Merkur u Jarcu

• Odgovora: 13
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Merkur u Jarcu
« poslato: 16:58:00, 24.Sep.2009. »

U znaku Jarca, Merkur je podjednako materijalistički kao i u Biku, ali ovde pokazuje ambicioznost divokoze koja se penje na vrh planine. Ove osobe pokazuju neverovatnu organizovanost i praktičnost koja se graniči sa ledenom proračunatošću. Status i materijalna obezbeđenost jesu odrednice Merkura u ovom znaku. Ličnost je metodična, strpljiva, disciplinovana do ekstrema, radi polako i temeljno i gleda da svaki korak bude potpuno stabilan i bez mogućnosti da se oklizne i padne. Dobar horoskop uvek vodi na vrh i obezbeđuje materijalni i društveni položaj. Ove osobe spadaju i u veoma konzervativne i drže se proverenih metoda i stavova. Ne poseduju preteranu maštovitost niti smisao za humor i originalnost, jer cene samo ono što ima praktičnu vrednost. Loš horoskop dovodi do pohlepe i do korišćenja nedozvoljenih sredstava da bi se stiglo do cilja (ne prezaju da njihova “trijumfalna kola” idu preko pregaženih).

izvor: Treceoko

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Merkur u Jarcu
« Odgovor #1 poslato: 22:02:00, 24.Sep.2009. »

Daaaa,prepoznajem se kao i probleme koje mi donose sve ove osobine.Metodičnost, disciplinovanost,praktičnost u radnom okruženju umjesto da ti donese uspjeh  kad si okružen nedisciplinovanim, nepraktičnim, neorganizovanim,nemetodičnim njima izgledaš kao budala a sam sebi kao  neko ko juriša na vjetrenjače. Ubiće me ova moja zemljana komponenta Jarac-Djevica i ako ne poludim biću najsrećnija.Još mi je taj Merkur u kvadratu sa natalnim Saturnom i zadnjih mjesec dana ne da sam imala sukob sa autoritetima nego rat do istrebljenja. A trenutna opozicija  Satur,Merkur prema Uranu na osi Asc-Desc ako me ne ubije živiću 150 godina
Sorry,uhvatila me depresiva.com

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 22:13:21, 24.Sep.2009. »
Merkur u Jarcu: diplomacija, kritička analiza, politika, stavlja svaku stvar na pravo mesto, ide prema cilju, bavi se praktičnim studiranjem, rešava probleme u svojoj zemlji, hladan razum za laboratorijska istraživanja, »vedri i oblači«.

- Maja Lončarić i Mile Dupor

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 19:36:02, 27.Sep.2009. »
 moj Merkur u Jarcu - još od osnovne škole najbolji čitač,recitator,najispravnija dikcija, najbolji mladi istoričar, prvak na državnom takmičenju iz istorije, extra talenat za gramatiku i strane jezike,kažu da sam elokventna i da se izražavam pravilno, knjževnim jezikom....ali moj Merkur u Jarcu daje mi da o svemu imam jasan stav i  mnogi bi rekli da su mi stavovi  " tvrdi, konzervativni pa i radikalni "

zaboravih da mi je dao dvoje pametne ženske djece
« Najnovija izmena:: 23:10:03, 27.Sep.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 15:45:48, 15.Nov.2009. »
Mislim da nisu pricljivi bas,ali vrlo jasni kada komuniciraju...

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • SuperLady
« Odgovor #5 poslato: 23:16:08, 03.Apr.2010. »
MERKUR U ZNAKU JARCA:
Ovo su rodjeni diplomate i politicari. Cvrsto idu ka svom cilju. Skolovanje je u funkciji toga cilja. Stvari kod njih uvek dolaze na pravo mesto. Interesuju ih problemi zemlje.
/Dammar-"Astroloski tumac"/

U Jarcu Merkur nastupa trijezno i časno, pažljivo birajući riječi jer zna da se riječi u ovome svijetu jako vrednuju. Ovo je diplomatični detaljist koji odlično pamti, brižljivo pazi na svaku riječ, ponekad je bešćutan, samosvjestan i bez osjećaja za šalu i laku konverzaciju.
/sa sajta astro-aspekt.com/

« Odgovor #6 poslato: 23:32:34, 10.Apr.2010. »
nedavno mi je prijateljica rekla da sam jedina osoba koja se drzi onoga sto kaze i da u godinama prijateljstva nikada nisam pogazila svoju rijec niti sama sebi skocila u usta (da se tako izrazim)
sta se dogadja..ono sto kazem je tako..i nikako drugacije..doslovno...drzim se onoga sto kazem,jasnih sam stavova i definirane osobnosti
konjukcija mog merkura sa neptunom podarila me divnom intuicijom, a konjukcija sa jupiterom lakocom ucenja stranih jezika,u osnovj skoli bas sam rasturala
sta se tice humora tu sam valjda netipican slucaj,kod mene je sve smijeh,tesko sam ozbiljna i uvijek se smijem...sada cu bubnuti no za ovo cu "okriviti" egzaktan sekstil merkura sa marsom..inace primjetila sam da osobe sa sekstilom me-ma imaju smisla za humor.mozda grijesim ali nevjerujem da se radi o slucajnosti
ispravite me ako sam u zabludi

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #7 poslato: 11:39:58, 20.Jun.2012. »
Nikad nisam imala narocit smisao za humor,i ljudi su se uglavnom ustrucavali od sale predamnom.Sta znam,valjda im djelujem preozbiljno  ;D Moj smisao za humorje malo grublji i mogu da ga razumiju samo ljudi koji me dobro poznaju,inace se uvrijede,zato i ne praktikujem neku salu sa poznanicima.Metodika,disciplina,takt,visoki ciljevi,ne uzimam manje od onoga sto mi pripada,radije cu cekati duplo duze,ali da dobijem ono sto zasluzujem.Tesko me je izbaciti iz takta,obicno se snadjem kako god me okrenes  ;D Konzervativna nisam,cak sta vise.Koristim uvijek neke moje metode,sta god da radim,tako da obicno u pocetku naidjem na nerzumijevanje od strane okoline,ali uvijek dokazem da se tom mojom metodom,kako god da izgledala,na kvalitetniji nacin dodje do uspjeha,tako da nemam problem da ih razuvjerim.Me60Pl,pa imam analitican um,lako primijecujem opasnost,lako proniken u psihu druge osobe.Me0Ne,mastovitost,talenat za pisanje poezije.
« Najnovija izmena:: 11:42:55, 20.Jun.2012. Ouroboros »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #8 poslato: 12:45:07, 20.Jun.2012. »
Sigurno uživaš da pričaš priče iz prošlosti. Jesu li ti šake hladne?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #9 poslato: 12:49:57, 20.Jun.2012. »
Sigurno uživaš da pričaš priče iz prošlosti. Jesu li ti šake hladne?

Volim da se sjecam  ;D dosta sam nostalgicna.Ali generalno jako dobro pametim dogadjaje,u stanju sam da zapamtim detalje koji nikome ne zapadnu za oko.Sake i stopala su mi uvijek led ledeni,imam losu perfernu cirkulaciju,kao reptil sam  :roll:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000