Devica u horoskopu

• Odgovora: 65
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže karakondzula

• *
  • 28
  • 2
  • Pol: Muško
Odg: Devica u horoskopu
« Odgovor #30 poslato: 21:29:39, 15.Mar.2013. »
Kao prvo pozdrav od muske Device/Rak-a:).Voleo bih da se ukljucim u diskusiju sa vama i podelim iskustva,znanja itd.Ne znam kako funkcionisu ovi forumi pa ako vas ne mrzi dajte neku smernicu:)

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #31 poslato: 11:04:38, 16.Mar.2013. »
Ćao, i ja prvi put na nekom forumu kao aktivni član i tu sam tek mesec- dva, što se astrologije tiče uključi se tako što ćeš ili proanalizirati neki problem ili postaviti komentar na neku temu tako svi učimo, ukoliko te nešto iteresuje za tvoj hor, postavi natal na odgovaraćoj temi pa ćemo da tumačimo zajedno  (mah:mah)

*

Van mreže karakondzula

• *
  • 28
  • 2
« Odgovor #32 poslato: 18:37:37, 16.Mar.2013. »
Uh sta da vam kazem za moj slucaj,mislim da sam atipican predstavnik Device u vecini stvari.Sto se tice globalnih 'zakljucaka' tacno je.Tipa da smo hladni,suzdrzani,mir u svetu itd.:) ali ovo je samo u nekim stvarima.Najvise me boli nepravda i laz.Predrasuda da su Device odvratne u ljubavi..Nismo nimalo:)To sto ne pokazujemo osecanja ne znaci da ih nemamo.Ne nego cekamo da saznamo da li su osecaji druge osobe iskreni i pravi,jer smo se opekli nekada i ne zelimo reprizu.I to je veoma frustrirajuce za nas,do te mere da stvarno obolimo:)Jer kada Devica voli to je stvarno to.nema igrica,lazi,prevara...Makar ja ali mozda je to i zbog podznaka sa sve Venerom u njemu:)A sto se tice natala,vidim da moram da ispamujem 150 poruka a to nije nimalo lako:)

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #33 poslato: 20:14:03, 16.Mar.2013. »
Emotivnost svakako zbog asc a oprez zbog djevice u znaku, kod mene je teži slučaj, 2 promjenljiva i to totalna suprotnost, djevica- strijelac..

*

Van mreže karakondzula

• *
  • 28
  • 2
« Odgovor #34 poslato: 21:23:13, 16.Mar.2013. »
Teske borbe:)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #35 poslato: 01:01:32, 30.Okt.2013. »
I ja sam Devica. Niti cepidlacim, niti zanovetam, a jos manje sam pesimista  :D Ja sam sve suprotno od to! Al sam najveci realist u drustvo - sta god da treba da saopstim, ja to kazem izravno u lice. Ne podnosim kasnjenje, to me uzasno iritira, a pogotovo ne nemarnost na radno mesto. Kad ja mogu da se spremim i za u grad i za rad posteno i da krenem na vreme, onda mozes i ti, brate! Kad radim, sve je odradjeno tacno onako kako treba i na vreme. Virgo Rocks  :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #36 poslato: 12:52:25, 23.Nov.2013. »
mene bi ubila rutina device kao i ta opsednutost detaljima i nebitnim stvarima koje vas udaljavaju od sustine i pravih vrednosti.. ne kazem da su sve device takve, ali vecina ne moze da se odupre potrebi za redom i ritualima po svaku cenu, svakoga dana.. bio sam sa devicom u duzoj vezi i ono sto mi je najvise smetalo je podredjenost pravilima i limitima.. znala je kad ja dodjem da usisava ili da radi nesto sto je "neodlozan posao" bez obzira sto se nismo videli cele nedelje i mnogo toga jos ima, na sta bi device trebalo da povedu racuna, zbog njih samih, to je upravo taj pad Ve u devici, ne ume da se opusti, bude pomalo neodgovorna kad treba, da uziva...
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #37 poslato: 13:26:44, 23.Nov.2013. »
mene bi ubila rutina device kao i ta opsednutost detaljima i nebitnim stvarima koje vas udaljavaju od sustine i pravih vrednosti.. ne kazem da su sve device takve, ali vecina ne moze da se odupre potrebi za redom i ritualima po svaku cenu, svakoga dana.. bio sam sa devicom u duzoj vezi i ono sto mi je najvise smetalo je podredjenost pravilima i limitima.. znala je kad ja dodjem da usisava ili da radi nesto sto je "neodlozan posao" bez obzira sto se nismo videli cele nedelje i mnogo toga jos ima, na sta bi device trebalo da povedu racuna, zbog njih samih, to je upravo taj pad Ve u devici, ne ume da se opusti, bude pomalo neodgovorna kad treba, da uziva...

Plutonce, jesi li ti Skorpija? :) Sta joj nisi istrgao taj usisivac iz ruke  :D Ja bogami tako bi uradila, iako i sama sam Devica.... al mi ovaj stelijum u Strelcu vadi situaciju  :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #38 poslato: 13:45:02, 23.Nov.2013. »
hahaha nisam, ali sam u tim situacijama odlazio kuci.. nisam, ja sam rak  :) skorpija mi je asc.
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #39 poslato: 16:46:27, 23.Nov.2013. »
hahaha nisam, ali sam u tim situacijama odlazio kuci.. nisam, ja sam rak  :) skorpija mi je asc.

Pa naravno, vodeni znak i podznak, kod tebe..... Samo vi nas mozete trpeti, hahah  :D Mozda i bi ostali zajedno da bi ti bio zemljani podznak ili ona vodeni, ali sta je tu je  :) Ipak, imala sam pravo da imas nesto skorpionsko  :) Ja mnogo volim Rakove i Skorpije i odlicno se slazem sa njima....

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000