Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 20 21 22 23 24 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže zakmi

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #210 poslato: 20:12:40, 14.Jan.2012. »
E doktore pomagaj ako mi ti ne pomognes nece niko :)...Juce je bila Srpska prisao sam jednoj devojci ,ono pricali smo sve lepo upoznaoli se itd...Rekla je da je sa likom u vezi 1 god ali da bi kao bila mozda bila samnom...Onda sam ja malo pozurio kao zar misli da te on nikada nije prevario itd...(njen odgovor:ne) Naravno njena drugarica je htela da se smuvamo i pritiskala je :)...Bilo kako bilo dobio sam njen broj i dopisujem se ...Posto sam bio malo pijan bio sam previse napadan i izvinio sam joj se i dogovorili smo se da se vidimo sledece nedelje...Sta dalje da radim sta ti mislis da je pametno ??? :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #211 poslato: 15:38:47, 15.Jan.2012. »
E doktore pomagaj ako mi ti ne pomognes nece niko :)...Juce je bila Srpska prisao sam jednoj devojci ,ono pricali smo sve lepo upoznaoli se itd...Rekla je da je sa likom u vezi 1 god ali da bi kao bila mozda bila samnom...Onda sam ja malo pozurio kao zar misli da te on nikada nije prevario itd...(njen odgovor:ne) Naravno njena drugarica je htela da se smuvamo i pritiskala je :)...Bilo kako bilo dobio sam njen broj i dopisujem se ...Posto sam bio malo pijan bio sam previse napadan i izvinio sam joj se i dogovorili smo se da se vidimo sledece nedelje...Sta dalje da radim sta ti mislis da je pametno ??? :)
A šta ćeš ako ona isto to uradi kad bude sa tobom?  :eusa_naughty:
Je l' tebi ne smeta sto ona ima momka?
Najbolje da ona sa njim raščisti jer je glupo da se viđate dok je još u vezi.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • Pol: Žensko
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #212 poslato: 20:20:00, 18.Jan.2012. »

jel ti želiš avanturu s njom ili nešto više s njom?jer mislim,bitna je činjenica da ona ima dečka s kojim je u vezi preko 1 godine...a to što se dopisuje s tobom,može značiti da si joj se svidio,a isto tako i to da joj je monotono u vezi i da joj treba neka promjena...a i kao što Čarobni reče,tko ti garantira da ona to neće i tebi napraviti?sve u svemu,ti prvo nama reci,šta ti točno želiš od nje  ;D
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #213 poslato: 02:11:07, 20.Jan.2012. »
jel ti želiš avanturu s njom ili nešto više s njom?jer mislim,bitna je činjenica da ona ima dečka s kojim je u vezi preko 1 godine...a to što se dopisuje s tobom,može značiti da si joj se svidio,a isto tako i to da joj je monotono u vezi i da joj treba neka promjena...a i kao što Čarobni reče,tko ti garantira da ona to neće i tebi napraviti?sve u svemu,ti prvo nama reci,šta ti točno želiš od nje  ;D
Doktor love mu za avanturu nece dati savete.  :eusa_naughty:

*

Van mreže johnson

• *
  • 77
  • 1
« Odgovor #214 poslato: 13:34:03, 25.Jan.2012. »
Doktore hvala sto si me izlecio. :D Koliko sam tad bio povucen sto se tice zena sad nemogu da se zaustavim. Upoznao sam neku devojcinu drugaricu,mnogo mi se svidja,cuo sam da se i ja njoj svidjam al ceka da raskinem sa ovom. Glupo mi da je zovem da se vidimo,al bleji kod mene u kraju pa cu kad je navatam da je priupitam neke stvari. Al to je sad nebitno. Imam ortaka kome ne znam kako da pomognem. On i njegova bivsa se ponasaju kao dva debila. Kad god se vide il se kuliraju,il ona pravi njega ljubomornim,il on nju..pogledi su ne izbezni,ona uvek prva vidi kad se on ljubi ili muva sa nekom,i samo njega slusa iako ne pricaju uopste,ok je dok on ne dodje,kad dodje il  smiri se u sekundi il pocne da muva neke od nas.Prosli put je njega pravila ljubomornim,kuliranje maximalno,ortak je ispizdeo i otisao sa dve full ortakinje kuci koje ova ne zna. Od tad kad god zovemo nju i kad cuje da on dolazi smori se. On bi hteo da bude sa njom opet jer mu je bilo extra dok nije raskinula sa njim iz nekih nebuloznih razloga,a za nju mislim da ni ona ne zna sta oce. Rekla je da oce da budu drugari e sad dal je to zato sto bi ona da prica nesto sa njim ili stvarno zeli da budu drugari nzm,samo znam da on to ne zeli. Dajte neki savet kako da smirim strasti medju njima jer sam poceo da ludim. Mislim da ima nesto medju njima al ne bih da ga lozim. Rekao sam mu da prica sa njom al nemam ideju sta,a ako pustim njega da prica sta on oce usrace jos vise.  (*o*)
« Najnovija izmena:: 13:39:15, 25.Jan.2012. johnson »

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #215 poslato: 19:54:49, 26.Jan.2012. »
Neka nadje devojku koju on nece da vara i koja nece da vara njega  ;)

*

Van mreže johnson

• *
  • 77
  • 1
« Odgovor #216 poslato: 20:58:37, 28.Jan.2012. »
Bilo je price da joj se mozda svidja neki lik al fazon da nikad ne bi bila sa njim,i zbog njega ga je sutnula to je bio izgovor. Mislio sam da ga je sutnula zato sto je bio papucar al moguce da ga je i prevarila,znam da on nju nije sigurno. ;)

*

Van mreže johnson

• *
  • 77
  • 1
« Odgovor #217 poslato: 13:01:05, 30.Jan.2012. »
neki predlog kako da smirim strasti medju njima? sta da kazem ortaku da prica sa njom? ::)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #218 poslato: 19:09:30, 30.Jan.2012. »
Koje godiste su oni?

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #219 poslato: 21:05:47, 30.Jan.2012. »
Ma ja moram da pitam nešto glupavo i obično, i to muški svet
Kada nekog baš puno volite i on je trenutno na putu, a često ima upalu srednjeg uha, to strašno boli, i isto toliko često izbegava da nosi kapu, da li ću ga udaviti ako mu pošaljem poruku da nosi tu kapu? Znam da zna, dovoljno je velik, a imali šanse da ga malo podsetim porukom ili ću da proizvedem neku desetu reakciju
Uf sam dosadna i patetična, kada muški rod ponekad uopšte ne razumem, a brinem i treba mi vaše mišljenje. Unapred hvala na razumevanju

Stranice: « 1 ... 20 21 22 23 24 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000