biti sa curom tom vise...ispao sam budala prema tebi..izvini...nije da mi nije stalo, nije da se nisam zaljubio, ali shvati me..upao sam u takvo stanje da se osecam mnogo lose...glup sam..ali ne zelim da te povredim..tu sam ja..samo me razumi, nisam siguran sta hocu,,moram da se sredim..meni to deluje da on hoce na finjaka da kaze da ne zeli nista samnom? da li laze? ima li smisla verovati da moze nekad da bude ok? ili krenuti dalje? sve to radim jer mi je stalo do njega..a zavaravam sebe i gubim vreme uzalud

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #271 poslato: 11:01:49, 15.Apr.2013. »
A joooj, kakvi su muškarci, to su sve neke igre, ma meni je to nezrelo i neozbiljno...

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #272 poslato: 17:00:09, 15.Apr.2013. »
Ja sam totalno realna i neromantična postala, znači nema ljeba od njega takvog.  :p
Isto sam pomislila. Pa i ne znam da li sam kompetentna da dajem savjete?  Smatram da je zivot daleko komplikovaniji da bi ga dodatno ljubavno komplikovali.

Danijela G, skoro si izashla iz duge veze, on je u nekoj konfuziji. Mislim da je i tebi i njemu bolje da se malo opustite, da ne forsirate nishta. Polako. Ako sam te dobro ukapirala vi se svega mjesec ipo znate?

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #273 poslato: 18:03:42, 15.Apr.2013. »
Izasla sam iz duge veze pre 6 meseci..pojavio se on i mnogo je uticao na mene..takoreci skroz da zaboravim bivseg..pa treba da ide polako..ali on je meni stavio do znanja da mu je stalo do te bivse, msm logicno jer se cuo sa njom i upao u krizu..razumem ga..ali mene je napravio budalom..da li da mu dam drugu sansu? ne zelim nekom da budem uteha..

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #274 poslato: 18:05:43, 15.Apr.2013. »
Dopisujemo se od januara..upoznali se u februaru.jednom smo se videli(15 februar).pa onda 3 marta i vise ne..nastavili smo dopisivanje..i onda se desilo famozno oglasavanje bivse

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #275 poslato: 20:32:42, 16.Apr.2013. »
Ma batali, kazu da tereba posle neke duze veze 6 meseci apstinencije da stvari legnu, da se napravi rekapitulacija, ispitas sebe itd. Nije odmah sve na prvu da popunis prazninu, polako povuci rucnu i pojaviti ce se netko. Samo opusteno.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #276 poslato: 23:52:17, 20.Apr.2013. »
Bas kao sto su ti napisali, sacekaj da se slegnu strasti i da odabere svoj dalji put  ;)

*

Van mreže Danijela G

• *
  • 32
  • 1
« Odgovor #277 poslato: 08:26:04, 21.Apr.2013. »
Tako sam i uradila..rekla sam mu da prekinemo kontakt, jer nema smisla terati ovako..jer on menja misljenja svaki dan, ne zna sta hoce...najgore kad covek ne zna sta hoce..da, sacekacu..:-) hvala na savetima

*

Van mreže drago1984

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #278 poslato: 14:30:24, 07.Jun.2013. »
pa meni treba jedan savjet bio sam se posvadjao sa jednom djevojkom mislim drugarica mi je ali mi se svidja i neki dan smo se pomirili iznenadio sam je poklonom culi smo se posle toga i ja sam joj jucer pisao na telefon ali mi nista nije odgovorila dali je to kuliranje i da sam joj dosadan treba da znaci  :)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #279 poslato: 16:40:28, 07.Jun.2013. »
pa meni treba jedan savjet bio sam se posvadjao sa jednom djevojkom mislim drugarica mi je ali mi se svidja i neki dan smo se pomirili iznenadio sam je poklonom culi smo se posle toga i ja sam joj jucer pisao na telefon ali mi nista nije odgovorila dali je to kuliranje i da sam joj dosadan treba da znaci  :)
Zavisi kakvu si joj poruku napisao, ako je dosadna poruka onda je svasta mogla da pomisli  :)

Stranice: « 1 ... 26 27 28 29 30 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000