Saturn u horoskopu

• Odgovora: 52
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Saturn u horoskopu
« Odgovor #20 poslato: 19:39:39, 12.Jul.2012. »
Jeste njemu SA vladar. 7 kuce. Pa sve i jedna veza mu je pocinjala i zavrsavala nekoliko puta. Medju nama se to uvijek desavalo kad mi je SA tranzitirao Mars. To je bio neki karmicki aspekat koji dolazi jednom u 84 god. Uhvatio me je 3 puta u roku od 8 mjeseci pa se pitam da li to ima veze i sa njegovim SA. Moze li biti da je to karmicka veza?

Cim mu je Sa vladar 7. polja, sigurno ce mu bracni partner biti karmicki, tj. osoba iz nekog od prethodnih zivota. Ima logike to sto si napisala :)

Mada su po meni, nezavisno od astrologije, sve vazne veze u zivotu karmicke, u kojima treba vratiti neke dugove, ili uzeti od partnera nesto sto nam duguje, jer ko bi inace s nekim zivio u zajednici, a da ne osjeca da tako mora ;D

Samo sto kad je u pitanju Sa, naplata dugova zna da potraje cijeli zivot, valjda je karma sa njim najjaca, a kad se otplate dugovi, sve veze se okoncavaju (*o*)

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #21 poslato: 19:45:07, 12.Jul.2012. »
Cim mu je Sa vladar 7. polja, sigurno ce mu bracni partner biti karmicki, tj. osoba iz nekog od prethodnih zivota. Ima logike to sto si napisala :)

Mada su po meni, nezavisno od astrologije, sve vazne veze u zivotu karmicke, u kojima treba vratiti neke dugove, ili uzeti od partnera nesto sto nam duguje, jer ko bi inace s nekim zivio u zajednici, a da ne osjeca da tako mora ;D

Samo sto kad je u pitanju Sa, naplata dugova zna da potraje cijeli zivot, valjda je karma sa njim najjaca, a kad se otplate dugovi, sve veze se okoncavaju (*o*)

Hvala Bielenda!!

Dobra poenta! Meni je razum od pocetka govorio da bjezim ali neka veca sila me je paralisala i ja sam u to sve dublje isla. Nikada mi se nije u zivotu desilo da tako izgubim kontrolu. Mi smo to okoncali prije 7 mjeseci ali svaki put kad mi SA tranzitira tak karmicki aspekat on se pojavi u mom zivotu. Oduvijek sam imala osjecaj kao da ga poznajem odnekud i da cu ga znati jos dugo vremena.
Lelee jadna ja s njim i nasom karmom  :(

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #22 poslato: 19:51:35, 12.Jul.2012. »
Kad je tranzitni Sa stao na moju natalnu Ve0Ma, i jos uz to je pravio kvadrat sa Ne, ja sam upoznala svoju najvecu ljubav u zivotu, ali i najvece razocarenje, nikog kao njega nijesam voljela, dusa me je boljela od ljubavi, citava agonija je trajala skoro dvije godine, i na kraju sam ja naprasno prekinula to mucenje, pobjegla, a on bi me jos mucio :( 

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #23 poslato: 19:56:46, 12.Jul.2012. »
Kad je tranzitni Sa stao na moju natalnu Ve0Ma, i jos uz to je pravio kvadrat sa Ne, ja sam upoznala svoju najvecu ljubav u zivotu, ali i najvece razocarenje, nikog kao njega nijesam voljela, dusa me je boljela od ljubavi, citava agonija je trajala skoro dvije godine, i na kraju sam ja naprasno prekinula to mucenje, pobjegla, a on bi me jos mucio :(

Uffff.....znam dobro taj osjecaj! Meni je profi astrolog savjetovao da bjezim od njega ili cu da propadnem, a ja Vodolija u podznaku pa zivim u iluziji da ce sve da bude super na kraju. Happy end....malo sutra. Trebalo mi je izgorim puno puta pa da se prestanem igrati sa vatrom. Sad duvam i u dim

