Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 23 24 25 26 27 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #240 poslato: 23:05:18, 29.Jul.2012. »
Uvijek privlacim pogresan tip muskarca koji me na kraju uvijek razocara i povrijedi :-( Sta da radim bre???
Onda neka oni tebe privlace  :)

Analiziraj i ono kako se prema njima ponasas i testiraj ih duze vreme dok ih bas dobro ne upoznas  ;)

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
  • Pol: Žensko
« Odgovor #241 poslato: 23:16:01, 29.Jul.2012. »
A sta cu ako i oni mene privlace iz pogresnih razloga samo sto toga nisam svjesna na vrijeme??
Kad skontam vec sam u jadu do grla :-(

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #242 poslato: 00:15:21, 01.Avg.2012. »
Ja neznam "kako da izadjem na kraj"sa nekim stvarima..Naime zbog jednog decka sam stalno sama...Znam da bi odg bio.."Pa sta cekas"...Rado bi ja nastavila dalje da on nije takav kakav jeste..Bili smo u vezi,izlazili zajedno,upoznao je moje ja njegove itd..Dok nisu poceli problemi i svadje..da bi se on onda distancirao..Pokusala sam da pricam sa njim ,da bi on ozbiljan razgovor odbijao sa izgovorom.."Sve je u redu"..Posle bi od njegove sestre cula sta je problem i toliko me je to povredilo sto je rekao njoj a ne meni da sam prekinula svaki kontakt sa njim..On je posle nasao neku "kombinaciju",ja sam naravno isto resila da krenem dalje..Aliiiii...Kad god sam to pokusala ili ako bi mi neko prisao a da on to vidi,odma bi se stvorio pored nas..Zvao me na tel.i slicno..Jednom mi je napravio scenu pred svim ljudima u kaficu-malo je popio..Nakon toga pocinje zivkanje na mobilni telefon sa razlicitih brojeva,poruke takodje...Ne vidim cemu ta "provera"tolika""Ako vec ne zeli vezu samnom!?Sta hoce on?

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #243 poslato: 08:39:31, 02.Avg.2012. »
Mozda se vi i vjencate, nema pravila, ali meni se takvo ponasanje muskaraca ne svidja. Vi ste raskinuli i tu je kraj, s obzirom da nijesti pricali o obnovi vezi. On je nastavio dalje sa ljubavnim zivotom, ali gle cuda, jadan on, ne da tebi da to isto ucinis. Ko i vecina muskaraca zeli da ga tamo neka zena vjecno voli i uzdise samo za njim. Taj bi uzivao da te sjutra vidi kao staricu koja umire za njim, dok on seta svoje unucice. Ma mici bre!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #244 poslato: 10:31:48, 02.Avg.2012. »
Ja neznam "kako da izadjem na kraj"sa nekim stvarima..Naime zbog jednog decka sam stalno sama...Znam da bi odg bio.."Pa sta cekas"...Rado bi ja nastavila dalje da on nije takav kakav jeste..Bili smo u vezi,izlazili zajedno,upoznao je moje ja njegove itd..Dok nisu poceli problemi i svadje..da bi se on onda distancirao..Pokusala sam da pricam sa njim ,da bi on ozbiljan razgovor odbijao sa izgovorom.."Sve je u redu"..Posle bi od njegove sestre cula sta je problem i toliko me je to povredilo sto je rekao njoj a ne meni da sam prekinula svaki kontakt sa njim..On je posle nasao neku "kombinaciju",ja sam naravno isto resila da krenem dalje..Aliiiii...Kad god sam to pokusala ili ako bi mi neko prisao a da on to vidi,odma bi se stvorio pored nas..Zvao me na tel.i slicno..Jednom mi je napravio scenu pred svim ljudima u kaficu-malo je popio..Nakon toga pocinje zivkanje na mobilni telefon sa razlicitih brojeva,poruke takodje...Ne vidim cemu ta "provera"tolika""Ako vec ne zeli vezu samnom!?Sta hoce on?

Sa razlogom si prekinula sa njim,pa kakav je to momak koji okolo prica o problemima u vezi,a osobi kojoj je to trebao reci,nije rekao.Dakle,bivsi ste,i sta sad njega briga sta ti radis?Nemoj mu to dopustiti.Sledeci put kad se umjesa,lijepo ga prizemlji,reci mu da vise nema prava na tebe,da ste bivsi i da ga nista vezano za tebe ne treba zanimati.Nek se oladi malo i pusti te da budes sretna.Sasvim sam sigurna da zasluzujes bolje ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #245 poslato: 12:48:56, 02.Avg.2012. »
Promenila sam i br.telefona u skorije vreme..ali vec je neko saznao..Sad mozda gresim mozda nije on,ali ja sam pisala da imam momka ,da mi ne bi dosadjivao..On je napisao "iz pouzdanih izvora znam da nemas momka,jedino ako je nevidljiv"...Mozda nije on....mozda gresim...aliiiiii...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #246 poslato: 12:54:18, 02.Avg.2012. »
Napisi mu da ces ga prijaviti za uznemiravanje preko telefona,ako nastavi tako.I poslije toga mu nemoj odgovarati ni na pozive ni na poruke  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #247 poslato: 15:06:21, 02.Avg.2012. »
Rado bi ga  :dash:...Imam da ga vratim na mesto..nervira me..A za poruku bi pisala...Ali neznam sto bi se predstavio kao neko drugi..

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #248 poslato: 15:59:02, 02.Avg.2012. »
Vremenom ces ga zaboraviti. Ja ne bi mogla da volim nekog ko se tako ponasa. Vjerovatno si jako mlada. Taj bolesnik sto uznemirava, ko god da je, kad ga izignorises par puta, prestace. U krajnjem slucaju, obavijesti nadlezne iz tvoje mreze i gotovo. Srecno;-)

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #249 poslato: 16:32:05, 02.Avg.2012. »
Hvala vam :**

Stranice: « 1 ... 23 24 25 26 27 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000