Aspekti Sunca

• Odgovora: 36
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • Pol: Žensko
  • * Viva la Vida *
Odg: Aspekti Sunca
« Odgovor #20 poslato: 18:56:03, 09.Feb.2011. »
Nesto weoma interesantno sam primetila; imam u natalu Sunce u konj. sa Merkurom,Wenerom i Jupiterom. . . Od tate sam nasledila ako se tako moze reci SoOWeOMe,a od mame SoOJu xD To mi je bas newerowatno,da imamo iste aspekte xDDD
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #21 poslato: 15:47:43, 10.Feb.2011. »
DreamyGirl991, cest je slucaj da deca nasledjuju aspekte od roditelja ili da su im planete u istim znacima :)
Ti aspekti govore o karakternim osobinama, pa nije ni cudi sto se ponavljaju u chartovima roditelja i dece. Mozes li primetiti slicnosti izmedju tebe i mame/tate? Kako oni "trose" ove aspekte sa Suncem, a kako ti?

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #22 poslato: 17:26:26, 10.Feb.2011. »
Xe xe to je bas zanimljiwo :) Pa da,imamo nekih slicnih osobina,ali. . . Tata je pisac sto objasnjawa SoOMe,a SoOWe mu daje talenat za slikanje&crtanje,tako da je on to iskoristio u umetnicke swrhe ako se tako moze reci  :D Ja samo wolim swe wrste umetnosti,nemam talenta xexex,inace ta 2 apekta nekeko koristim najwise u komunikaciji i ucenju,puno pricam i wolim da razmenjujem informacije o bilo cemu bilo kada,a sto se tice maminog SoOJu taj aspekat nju najbolje opisuje u smislu da je jako otworena,darezljiwa,puna znanja i stalno nesto nowo uci,i ima dooosta srece,a te osobine uglawnom prepoznajem i kod sebe tako da to je to,ipak ne trosimo iste aspekte na isti nacin :)
« Najnovija izmena:: 17:29:29, 10.Feb.2011. DreamyGirl991 »
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #23 poslato: 17:47:20, 10.Feb.2011. »
ja sam nasledio mamin mesec i so0me..a tatin ve 0ma..i takodje ih drugacije trosimo..mama je brbljivija i moze uvek nesto da prica i da ispituje,dok ja govorim manje ali znacajnije stvari  ;D
tatin aspekt opisuje njegov izgled jer mu je u 1.kuci,a meni u 10-oj..nije sunce ali eto,nije na odmet da dodam
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #24 poslato: 22:39:27, 26.Avg.2011. »
Da li bi neko hteo da pogleda moju kartu i samo da mi kaže, kakav je to aspekt između mog Sunca i Jupitera, možda ga i nema, ja tu vidim jednu liniju koja ih povezuje i činimi se da nama veze sa ostalim.....,  ::) stvarno ne znam  :-[

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #25 poslato: 04:27:05, 21.Sep.2011. »
Da li bi neko hteo da pogleda moju kartu i samo da mi kaže, kakav je to aspekt između mog Sunca i Jupitera, možda ga i nema, ja tu vidim jednu liniju koja ih povezuje i činimi se da nama veze sa ostalim.....,  ::) stvarno ne znam  :-[
imas kvadrat!

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #26 poslato: 17:55:24, 23.Dec.2011. »
A Sunce u opoziciji sa Mesecem (om :))? :) Kakvi su to ljudi?  :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #27 poslato: 10:35:35, 06.Jan.2012. »
Neorganizovani,mogu imati probleme sa vidom,roditelji se ne slazu,nije za javne poslove ni za rad sa vise ljudi..

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #28 poslato: 18:55:16, 01.Avg.2012. »
cest je slucaj da deca nasledjuju aspekte od roditelja ili da su im planete u istim znacima :)
Ti aspekti govore o karakternim osobinama, pa nije ni cudi sto se ponavljaju u chartovima roditelja i dece.

Definitivno!Moja majka je dupli Jarac,a ja imam Jarca na izvoz.Baka i tetka imaju Mo u Sco 0Pl,pa ga imam i ja.
Samo neki primjeri  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #29 poslato: 19:54:14, 01.Avg.2012. »
Majka mi je rak, ja sam podznak rak. Ima ko ja Mo90Ve. A od tata sam naslijedila samo Mo0Ne, i to je to.

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000