Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 24 25 26 27 28 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #250 poslato: 22:49:58, 16.Avg.2012. »
Samo prijatelji da vam javim da je prestao sa zivkanjem,,, (e*e) (e*e)Naso je udatu zenu-curu,koja je dosla kod sestre na odmor iz drugog grada,izlaze javno i sve..Donekle ne razumem  (e*e) obicno se udate kriju .hahaha..Bitno da sam sada ja mirna..

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #251 poslato: 23:19:52, 16.Avg.2012. »
Drago nam je da ste rešili problem.  :smesko:

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #252 poslato: 15:49:39, 19.Avg.2012. »
A sta cu ako i oni mene privlace iz pogresnih razloga samo sto toga nisam svjesna na vrijeme??
Kad skontam vec sam u jadu do grla :-(
Testiraj duze vreme dok ne dodje do grla  ;)

*

Van mreže Ena62545

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #253 poslato: 15:15:32, 02.Jan.2013. »
Dugo sam razmišljla šta da uradim?
Pitala sam prijatelje i prijateljice , ali niti jedan/na od njih nikada mi nisu dali potpun odgovor. Naime, pišem vam o toj nekoj situaciji u koju ja lično ne vjerujem baš.Tačnije , ja mislim ad je to sve slučajno , sve što mi se deševa.Idem u školu i teći sam razred.Sve to se dešava u školi.Živim u jednom malom gradu , mislim da nije bitno ime tog grada.Ali samo želim da mi neko od vas da iskreno misljenje i savjete.Zamolila bih vas!

Radi se o necemu , što traje veuma dugo , 3 -4 mjeseca.
Ne znam odakle da počnem. Radi se o osobi koja ide u 4 razz. znaci u istu školu kao i ja , isti smjer , sve isto samo godinu starija generacija. Želim da vam ispričam moje tako reći : " slučajnosti " sa tom osobom.
Ovako.... sve je počelo  od jednog utorka kada sam primjetila tu osobu, privukla je moju pažnju kao niko drugi. Nisam znala da li sam zaljubljena ili je to onako ....... Dugo sam razmišljala o toj osobi , pronašla sam ga na facebook-u i dodala az prijatelja.Ubrzo je prihvatio zahtjev. Kako je vrijeme teklo shvatila sam da sam  zaljubljena , ali ta osoba mi je uvijek bila u blizini, kada bi pričala sa prijateljima našao bi se tu negdje blizu i kao da je želio čuti šta pričamo. U toj našoj školi svaki mali odmor ja bih izlazila sa svojim prijateljicama vani, da uzmemo malo  svježeg zraka. Ali on je svaki odmor izlazio. Primjetila sam  da gleda u mene i spustila sam pogled. Prijateljica mi jednom rekla kao me gleda . Nisam ništa vjerovala.

Jednom prije škole išla sam sa prijateljicom u šetnju sporednom ulicom , ali suprotno od nas je išao on glavnom ulicom , bujuio' je u nas i ja sam pogledala u njega . Bio je to neopisivi osječaj. Isto tako , kada sam bila u Fast food sa prijateljicama , dok su onje jele ja sam bujila' u prozor i vidjela kako on prolazi gledajuci u Fasst Food prozor. Mislila sam da me nije vidjeo , jer je taj prozor bio daleko od ceste kojom je išta, međutim kada sam ja stala na isto mjesto sa kojeg je on gledao , vidjela sam nekog čovjeka u Fast Food-u.

Tako se jednom nasmijao prolazeci pored klupe sam , na toj klupi smo sjedile moja prijateljica i ja . I to me isto čudilo , što se smije? Uvijke kada bi stajao sa svojim prijateljima na odmoru , stalno bi se okretao prema nama i gldao , onako smireno i začuđeno. Jednom dok sam ulazila sa prijateljicom u školu , pričale smo nešto , ali ona nije mogla ici do mene jer je bila gužva pa je ostala iza mene , ja sam se okrenula da vidim slušali ono što joj pričam , ali iza mene nije bial ona nego on   .
Kada bi imali čaš blizu jedni drugih , on bi stao u prvi red i gldao moj razred . Na odmoru je došao baciti smače u kantu koja je blizu klupe , na kojoj sam ja sjedila sa njegovim prijateljicama iz razreda, tada nas je pažljivo pogladao. Ali me najviše čudi što je došao baš da baci smeče u tu korpu , jer je bilo još 4 korpe prije ove od mjesta na kojem je  sjedio.
Evo ovako , još jedan odmor ....znači svi sjede an klupama sa jedne strane idem ja sa druge on .Sa mnom 2 prijateljice ja u sredini , sa njim 2 prijatelja on u sredini , ja jedem , on jede .Ostali ništa, kolja slučajnost.

