Aspekti Sunca

• Odgovora: 36
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Aspekti Sunca
« Odgovor #10 poslato: 20:15:06, 29.Nov.2009. »
Ja sam cula da je i los odnos sunca i mjeseca bolji nego nikakav,Da li je to tocno?

Što je čovek stariji, život mu je problematičniji, jer ga Sunce slabij greje i vitalnost se gubi. Tada donosi depresivnost i zagušenost volje. Jaka egocentričnost. Ukazuje i na pad sa položaja.   Je li to i kvadrat ili samo konjukcija?
« Najnovija izmena:: 20:38:08, 07.Jun.2010. Nale 83 »

Sledeći korisnici su zahvalili na ovoj poruci: sunshine_Dijana

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 02:01:34, 30.Nov.2009. »
Konjukcija: dva planeta se nalaze na istom stupnju nekog znaka, pokrivaju
jedan drugoga, a ako su udaljena do 10 stupnjeva jedan od drugog,
još uvijek se radi o konjunkciji. Ako su u konjunkciji dva
dobra planeta, osoba može imati veliku korist od tog aspekta.

Konjunkcija Sunca i Mjeseca dvojaki aspekt, može dati unutarnji sklad ali i opsesije.
Oba svijetla na istom stupnju (napr. na 4° Bika) stvaraju
unutarnji nemir. Žena s ovakim aspektom ponaša se nezavisno
a muškarac je nezinteresiran za žene i naginje
homoseksualnosti. Harmonični aspekti drugih planeta
uspostavljaju ravnotežu, disonantni uzrokuju gubitke i
prevrtljivost.

Izvor:Loncaric
Što je čovek stariji, život mu je problematičniji, jer ga Sunce slabij greje i vitalnost se gubi. Tada donosi depresivnost i zagušenost volje. Jaka egocentričnost. Ukazuje i na pad sa položaja.   Je li to i kvadrat ili samo konjukcija?
Zasto mislis da ga slabije greje? Pa ja kad bih tako razmisljala, prepustila bih se odavno..umesto toga zasto ne bi poceli (ako vec nismo do sad) da brinemo o sebi. I koliko god nam teski aspekti bili ne treba da se obeshrabrujemo.

Sunce kvadrat Mesec - sukobi sa suprotnim spolom ili s rodnom obitelji, sukob
razuma i osjećaja, problemi na poslu zbog oštrog karaktera.
« Najnovija izmena:: 02:13:33, 30.Nov.2009. Feniks »

Sledeći korisnici su zahvalili na ovoj poruci: sunshine_Dijana

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 20:00:43, 01.Dec.2009. »
hvala ti Feniks,ma oba sina mi imaju tu konjukciju pa sam malo zabrinuta,inace sam rastavljena pa mi se cini da to znaci da sam im i otac i majka istovremeno

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 22:06:12, 01.Dec.2009. »
hvala ti Feniks,ma oba sina mi imaju tu konjukciju pa sam malo zabrinuta,inace sam rastavljena pa mi se cini da to znaci da sam im i otac i majka istovremeno
Pa ne znam, kod mene se iskljucivo desava negativnija promena raspolozenja..otkad se ne bavim aktivno sportom vise to preovladava, a to je vec dugo, predugo..i meni licno smeta (ali neki ljudi koje poznajem se toliko poistovete s tim raspolozenjem da ih prosto i ne mozes vise videti u nekom drugom  :( ), medjutim kako uvek razlog za promenu raspolozenja drzim iskljucivo za sebe, nema nekih bolnijih uticaja na druge. Ne osecam se kompletnom, sto ne znaci da opet necu..  :mig:
To je moj utisak na ovo "pomracenje" mada je izmedju njih 3`, pa nije ona totalna katastrofa..  :D
Imas 2 sina? Blago Tebi..i pored svega to sto je ogromna odgovornost, pre svega je velika cast biti majka i veliko ispunjenje i zadovoljstvo. Znam da nisam kompetentna da dajem svoj komentar, (jos uvek nisam mama).. i ne znam kako ti je, ali to sto si rastavljena ne znaci da si sama (mada verovatno u mnogim trenucima izgleda tako) i nije kraj..

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 18:33:09, 02.Dec.2009. »
Hvala ti na lijepim rijecima

« Odgovor #15 poslato: 17:50:47, 29.Dec.2009. »
Rekla bih za ovaj prvi dio da je apsolutno tacan

"Sunce i Uran
Kada se radi o dobrom aspektu, vidimo izraženu individualnost i izraženu ličnost. To su originalni ljudi koji znaju šta hoće, nezavisni su i svoji. Oni treba da rade sami, jer preko svojih ideja mogu postati slavni. Ipak, imaju podršku prijatelja. Žena sa ovim aspektom naglo ulazi u brak. Muž je uranovskog zanimanja – astrolog, pilot ili krajnje originalan i samostalan čovek. Veze su bolje dok su slobodne, pa je zato ovo nabolji aspekt za život sa razvedenim muškarcem."

Ovaj drugi jos ne mogu komentarisati, nisam jos upoznala muza :) S tim da je kod mene uran vladar ascendenta, pa je to sve jos izrazenije, a sam uran je na medijumu, tako da je i on a i sunce u konjukciji sa MC- sto bi vjerovatno znacilo da se sve ovo potvrdjuje i uduplava :) Uhhhhh

*

Van mreže Julie

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 00:04:23, 20.Mar.2010. »
Pfff... Ja imam ovaj gadan aspekt... Mislim na sunce kvadrat mars  (e*e) Inace, sunce mi je u blizancima, mars u ribama... Je l zna neko sta to znaci?  ::)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #17 poslato: 20:34:45, 07.Jun.2010. »
S kim je moje Sunce u paru? Nije mi najjasnije gdje tacno da to procitam na karti. (*o*)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #18 poslato: 20:40:02, 07.Jun.2010. »
Tvoje Sunce je u konjukciji sa Plutono i trigonu sa ascedentom :) a ove informacije se "citaju" iz tabele koja se nalazi ispod charta

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #19 poslato: 20:47:56, 07.Jun.2010. »
Hvala, a sad cu da malo istrazujem sta to znaci.  :D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000