Saturn u horoskopu

• Odgovora: 52
Stranice: « 1 2 3 4 ... 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže kasper

• *
  • 79
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Saturn u horoskopu
« Odgovor #10 poslato: 17:15:01, 16.Avg.2011. »
Da nije Saturna mi bismo bili totalno neodgovorni  :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #11 poslato: 22:04:01, 04.Jan.2012. »
Meni se crno pise..
kad mi stane na asc,pa na pl,pa na mesec,pa kad krene dupli kvadrat na ve i marsa,ne zelim da znam sta me ceka...
tacnije zelim!!? ;o ;)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 03:09:06, 06.Jan.2012. »
Meni se crno pise..
kad mi stane na asc,pa na pl,pa na mesec,pa kad krene dupli kvadrat na ve i marsa,ne zelim da znam sta me ceka...
tacnije zelim!!? ;o ;)
Postaces odgovorniji, zreliji i mudriji  :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #13 poslato: 09:49:38, 06.Jan.2012. »
To je dobro,ali sigurno da mi donosi i nesto lose...
to bih da ublazim koliko-toliko
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 15:42:21, 09.Jan.2012. »
Moze da nas saplete tamo gde se nismo ponasali zrelo, odgovorno itd.
Tamo gde ne shvatamo ozbiljnost situacije vec je potrebno da nam napravi klecku.  :eusa_shifty:

*

Van mreže kasper

• *
  • 79
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 13:15:03, 04.Mar.2012. »
Tamo gde je Saturn tamo su ogranicenja, strahovi i nase slabe tacke
Ako pobedimo ogranicenja, strahove i preuzmemo odgovornost mozemo doziveti uspeh u tom polju horoskopa  (mah:mah)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #16 poslato: 15:29:03, 27.Apr.2012. »
Da, tamo gdje je Saturn tamo smo naročito vezani, to nam je polje jako važno, pa se često dešava da odlažemo konkretna dešavanja u simbolici tog polja, sve dok nijesmo sasvim sigurni da ćemo uspjeti. Često postoje i nezadovoljstva i strahovi povezani sa poljem u kome je Saturn. Uglavnom se to prebrodi nakon Saturnovog povratka.

Ima li ko da je prošao Saturnov povratak i kroz šta je sve prolazio za vrijeme tog tranzita? Meni je sada Saturnov povratak kroz petu kuću i nije mi donio ništa posebno osim da mi je emotivni život ravan nuli, ništa mi se ne dešava, ali bar više ne idealizujem, čini mi se, ljude kao što sam prije. Donio mi je novi i odgovorniji posao, ali su mi odnosi sa kolegama hladni. Mada teže mi je pao Saturnov tranzit kroz četvrtu kuću, pravo dno života, sad polako ustajem...
« Najnovija izmena:: 19:48:58, 17.Maj.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #17 poslato: 17:21:59, 10.Jul.2012. »
Jedno pitanjce sto se tice Saturna u natalu. Receno mi je da zbog retrogradnog Saturna u natalu moj decko (sad bivsi) vec poznaje svoju buducu zenu. Nisam se nikada prije susrela s ovim konceptom. Da li je to tacno i da li je moguce vidjeti kada se otprilike upoznavanje desilo? Hvala puno!!

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #18 poslato: 19:21:58, 12.Jul.2012. »
Jedno pitanjce sto se tice Saturna u natalu. Receno mi je da zbog retrogradnog Saturna u natalu moj decko (sad bivsi) vec poznaje svoju buducu zenu. Nisam se nikada prije susrela s ovim konceptom. Da li je to tacno i da li je moguce vidjeti kada se otprilike upoznavanje desilo? Hvala puno!!

Pa ako je retro Sa vladar 7. kuce tvog bivseg decka, onda ta prica ima logike, a moze da mu da i vracanje na stare ljubavi tj. obnavljanje veza. Moj vladar 7. kuce je Sa, mada nije retrogradan, i sve momke sam znala, makar iz vidjenja, iz grada, prije nego sto sam ih zvanicno upoznala, a bilo je i bezuspjesnog obnavljanja veza :)

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #19 poslato: 19:25:40, 12.Jul.2012. »
Pa ako je retro Sa vladar 7. kuce tvog bivseg decka, onda ta prica ima logike, a moze da mu da i vracanje na stare ljubavi tj. obnavljanje veza. Moj vladar 7. kuce je Sa, mada nije retrogradan, i sve momke sam znala, makar iz vidjenja, iz grada, prije nego sto sam ih zvanicno upoznala, a bilo je i bezuspjesnog obnavljanja veza :)

Jeste njemu SA vladar. 7 kuce. Pa sve i jedna veza mu je pocinjala i zavrsavala nekoliko puta. Medju nama se to uvijek desavalo kad mi je SA tranzitirao Mars. To je bio neki karmicki aspekat koji dolazi jednom u 84 god. Uhvatio me je 3 puta u roku od 8 mjeseci pa se pitam da li to ima veze i sa njegovim SA. Moze li biti da je to karmicka veza?

Stranice: « 1 2 3 4 ... 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000