Mesec u Jarcu

• Odgovora: 44
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Mesec u Jarcu
« Odgovor #30 poslato: 15:48:55, 03.Avg.2012. »
Mjesec govori i kakvo nam je raspolozenje, pa osobe sa Mjesecom u jarcu se cesto osjecaju melanholicno, depresivno, tuzno, da ih niko ne voli. Kako je Mjesec povezan sa kucom, govori da im odgovara ili da imaju mozda stara kuca od kamena na nekoj planini naslijedjena od dede. Muskarci sa ovim polozajem prijaju ozbiljne, vjerne i zene posvecene karijeri. U starosti se osjecaju najudobnije, dok je mladost bila uglavnom dosadna. Teze materjalnoj sigurnosti, konzervativnoj atmosferi u kuci...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #31 poslato: 19:18:45, 03.Avg.2012. »
To znaju da budu i ljudi koji odrastaju u hladnom okruzenju.Hladnom u smislu da nema nekih narocito bliskih i emotivnih kontakata medju ukucanima,ili da je majka hladnija nego sto se od nje ocekuje.Nisu "laki na suzama",i to cesto bude plod emocionalnog ucenja,u tom smislu da,kada bi suzama pokusavali postici nesto,kao i sva druga djeca,okolina na to nije reagovala izlivima njeznosti,kako bi prestali da placu,vec uglavnom grubim rijecima i prijetnjom da ce dobiti batina,pa osoba nauci da se u zivotu suzama ne postize nista.Po slicnom principu uci i da ne pokazuje emocije.Ne mora da bude ovaj nacin,ali cesto umije da bude.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #32 poslato: 19:26:59, 03.Avg.2012. »
Ja imam ovaj Mjesec, a bas cesto placem, u cetiri zida, uvece, ujutro nikakva sjenka mi ne moze sakriti podbuhle oci. Ali zato krijem osjecanja dok se ne uvjerim da mi je uzvraceno. Kameni mjesec u jarcu je kod mene omeksala konjukcija sa Neptunom vladarem 10.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #33 poslato: 22:24:20, 03.Avg.2012. »
Ja imam ovaj Mjesec, a bas cesto placem, u cetiri zida, uvece, ujutro nikakva sjenka mi ne moze sakriti podbuhle oci. Ali zato krijem osjecanja dok se ne uvjerim da mi je uzvraceno. Kameni mjesec u jarcu je kod mene omeksala konjukcija sa Neptunom vladarem 10.

Mislim da je to kod tebe zdravija varijanta.Nije dobro sve potiskivati u sebe,zdravo je nekad zaplakati,pa da to negativno ispreu suze  :) Ja sam recimo jako emotivna,ali moj Mo u Sco i ovoliko Jarca koliko imam su previse ponosni da pokazu da ih je nesto povrijedilo,pa sve potiskujem u sebe,a to je sve smao ne dobro  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #34 poslato: 22:48:32, 03.Avg.2012. »
Nije mi mnogo lakse od tog placa iskreno, no dobro. Uglavnom placem zbog ljubavi. Moja Mo dispozicijom ide u skorpiju, pa je zato i emotivni placko. Inace, mo u jarcu jako tezi sigurnosti, i materjalnoj i emotivnoj, bezbijednost je jako vazna da bi nam bilo udobno.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #35 poslato: 23:03:37, 03.Avg.2012. »
Nije mi mnogo lakse od tog placa iskreno, no dobro. Uglavnom placem zbog ljubavi. Moja Mo dispozicijom ide u skorpiju, pa je zato i emotivni placko. Inace, mo u jarcu jako tezi sigurnosti, i materjalnoj i emotivnoj, bezbijednost je jako vazna da bi nam bilo udobno.

Slicno kao Ve u Jarcu.Samo sto su Mo emocije uopsteno,a Ve vise koncentrisano na ljubav.Pa je i meni tako jako bitna sigurnost,kada osjetim sigurnost,i kada sam sigurna da nekome mogu vjerovati i da me nece povrijediti,tek onda se opustim i pustim emociji na volju.Mada taj strah uvijek podsvjesno stoji,tako da sam uvijek spremna,onako refleksno,brzinom munje da se povucem,pod uslovom da nastane emocionalna povreda.
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #36 poslato: 23:12:39, 03.Avg.2012. »
Isti slucaj sa mnom. Iz najvece ljubavi mogu da predjem u mrznju, pa u stanje kad mi je svejedno, tako da mi osjecanja osciliraju, kao i raspolozenje, pet puta u toku dana se promijeni. Nije lako:-) Potreban mi je muskarac koji ce sa tim nesigurnim osjecanjima moci da se nosi:-) sve je to zbog straha od emotivne povrede.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #37 poslato: 23:24:27, 03.Avg.2012. »
Isti slucaj sa mnom. Iz najvece ljubavi mogu da predjem u mrznju, pa u stanje kad mi je svejedno, tako da mi osjecanja osciliraju, kao i raspolozenje, pet puta u toku dana se promijeni. Nije lako:-) Potreban mi je muskarac koji ce sa tim nesigurnim osjecanjima moci da se nosi:-) sve je to zbog straha od emotivne povrede.

Daa  ;D  Nesvjesno analiziram svaki potez,i ako mi nesto zamirise na izdaju ili bilo kakvu losu namjreu,ako mi nije mnogo stalo,dignem nos i begam.A ako jeste,raspravim problem do srzi,da se uvjerim da tu nema nista protiv mene  :-[ Sta znam,jesam teska,ali opet kazem,samo mi treba sigurnost i neko ko me ne bi svjesno povrijedio.Jeste cudno,ali i pored ovoliko Jarca sam strasan emotivko  :-[
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #38 poslato: 07:30:56, 04.Avg.2012. »
Stelijum u jarcu ti daje ozbiljnost i cvrst stav, ali ne znaci da nijesi emotivko, narocito sto ti imas Mo u skorpiji, pa tezis stabilnim osjecanjima, dubokim, a kako imas Ve u jarcu onda si i vjerna, ili neko ko je strpljiv i dugo ceka svoju ljubav:-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #39 poslato: 11:04:19, 04.Avg.2012. »
Stelijum u jarcu ti daje ozbiljnost i cvrst stav, ali ne znaci da nijesi emotivko, narocito sto ti imas Mo u skorpiji, pa tezis stabilnim osjecanjima, dubokim, a kako imas Ve u jarcu onda si i vjerna, ili neko ko je strpljiv i dugo ceka svoju ljubav:-)
Jeste,upravo tako.Ja bih jos dodala da je nasuprot Jarcu,Rak.Suprotni znaci su povezani u tom smislu da,ono sto jedan znak pokazuje javno,jedan cuva u sebi.Pa tako Jarac djeluje ozbiljno i tvrdo,a u sustini je emotivan i strepi od povrede.Rak djeluje krhko i emotivno,a znam nekolicinu Rakova koji su dosta sebicni sa svojom emocijom,i koji,kako god slabasno izgledali,imaju u sebi neku cvstinu koja ih drzi.
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000