Tranzit Plutona

• Odgovora: 80
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Plutona
« Odgovor #60 poslato: 15:10:10, 13.Jun.2012. »
Vjerovatno ćeš tokom ovog tranzita Pl iz korijena promijeniti tvoje stavove o ljubavi, ponašanje prema partneru, cjelokupni odnos kod tebe i njega dobija novu dimenziju, a udaja kad budeš spremna...  ;D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #61 poslato: 19:07:10, 13.Jun.2012. »
Ove promjene koje donosi tranzit Pl, da li se vise odnose na polje kroz koje Pl tranzitira ili na polja cije vladare aspektuje?
Promene koje se odnose na samo polje traju duže, mogu biti i neprimetne ukoliko nema aspekta na vladare ili astrološka tela unutar polja...  aspekti su nekako konkretniji, ali kao i uvek gledati kompletnu sliku horoskopa.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #62 poslato: 21:26:20, 13.Jun.2012. »
Vjerovatno ćeš tokom ovog tranzita Pl iz korijena promijeniti tvoje stavove o ljubavi, ponašanje prema partneru, cjelokupni odnos kod tebe i njega dobija novu dimenziju, a udaja kad budeš spremna...  ;D
Hhaha a udaja onda za nekih 10 godina  ;D Inace,vec je to pocelo,mijenjaju se moji stavovi,sto o ljubavi sto o nekim drugim stvarima.Pl je ocito izabrao malo grublji nacin da mi otvori oci po pitanju nekih stvari,i nije pogrijesio.Neka lomi dok ima sta da se slomi  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #63 poslato: 08:46:57, 14.Jun.2012. »
Meni je tranzit Pl na natalni Mjesec prije oko dvije, tri godine bio najteži period u životu, na baš grub način sam naučila neke stvari o ljubavi tako što sam se zaljubila u totalno pogrešnu osobu, a bilo je i poslovnih problema. Ipak je Pl malefik..., ali bolje što taj tranzit proživljavaš dok si tako mlada, mislim da je lakše koliko toliko kad si mlada, nego da te taj aspekt šiba kad budeš u braku ili da ti prevrne dugu vezu ;)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #64 poslato: 10:23:16, 14.Jun.2012. »
Meni je tranzit Pl na natalni Mjesec prije oko dvije, tri godine bio najteži period u životu, na baš grub način sam naučila neke stvari o ljubavi tako što sam se zaljubila u totalno pogrešnu osobu, a bilo je i poslovnih problema. Ipak je Pl malefik..., ali bolje što taj tranzit proživljavaš dok si tako mlada, mislim da je lakše koliko toliko kad si mlada, nego da te taj aspekt šiba kad budeš u braku ili da ti prevrne dugu vezu ;)
U svakom slucaju,manje je bolno sigurno.Neka me opameti,ja se necu opirati  ;D Na teskim momentima se covjek lomi i oblikuje,takav stav mi pomaze da izvucem zivu glavu kad mi je tesko,mislim da ce i ovaj put biti od koristi  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #65 poslato: 04:33:01, 16.Jul.2012. »
A kad Pluton tranzituje 7. kucu??? U njoj je Jupiter u znaku Jarca.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #66 poslato: 19:29:39, 19.Sep.2012. »
Tranzitni Pl mi je iznad 3. kuce i pravi 0Ve,Ma.Ve je vladar mog Asc,a Ma Desc.Kako biste to tumacili?
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #67 poslato: 19:53:00, 19.Sep.2012. »
Ja bih rekla da ce ti Pluton postepeno promijeniti stav i odnos prema ljubavi, vezama, odnose sa drugima, komunikaciju, otpasce losi odnosi i sl. Uz sve to ces se i ti mijenjati. Postoji mogucnost da upoznas osobu jakog, plutonskog karaktera ciji ce karatker i sama pojava tako snazno djelovati na tebe, da ces se potpuno transformisati. Mislim da tranziti sporih planeta u konjukciji sa licnim donose pojavljivanje vaznih osoba u nasim zivotima.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #68 poslato: 20:00:57, 19.Sep.2012. »
I sve je to tacno sto si rekla.Podudara se i sa misljenjem jos nekih ljudi.A i same promjene su evidentne,kao i pojava te osobe u mom zivotu.Vjerujem da ce mi naredne godine biti mnogo bitne,obzirom da sam i u Sade satima i da mi Pl prelazi preko stelijuma i zakljucane kuce.Mozda mi ove godine budu kljucne za otkljucavanje 3. kuce  :)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #69 poslato: 20:10:27, 19.Sep.2012. »
A to sigurno ce ti otkljucat Pluton trecu, mislim ako nece on ko ce...koja druga planeta. Ja sam to dozivjela kad mi je Pluton sjeo na Mjesec, jos mi traje konjukcija, nikako da se makne, hahaha

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000