Saturn u horoskopu

• Odgovora: 52
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Lilith Cleo

• *
  • 17
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Saturn u horoskopu
« Odgovor #40 poslato: 11:14:29, 17.Dec.2012. »
Ja imam dva pitanja :
1. Kako biste tumacili Sa60Mo ( to mi je jedini saturnov aspekt u natalu) ako je Sa vladar Asc a Mo vladar 7 kuce?
2. Sta otprilike moze da znaci Sa u 7 kuci u Vagi ( 3 stepena udaljen od vrha 8 kuce, pretpostavljam da utice onda i na 8 kucu ) ako je Saturn vladar 11 i 12 kuce a ta osoba - muska je Jarac u horoskopu? I kako moze da se manifestuje tranzit Sa preko vladara Asc Ju u 8 kuci u Skorpiji?

Hvala unapred :)

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #41 poslato: 02:18:41, 26.Dec.2012. »
1. Može da se tumači na milion načina, zavisi šta vas zanima.
2. Utiče na sedmu kuću, a samo daje nagoveštaj osmoj kući, verovatno u starosti.

*

Van mreže Lilith Cleo

• *
  • 17
  • 2
« Odgovor #42 poslato: 12:50:47, 26.Dec.2012. »
1. Može da se tumači na milion načina, zavisi šta vas zanima.
2. Utiče na sedmu kuću, a samo daje nagoveštaj osmoj kući, verovatno u starosti.

Pa za Sa60Mo natalni me interesuje kako se gleda to kroz partnera (negde sam citala da ovom aspektu mogu da zahvalim na dobrom pamcenju ali taj deo me ne interesuje ), tj pre dve godine kada sam bila kod astrologa rekla je muz moguce neko koga vec znam tj prema kome sam u jednom periodu vec osecala nesto ili bila sa njim. E sada koliko sam upucena na nekog iz proslosti obicno su planete retrogradne te koje uticu na poznavanje istog od ranije . Ali kod mene u natalu nema retro planeta . Pa me interesuje je'l taj aspekt taj koji joj je mozda ukazao na to neko iz proslosti, posto nista drugo nasla nisam...

Sa u Skorpiji u 11 kuci , a Mo u Vagi u 9 kuci ...

Hvala unapred :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #43 poslato: 14:01:46, 26.Dec.2012. »
Evo ja mogu da se kažem da se slažem sa tobom Lilith Cleo. I ja tako tumačim aspekt Mo60Sa, s obzirom da se radi o vladarima 1. i 7. polja, pa to može da znači da ti svog partnera znaš od ranije, ne samo bračnog nego inače sve sa kojima ćeš bitno da sarađuješ, npr. poslovnog saradnika sa kojim radiš na važnom projektu si upoznala prije nego ste započeli zajednički rad. Na staru ljubav može ukazati po meni i aspekti vladara 5., 3. i 7. sa Saturnom takođe, Saturn u 5. ili 7. kući, kao i retrogradni vladari 5. i 7. polja.

*

Van mreže Lilith Cleo

• *
  • 17
  • 2
« Odgovor #44 poslato: 14:32:44, 26.Dec.2012. »
E hvala ti Bielenda , bas me je interesovalo da li taj aspekt moze da se tumaci tako :)

Istina je da vecinu sa kojima saradjujem poslovno znam od ranije , tj pre nego sto sam se zaposlila . Sto se partnera tice , svaki sa kojim sam bila prvo bi mi se svideo ,zatim prekinuo kontakt i onda doslo sretanje i stupanje u odnos (to je jos jedna stvar koju sam primetila , nekako sve osobe sa kojima sam bila a nije ih bilo puno su upadale u opis 5 i 7 polja, bez obzira sto niej bio brak sa njima)

Sto se Saturna u 5 kuci tice , imam primer moje sestre gde joj je Saturn vladar 7 kuce u 5 kuci . Kod nje se on ispoljio tako sto je pre braka bila 7 godina sa njim u vezi (nisu se znali od ranije).

Hvala ti jos jednom Bielenda :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #45 poslato: 14:37:11, 26.Dec.2012. »
Ma nema na čemu, ja ovo iz iskustva, i ja imam sekstil između Mjeseca u jarcu vladara 1. kuće i Saturna u škorpiji vladara 7. kuće, a vladar 7. je u 5. kući, pa sam sve bivše znala od ranije na neki način, ali još nijesam imala tako dugu vezu kao tvoja sestra i nadam se da neću iako mi je Saturn u petoj, simbolika je uvijek velika. :)

*

Van mreže kasper

• *
  • 79
  • 0
« Odgovor #46 poslato: 21:01:01, 10.Jan.2013. »
Saturn bez aspekata ili saturn sa sto vise aspekata,sta je bolje sta mislite?  (mah:mah)
Poznajem osobu koja ima neaspektovanog saturna i ne zivi lose  :D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #47 poslato: 14:25:13, 12.Feb.2013. »
Saturn bez aspekata ili saturn sa sto vise aspekata,sta je bolje sta mislite?  (mah:mah)
Poznajem osobu koja ima neaspektovanog saturna i ne zivi lose  :D

Zavisi, ako su loši aspekti, onda je svakako to gore, nego kada je potpuno neaspektovan, što i ne mora biti loše ako je dobrog dostojanstva, tj. u nekom znaku kojeg Saturn voli.

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #48 poslato: 18:09:36, 12.Jun.2013. »
@Lilith Cleo, Saturn sekstil Mesec je aspekt gde emocije traju dugo, ne nestaju skroz, sto ste stariji emocije su stabilnije... itd.

@kasper, zavisi od ostalih polozaja ali bismo Saturn u dobrim aspektima sa beneficima izdvojili kao nesto povoljno za svaku osobu.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #49 poslato: 19:23:19, 29.Okt.2013. »
Ja imam Saturn opozicija Mesec ( vladar moje 5te kuce ) i Saturn semi-kvadrat Neptun ( vladar mog Asc ). 5ta kuca mi u Raku, a vladar Mesec je egzaltiran u Biku, u 2gu kucu. Neptun je u 10tu kucu u Strelcu. Isto, Saturn mi radi trigon sa moj Asc.  Saturn je u moju 8mu kucu, u Skorpiju, inako je vladar moje 11te kuce. Kako tumacite ove aspekte?
« Najnovija izmena:: 19:25:32, 29.Okt.2013. Pokahontas-84 »

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000