Tranzit Jupitera

• Odgovora: 134
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Jupitera
« Odgovor #40 poslato: 03:18:31, 01.Nov.2009. »
Partnerstva i veze? Direktno je uticao da ih nema, i da ne moze da ih bude..  :dash:
« Najnovija izmena:: 03:21:15, 01.Nov.2009. Feniks »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #41 poslato: 22:00:40, 01.Nov.2009. »
Jupitera gledam kao velikog licemera,koji daje ushicenje,onaj lazni osecaj srece i samopouzdanja,ali njegovi uticaji nisu trajni niti konacni i zato ga treba obazrivo pratiti. Kao sto rece kaliopa,meni je tranzitom preko Asc i prve itd se ponasao vrlo maleficno...vreme razvoda...poznato je da preko ASC donese kile...moram reci da sam tada smrsala 15 kg....Naravno treba obraiti paznju kako je postavljen u natalu,kojim poljima vlada itd.
Mislim da gresis. Nema tu laznog osecaja srece ukoliko to aspekti ne ukazuju. Trajnost daju Jupiter i Saturn ako su zajedno napravili "neki posao" tj ako su svojim tranzitima doprineli necem dobrom i trajnom. Svi znamo da njihov zajednicki uticaj i daje uslov za razvoj svesti jer su jedan drugom antipod.

Jupiter je najveci covekov dobrocinitelj u zivotu ali ako postoji prostor za delovanje. Jupiter u svom tranzitu prepoznaje odredjene delove karte gde moze da nam da nesto dobro (kada je u dobrom aspektu ili kada je u konjukciji sa benefikom) ili da samo pokusa da nam da nesto dobro kada je u losem aspektu ili konjukciji sa malefikom)
Ukoliko su situacije uvek pomesane dobrim i losim uvek ce biti neceg dobrog i neceg loseg.
Uzecu tvoj natal za primer...

Jupiter u tranzitu od 0 stepeni Skorpije do 18 stepeni Strelca ima samo 1-2 stepeni dobrog delovanja a i ta dva stepena su pod znakom pitanja.
Od 0 stepeni Skorpije do 17 stepeni Skorpije je u konjuukciji sa Uranom (nema puno poztivnog)
Od 17 stepeni Skoprije do 0 stepeni Strelca je u kvadratu sa Saturnom (nema puno pozitivnog)
Od 3. stepana Strelca do 18 stepeni Strelca konjukcija sa Neptunom (nema puno pozitivnog)

Ostaje nam samo jedan deo tranzita od 0 stepeni Strelca do 2 Strelca - pitanje je i tu da li moze da deluje jer je egzaktna inkonjukcija sa Marsom.
Znaci da bi nam Jupiter doneo stvarno nesto kvalitetno uopste nije lako - potrebni su uslovi. :mig:

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #42 poslato: 23:10:58, 01.Nov.2009. »
Hvala na razjasnjavanju i objasnjenju i zato mi ne zamerite sto ga smatram licemerom :)
Ne kazem da natalu je takav i aspektima koje nosi sa sobom...meni spasava zivot u konju sa Marsom u 8,ali kao sto i sam kazes...delimican je u tranzitu :)
Citat
moze da nam da nesto dobro (kada je u dobrom aspektu ili kada je u konjukciji sa benefikom) ili da samo pokusa da nam da nesto dobro kada je u losem aspektu ili konjukciji sa malefikom)

Saturna cenim i postujem u svakom obliku.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #43 poslato: 01:31:06, 14.Dec.2009. »

Mislim da je laknulo kod tebe jer Jupiter pravi ciste sekstile i trigone a ono sto je vazno Venera vladar VII kuce vise nije afliktovana kvadratom Saturna koji je neposredno uticao na partnerstva i veze.

Posto mi Jupiter tranzitira 11 polje sve do pred kraj Janura 2010, i trenutno je u sekstilu sa Venerom i Neptunom (i nista se ne desava), jeste da imam neke ideje koje mi da bi se ostvarile ovise od odobrenja "autoriteta"..da se ne lazemo od dobre volje i raspolozenja tog nekog, mada procenjujem da nije raspolozena ta osoba da primi te ideje..  >:( i kao sto si vec rekao trigoni sa Merkurom, Plutonom, s DC..
Zanima me sledece: sta sa ulaskom u 12 polje? Tada ce istovremeno doci u opoziciju sa natalnim Marsom, kvadrat sa nat.Uranom ali i trigone sa Mesecom i Suncem. ???