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #24 poslato: 20:04:15, 12.Jul.2012. »
Uffff.....znam dobro taj osjecaj! Meni je profi astrolog savjetovao da bjezim od njega ili cu da propadnem, a ja Vodolija u podznaku pa zivim u iluziji da ce sve da bude super na kraju. Happy end....malo sutra. Trebalo mi je izgorim puno puta pa da se prestanem igrati sa vatrom. Sad duvam i u dim

Ja sam godinu dana plakala svaki dan, samo sam mislila na njega i analizirala njegovo ponasanje, rijeci. Jos u natalu imam Ve90Ne i Ma90Ne. Cijela njegova ljubav je bila jedna velika laz, prevara, a ja sam vjerovala, jer se dobro pretvarao.
U to vrijeme sam pocela da citam astroloska stiva i mnogo su mi pomogla da se osvijestim i shvatim pravu istinu, astrologija mi je otvorila oci, samoj sam sebi pomogla... i sada sam sebi strogo zabranila da idealizujem i uljepsavam svoje odnose sa drugima, mada mi se ne svidja sto vidim, Sa mi je dobro klijestima otvorio oci i rekao gledaj sta je stvarnost, zivot nije bajka, ti nijesi princeza...

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #25 poslato: 20:08:15, 12.Jul.2012. »
Ja sam godinu dana plakala svaki dan, samo sam mislila na njega i analizirala njegovo ponasanje, rijeci. Jos u natalu imam Ve90Ne i Ma90Ne. Cijela njegova ljubav je bila jedna velika laz, prevara, a ja sam vjerovala, jer se dobro pretvarao.
U to vrijeme sam pocela da citam astroloska stiva i mnogo su mi pomogla da se osvijestim i shvatim pravu istinu, astrologija mi je otvorila oci, samoj sam sebi pomogla... i sada sam sebi strogo zabranila da idealizujem i uljepsavam svoje odnose sa drugima, mada mi se ne svidja sto vidim, Sa mi je dobro klijestima otvorio oci i rekao gledaj sta je stvarnost, zivot nije bajka, ti nijesi princeza...

E pa evo i meni ce godisnjica uskoro. Znam kako se osjecas. Ja sam Strijelac i veliki analiticar pa samo gledam cinjenice. Medjutim mnoge stvari ne mogu logicki da se shvate tako da sam morala da trazim odgovore u zvijezdama i nasla sam ih. Astrologija je i meni mnogo pomogla. Sad ga bolje razumijem i ne ljutim se vise. On je takav kakav je ali ja zbog toga ne moram da propadam.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #26 poslato: 20:11:49, 12.Jul.2012. »
Takodje je i meni sada godisnjica raskida ;D Preboljela sam, ali tesko da cu zaboraviti, mozda kad se pojavi gospodin dobri Saturn ;D

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #27 poslato: 20:23:11, 12.Jul.2012. »
Takodje je i meni sada godisnjica raskida ;D Preboljela sam, ali tesko da cu zaboraviti, mozda kad se pojavi gospodin dobri Saturn ;D

Ne kazu dzabe da je Saturn ili "ucitelj" ili "mucitelj" kako za koga! Ako slusas sta ti govori ne gine ti dobra lekcija, a ako se odupires onda ces da se vrtis u krug mnogo mnogo godina a mozda i citav zivot

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #28 poslato: 20:28:49, 12.Jul.2012. »
Ne kazu dzabe da je Saturn ili "ucitelj" ili "mucitelj" kako za koga! Ako slusas sta ti govori ne gine ti dobra lekcija, a ako se odupires onda ces da se vrtis u krug mnogo mnogo godina a mozda i citav zivot

Pametno receno. Nekad je samo tesko shvatiti sta ti porucuje Saturn, al na kraju ukapiras kad te udari po srcu i dusi ;D

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #29 poslato: 20:31:18, 12.Jul.2012. »
Pametno receno. Nekad je samo tesko shvatiti sta ti porucuje Saturn, al na kraju ukapiras kad te udari po srcu i dusi ;D

haha pa zato toliko puta dolazi i retrogradira da dadne i nama malo sporijima mogucnost da nesto ukapiramo! Najbolje su lekcije naucene na tezak nacin. Sa saturnom nista ne pada s neba. Ima da kicmas ihahaj

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000