Tranzit Plutona

• Odgovora: 80
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Tranzit Plutona
« Odgovor #50 poslato: 16:02:55, 22.Okt.2011. »
Plutonov tranzit traje dugo i nekada su te promene nagle ukoliko drugi prediktivni horoskopi ukazuju na to, a nekada su te promene toliko spore da ih osoba primeti tek nakon nekoliko godina...

*

Van mreže Latasha

• *
  • 7
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #51 poslato: 12:07:28, 22.Feb.2012. »
Da li tranzitni pluton u trigonu s MC donosi promjene vezano za posao, karijeru ili može donijeti i promjene statusa u smislu razvoda braka ili promjene nekog drugog statusa koji nije vezan za promjenu posla i karijere? Napominjem da je natalno pluton vladar 12 polja i vladar ASC i ima kvadrat sa SO, trigon sa SA, tigon sa VE, trigon sa MO, sekstil sa JU i sekstil sa neptunom.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #52 poslato: 13:01:55, 22.Feb.2012. »
Da li tranzitni pluton u trigonu s MC donosi promjene vezano za posao, karijeru ili može donijeti i promjene statusa u smislu razvoda braka ili promjene nekog drugog statusa koji nije vezan za promjenu posla i karijere? Napominjem da je natalno pluton vladar 12 polja i vladar ASC i ima kvadrat sa SO, trigon sa SA, tigon sa VE, trigon sa MO, sekstil sa JU i sekstil sa neptunom.
Da, to bi bilo otprilike kako ste vi procitali taj aspekt.
Vidite da li aspektuje jos neko astrolosko telo dok traje taj tranzitni trigon sa MC.

*

Van mreže Latasha

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #53 poslato: 07:50:33, 23.Feb.2012. »
Da, tranzitira na način da ima kvadrat sa uranom koji se nalazi u 10 kući (na kraju) tako da vjerojatno ima utjecaja i na 11 kuću, a uran je vladar treće kuće. Obzirom treća kuća predstavlja i ugovore, da li bi to moglo značiti razvod braka ili se sa razvod isklkjučivo gleda sedma kuća?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #54 poslato: 22:36:13, 24.Feb.2012. »
To i nije najbolji način tumačenja...
Ja bih to ovako preveo...  doći će do korenitih promena u načinu komuniciranja, možda će neka vrsta nezavisnosti voditi u težu situaciju od ove iako će Pluton reformisati pristup karijeri i napredovanju...   
Nezavisnost može voditi u neko teže stanje ili pak neki uticaj tog Plutona može umanjiti vašu nezavisnost.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #55 poslato: 14:18:12, 23.Apr.2012. »
Meni trenutno Pluton dodiruje vrh 7. kuće. Inače natalni Pluton u škorpiji mi je u 5. kući, a vladar descendenta mi je Saturn u petoj kući u konjukciji sa Plutonom i Suncem. Da li Pluton može donijeti u ovakvoj poziciji uskoro upoznavanje neke sudbinske ljubavi ili možda budućeg bračnog druga?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #56 poslato: 17:36:47, 23.Apr.2012. »
Mogu biti nova poznanstva u pitanju, a partneri bi imali osobine Plutona.
Ono što je takodje bitno u ovom periodu to je što će Pluton sada konstatno da transformiše vaš pristup vezama tj. simbolici VII. kuće.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #57 poslato: 08:34:54, 24.Apr.2012. »
To mi se upravo i dešava. Potpuno mi se mijenjaju stavovi o vezama, a čini mi se na bolje, jer realnije gledam, ali tek ćemo vidjeti :)

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #58 poslato: 21:01:49, 24.Maj.2012. »
Ove promjene koje donosi tranzit Pl, da li se vise odnose na polje kroz koje Pl tranzitira ili na polja cije vladare aspektuje?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #59 poslato: 23:46:05, 06.Jun.2012. »
Tranzitni Pl u konjukciji sa Ve i Ma kod mene.Kako ovo tumacite? Imam nesto na umu,pa da potvrdim sumnje :) Inace,malo me plasi to sto svi koji mi pogledaju tranzite planeta u zadnje vrijeme pominju nekakvu skorasnju udaju  ???  Ne dovodim to u pitanje samo me to plasi,buduci da mi je situacija na emotivnom polju i vise nego zamrsena ,a i ja se malo plasim takvog tipa vezivanja  :roll: Onda,kupujem vjencanicu ili ne? haha  ;D
« Najnovija izmena:: 23:50:02, 06.Jun.2012. Ouroboros »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000