S jedne strane ovaj deo s Mesecom, je dobro prosudjivanje i genijalne ideje..ali to je samo ono sto mi je prethodna lekcija Saturna donela. I ja znam da su te ideje samo moje prethodno iskustvo koje se moze i te kako nekom isplatiti, jer ja nemam sto se tice toga nikakvog finansijskog znacaja. Opet te ideje su vezane za posao..ali uzalud je to ukoliko ova opozicija sa Marsom daje zakljucak da cu biti nezadovoljna u tom periodu -  sto bi znacilo da moje ideje neci biti prihvacene iako su by the way skroz prakticne (ne za mene nego uopste za dobrobit te "organizacije"). I cini mi se da ce te ideje vise nekako biti "pokradene"..ali opet  (*o*) Natalno mi nisu aspektovani Jupiter i Mars..jako mi je bitno sta Ti mislis. Ima li ovo neke veze?

I jos nesto - Ju u sekstilu sa ASC, i trigonu sa DC. (a u natalu Jupiter konjukcija sa DC, a opozicija sa ASC)..ima li nekakvog mirenja ili poboljsanja na polju ljubavi?  inlove
Tvoja dobra volja  ::) ..i vreme - pa bih te zamolila
« Najnovija izmena:: 01:33:49, 14.Dec.2009. Feniks »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #44 poslato: 21:49:19, 18.Jan.2010. »
Meni ide lose....meni tranzitiraju kroz 7.polje pa bih rekla da se to njavise osjeti na ljubavnom planu....Uglavnom...nista dobro i nista konkretno....kod mene

Mislim da smo u istom "sosu" sa ne  (*p*) i ju samo sto su kod mene u petom (nije sija nego vrat).Zato ja jedva cekam da se razdvoje konacno.Hvala bogu pa jupiter ulazi u najdraze mu ribe tako da ce biti valjda od neke koristi  :mig:

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #45 poslato: 22:13:21, 18.Jan.2010. »
Nocas Jupiter prelazi iz Vodolije u znak Riba... Pa da vidimo sta ce da nam donese :) .

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #46 poslato: 23:11:47, 18.Jan.2010. »
Nocas Jupiter prelazi iz Vodolije u znak Riba... Pa da vidimo sta ce da nam donese :) .

Nadamo se najboljem, al očekujemo neočekivano... ;D yeah

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #47 poslato: 23:27:20, 18.Jan.2010. »

A moze i neocekujmo ocekivano  ;D

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #48 poslato: 23:32:11, 18.Jan.2010. »
Hm,mene ce negde okositi.
Ju120Ma0Ju0Vertex u VIII
Progresije
Asc0Nat Ne I
Solar
Sol Jur0Urr 90 SolMo0NatJu0Ma0Ve -60So0Me
VIII Solarna i Natalna
Nenade sta moze biti?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #49 poslato: 01:00:29, 19.Jan.2010. »

Hvala na podsetniku.. :povraca:
Do sad mi je boravio u 11-om natalnom, a za manje od dva step.prelazi u 12. Vec sad obrazuje trigon sa So i Mo.
I opoziciju sa Marsom i kvadrat sa Uranom, mada natalno ne aspektuje Mars i Uran.

Posmatraj natalne aspekte...Ju uvek donosi nesto veliko ali samo ako je natalno veoma plodan...Hocu da kazem da je veoma pogresna predstava o Ju da uvek donosi dobro...on jeste benefik ali on cesto moze doneti i npr. razvod. I razvod moze biti nesto veliko.Znaci uvek ti je natal osnova iz koga sve krece... ;D
A to za Ne nije ni cudo jer ti natalno ima 90 sa Ve :-[
Kaliopa, a kako bi ti okarakterisala Jupiter koji pravi trigon na natalni Mesec u 7-oj.  Natalno su u konjukciji?
« Najnovija izmena:: 08:36:23, 19.Jan.2010. lilka »

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000