Tranzit Jupitera

• Odgovora: 134
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Jupitera
« Odgovor #30 poslato: 17:28:08, 29.Okt.2009. »
Moze li jedno pitanje u vezi JU tranzita? Da li tranzit Ju kroz 7.polje u vecini slucajeva donosi brak?Sta bi tu jos otprilike trebalo da se poklopi pa da situacija bude izvjesnija?
Meni Ju tranzitira kroz 7.polje, ali ja sam trenutno dalja od braka nego sto sam ikad bila!!! Medjutim, takodje mi i Neptun prolazi kroz 7.polje, tako da on mozda zamagljuje situaciju (ono sto def. mogu da potvrdim, jeste da mi je donio platonsku ljubav kojoj polako 'skidam ruzicaste naocare')

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #31 poslato: 17:36:43, 29.Okt.2009. »
Moze li jedno pitanje u vezi JU tranzita? Da li tranzit Ju kroz 7.polje u vecini slucajeva donosi brak?Sta bi tu jos otprilike trebalo da se poklopi pa da situacija bude izvjesnija?
Meni Ju tranzitira kroz 7.polje, ali ja sam trenutno dalja od braka nego sto sam ikad bila!!! Medjutim, takodje mi i Neptun prolazi kroz 7.polje, tako da on mozda zamagljuje situaciju (ono sto def. mogu da potvrdim, jeste da mi je donio platonsku ljubav kojoj polako 'skidam ruzicaste naocare')
Ju i Ne zajedno..kako to ide? Meni su u 11.polju.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #32 poslato: 18:56:15, 29.Okt.2009. »
Meni ide lose....meni tranzitiraju kroz 7.polje pa bih rekla da se to njavise osjeti na ljubavnom planu....Uglavnom...nista dobro i nista konkretno....kod mene

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #33 poslato: 19:42:05, 29.Okt.2009. »
Posmatraj natalne aspekte...Ju uvek donosi nesto veliko ali samo ako je natalno veoma plodan...Hocu da kazem da je veoma pogresna predstava o Ju da uvek donosi dobro...on jeste benefik ali on cesto moze doneti i npr. razvod. I razvod moze biti nesto veliko.Znaci uvek ti je natal osnova iz koga sve krece... ;D
A to za Ne nije ni cudo jer ti natalno ima 90 sa Ve :-[

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #34 poslato: 21:04:36, 29.Okt.2009. »
Meni ide lose....meni tranzitiraju kroz 7.polje pa bih rekla da se to njavise osjeti na ljubavnom planu....Uglavnom...nista dobro i nista konkretno....kod mene
..pokusavam da se snadjem i sa ostalim, ali mislim da sad nisam u stanju da objektivno sagledam sve..

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #35 poslato: 02:11:19, 30.Okt.2009. »
Jupitera gledam kao velikog licemera,koji daje ushicenje,onaj lazni osecaj srece i samopouzdanja,ali njegovi uticaji nisu trajni niti konacni i zato ga treba obazrivo pratiti. Kao sto rece kaliopa,meni je tranzitom preko Asc i prve itd se ponasao vrlo maleficno...vreme razvoda...poznato je da preko ASC donese kile...moram reci da sam tada smrsala 15 kg....Naravno treba obraiti paznju kako je postavljen u natalu,kojim poljima vlada itd.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #36 poslato: 15:46:48, 30.Okt.2009. »
Ja poslednjih dana osećam strašan nalet optimizma i snažnog ubeđenja da će sve biti bolje i lepše i za mene i za moje najbliže...i baš mi prija...
Lepi trigoni sa Marsom, Venerom i Plutonom ucinice da budes zadovoljna na poslovnom planu ili planu finansija u ovom periodu. Na poslovnom planu ocigledan napredak i dobra kooperacija sa kolegama. Ne preporucujem rizik.
Posto je Jupiter u VI polju nemoj da se olenjis i pripazi na liniju.

Ja poslednjih dana osećam strašan nalet optimizma i snažnog ubeđenja da će sve biti bolje i lepše i za mene i za moje najbliže...i baš mi prija...

I ja..samo ne znam zasto.. dosadasnji tranzit Jupi-ja kroz moje 11.polje, od samog pochetka totalni krah..ali shta se tu deshavalo do sad nemam pojma.  (*o*) Ja sam samo pochetnik.. Zato sam sad tu (ovde).. da uchim..

(ovo mi je jedna od najgorih godina do sada)

Mada vidim idu mi tu neki sextili i trouglovi do kraja god.pa eto otuda mozda promena raspolozenja na bolje....sve u svemu bice bolje ;)
Mislim da je laknulo kod tebe jer Jupiter pravi ciste sekstile i trigone a ono sto je vazno Venera vladar VII kuce vise nije afliktovana kvadratom Saturna koji je neposredno uticao na partnerstva i veze.  (mah:mah)

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #37 poslato: 17:56:02, 30.Okt.2009. »
Jupitera gledam kao velikog licemera,koji daje ushicenje,onaj lazni osecaj srece i samopouzdanja,ali njegovi uticaji nisu trajni niti konacni i zato ga treba obazrivo pratiti. Kao sto rece kaliopa,meni je tranzitom preko Asc i prve itd se ponasao vrlo maleficno...vreme razvoda...poznato je da preko ASC donese kile...moram reci da sam tada smrsala 15 kg....Naravno treba obraiti paznju kako je postavljen u natalu,kojim poljima vlada itd.

Moram da pitam, jesi li gledala progresije za taj period kada je Ju isao preko Asc?
Jedino sto ja primetih jeste da je mogao da aktivira Ve90Ur, a Ve je vladar VII.

Nemojte tako Jupija da mi napadate...ja ga volem.. :-[

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #38 poslato: 22:56:11, 30.Okt.2009. »
Lepi trigoni sa Marsom, Venerom i Plutonom ucinice da budes zadovoljna na poslovnom planu ili planu finansija u ovom periodu. Na poslovnom planu ocigledan napredak i dobra kooperacija sa kolegama. Ne preporucujem rizik.
Posto je Jupiter u VI polju nemoj da se olenjis i pripazi na liniju.

Hvala,narocito za savet za liniju,jesam se malo ugojila :-[

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #39 poslato: 10:39:00, 31.Okt.2009. »
Moze li jedno pitanje u vezi JU tranzita? Da li tranzit Ju kroz 7.polje u vecini slucajeva donosi brak?
Zavisi kakve aspekte pravi dok trckara VII kucom.

Sta bi tu jos otprilike trebalo da se poklopi pa da situacija bude izvjesnija?
Pitanje nije za ovu temu.  :)

Pa trenutno skoro svaki 12-ti covek na planeti ima tranzit Jupitera i Neptuna kroz VII kucu - bitni su aspekti. Drugo, Neptun je astrolosko telo ciji tranzit donosi promene dugi niz godina tako da pre svega treba da se obrati paznja na Jupitera i aspekte koje pravi.

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000