Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 19 20 21 22 23 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže johnson

• *
  • 77
  • 1
  • Pol: Muško
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #200 poslato: 19:32:04, 31.Dec.2011. »
ima mnoooogo lepo lice i mnooogo dobre noge,linija savrsena,al pre svega mi se svidja njen nacin razmisljanja,dobrica je,pametna je.sigurno sam pokazao emocija vise nego sto je trebalo pa je pobegla...ima drugih,ima lepsih al eto ja nemogu da skinem misli sa nje nikako  (*o*) trudim se al neide.taman je jedno vreme zaboravim i opet mi se vrati.
« Najnovija izmena:: 19:35:22, 31.Dec.2011. johnson »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #201 poslato: 18:36:26, 01.Jan.2012. »
ima mnoooogo lepo lice i mnooogo dobre noge,linija savrsena,al pre svega mi se svidja njen nacin razmisljanja,dobrica je,pametna je.sigurno sam pokazao emocija vise nego sto je trebalo pa je pobegla...ima drugih,ima lepsih al eto ja nemogu da skinem misli sa nje nikako  (*o*) trudim se al neide.taman je jedno vreme zaboravim i opet mi se vrati.
Najbolje da me ti povezes sa njom da ja obavim jedan razgovor  :namigivanje:

Jednostavno, emocije moras da stavis pod kontrolu jer zamisli da ste duze bili pa ko zna kako bi se tek onda osecao...
Probaj za pocetak da ovladas njima jer ako njima ovladas onda si vise od pola posla obavio.
Mozda se ona tada promeni, mozda se plasi zaljubljivanja ili slicno...  probaj to za pocetak.  :smesko:

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #202 poslato: 20:12:58, 01.Jan.2012. »
Citat
Jednostavno, emocije moras da stavis pod kontrolu jer zamisli da ste duze bili pa ko zna kako bi se tek onda osecao...

e, pa to ne znam ni ja ovako matora, kako se to emocije stavljaju pod kontrolu?  (*o*)
a, još nešto ne znam, zašto moramo da ih stavljamo pod kontrolu?  :-[, zar nije toliko savršeno kada nekog volimo baš jako?
dosta ljudi uopšte ne zna da voli...., smemo li tu sposobnost da shvatimo kao čast, recimo?
zapitam se to bar svakoga dana 2-3 puta  (*o*)
ne razumem ni zašto uvek moraš da kalkulišeš tim istim emocijama, da bi ti nešto bilo uzvraćeno, u suprotnom ne valja.....izgleda zato što smo samo ljudi, tako nekako  (*o*)?

*

Van mreže johnson

• *
  • 77
  • 1
« Odgovor #203 poslato: 11:34:05, 02.Jan.2012. »
samo da javim da sam ukenjao stavar,muvao sam se sa 3 devojke dosla 4 i smuvala me. u medjuvremenu je dosla i ona sve vreme se smejala pricala i tako to,kad je ova 4 otisla prisao sam da se pozdravim i seo pored nje odjednom je ucutala i uozbiljila se,poceo sam da je napadam,jedino sto sam uspeo da izvucem iz nje je da je osetila da joj nisam verovao i kad sam je pitao zasto je tako cutljiva kad je uvek bila vesela digla je njena drugarica i otisle su.

*

Van mreže johnson

• *
  • 77
  • 1
« Odgovor #204 poslato: 11:46:35, 02.Jan.2012. »
@mila91
Mi ljudi smo debili.. Kad neko oseti da ga neko voli vise od sebe on ga sutne,ima i slucajeva kao sto je ova moja koja se plasi da ne bude previse ozbiljno,da jednostavno nisu za vezu,da se zacopaju u jednu ili jednog da zbog te osobe povredjuju ostale ili da je traze u drugima,a ima i onih koje boli uvo za veze njima se divim,a najjace je to sto oni najbolje.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #205 poslato: 13:48:15, 02.Jan.2012. »
e, pa to ne znam ni ja ovako matora, kako se to emocije stavljaju pod kontrolu?
Kako? Pa vrlo lako ali samo u situacijama u kojoj se on nasao.
Vec je rekao da je nekoliko puta pokazao emocije i je l' se promenilo nesto?

a, još nešto ne znam, zašto moramo da ih stavljamo pod kontrolu? , zar nije toliko savršeno kada nekog volimo baš jako?
Ne moramo. Nije obavezno. Ima onih koji isecu vene ili skoce sa mosta...
Ne stavljamo ih svi i ne uvek, covek je pitao i ja sam mu dao savet.
Savrseno je ako je ta ljubav sklad razuma i srca, a ne samo srca.

dosta ljudi uopšte ne zna da voli...., smemo li tu sposobnost da shvatimo kao čast, recimo?
zapitam se to bar svakoga dana 2-3 puta
Jeste lepo imati tu sposobnost ali i jos lepse je sebe 'dici iz pepela' zbog neuzvracene ljubavi.

ne razumem ni zašto uvek moraš da kalkulišeš tim istim emocijama, da bi ti nešto bilo uzvraćeno, u suprotnom ne valja.....izgleda zato što smo samo ljudi, tako nekako  ?
Nije tu rec o kalkulisanju vec o skladu razuma i srca.
Taj sklad je kljuc beskrajne ljubavi i kljuc uspeha u svemu.
Ta ravnoteza i umerenost, svemu produzava vek pa i samoj ljubavi.  :flowers:

samo da javim da sam ukenjao stavar,muvao sam se sa 3 devojke dosla 4 i smuvala me. u medjuvremenu je dosla i ona sve vreme se smejala pricala i tako to,kad je ova 4 otisla prisao sam da se pozdravim i seo pored nje odjednom je ucutala i uozbiljila se,poceo sam da je napadam,jedino sto sam uspeo da izvucem iz nje je da je osetila da joj nisam verovao i kad sam je pitao zasto je tako cutljiva kad je uvek bila vesela digla je njena drugarica i otisle su.
Ukoliko trazis savet, red je da nas poslusas.  :namigivanje:

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #206 poslato: 16:58:44, 02.Jan.2012. »
Hvala ti Čarobnjače, pitala sam samo  :-[ ,.... i ja imam problem, sada sam malo zbunjena  (*o*) ,ovih dana ću napisati baš kako se osećam, ovog trena bih se ponavljala.....hoćeš još da pričamo o ovome? misliš da ima smisla?
sada samo mogu da kažem, da sam samo matora po datumu proizvodnje, po zrelosti, teško  :dash:

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #207 poslato: 18:28:10, 03.Jan.2012. »
Slobodno pitaj, doktor love je tu da daje odgovore na sva moguca pitanja  :D

Napisi... mozes i kao novu temu pa da razvijemu diskusiju i da svi zajedno damo svoj sud.
Ima smisla diskutovati sve dok se ne pronađe rešenje.
Ako je nešto kratko može u ovoj temi, a ako je neka veća analiza može u novoj temi koju ćeš ti da pokreneš.

Što se tiče zrelosti...  svi je stičemo manje ili više, pre ili kasnije zavisno od okolnosti...
Jednostavno, nema pravila...  ne postoje identične situacije i identični ljudi.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #208 poslato: 16:19:12, 04.Jan.2012. »
Najbolje da me ti povezes sa njom da ja obavim jedan razgovor  :namigivanje:
Jonsone ovo ti ne preporucujem  :D

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #209 poslato: 14:15:24, 06.Jan.2012. »
Odlicna ideja.

Stranice: « 1 ... 19 20 21 22 23 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000