Ja inace ne volim gledati kroz prozore , dok sam  u školi. No , kada sam jednom pogladala upravo je on prolazio u na kratko pogladao me u oči   
Mnogo sam se iznenadila , i cijeli dan mi se to vrtilo po glavi.
Ne znma šta da više pišem , ima toga mnogo , mnogo tih situacija. Evo još jedna , izašla sam na odmora sa drugom i razz. , a inace izlazim sa prijateljicama , vidjela sam da me vidio sa drugom i brzo je prošao , prije njegovih prijatelja u školu ( kao ljutito , inace uvijek ide sa nekim ali tada je sam otišao) i gledao nas kroz prozor , i to sam zapazila .
Hajd to je sve slučajno , ali nikada mi nece biti jasno kada je na jednom odmoru bio samo moj i njegov razz.( samo neki prijatelji iz mog , neki iz njegovog razz. znaci odvojeno nikada zajedno ne stoje ta 2 razz,.) on je išao kuci i okrenuo se jednom , kada sam ga vidjela , nadala sam se naravno , da se više nece okretati jer odlazi ( a bio je petak , kao da mu je bilo žao što ide) i okrenuo se još 3 puta dok je odlazio.Stani što ce se okretati ...samo ej moj razz. tu ..sa svojima se  pozdravio :O

Neću više pisati...molim vad da mi date iskrena mišljenja i komentare ....savjete .Ako treba pisati cu još , ali mislilm da je ovo dovoljno. Hvala unaprijed :* I ako sam griješila malo u pisanju izvinjavam se , jer sam brzo pisala.

DOKTOREE ...MOŽETE VI MENI NAPISATI IMA LI OVO IKAKVE VEZE LJUBAVI. AKO IMA DAJTE SAVJET.

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #254 poslato: 02:15:52, 04.Jan.2013. »
Lutko po tom opisu mu se dopadas ali mu nesto ne da da pridje. :)
A da ti napravis korak pa ga pitas za pice ili nesto? (rzm)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #255 poslato: 09:18:22, 05.Jan.2013. »
Meni je sve to liči na Platona, imali smo svi mi takve situacije u tinejđerskoj dobi, neke od tih veza se ostvare, neke ne, uglavnom sve ostane u vazduhu. :)

*

Van mreže januar

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #256 poslato: 12:21:43, 17.Mar.2013. »
Pozdrav.
Nedavno sam raskinula petogodisnju vezu zbog partnerove prevare.Medjutim jako mi je tesko da nastavim dalje,a on nece sa mnom da razgovara o tome.Porice sve a  njegov prijatelj mi je rekao da ja sve ustvari istina.vec je poceo da sada izlazi sa tom djevojkom zvanicno.pomozite

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #257 poslato: 17:06:54, 17.Mar.2013. »
Pozdrav.
Nedavno sam raskinula petogodisnju vezu zbog partnerove prevare.Medjutim jako mi je tesko da nastavim dalje,a on nece sa mnom da razgovara o tome.Porice sve a  njegov prijatelj mi je rekao da ja sve ustvari istina.vec je poceo da sada izlazi sa tom djevojkom zvanicno.pomozite

Odluka je na tebi, no moj savet ti je da nastavis dalje.Ako je sve istina, ako je krenuo da izlazi sa njom, mislim da ti je def bolje da se ne okreces nazad i ne vracas na njega i na staro i da ides dalje.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #258 poslato: 23:32:13, 17.Mar.2013. »
Pozdrav.
Nece da razgovara ili ne zeli vise da budete zajedno?
Da li si ga ti licno videla sa tom devojkom?

*

Van mreže januar

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #259 poslato: 18:59:35, 18.Mar.2013. »
povremeno pricamo al su ti svi razgovori napeti.kaze da nema nista sa tom djevojkom ali ne zeli ni da prica o nasem pomirenju.kaze da je sad bolje ovako.a nisam ga ja vidjela licno  al mi je rekao da su samo prijateljski izlazili.

Stranice: « 1 ... 24 25 26 27 28 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000