Tranzit Plutona

• Odgovora: 80
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže flame

• 651
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Plutona
« Odgovor #40 poslato: 19:58:00, 29.Jan.2010. »
Meni Pluton zadnjih par mjeseci tranzitira veneru u 2. kuci koja je vladar 7. kuce, u natalu ima 1 aspekt (venera) i to je trigon s mjesecom. Jedino sto sam ja primjetila je to sto zadnjih mjeseci sam na nagradnim igrama dobila 4 poklona (sitnije stvari tipa kozmetike, sat i sl.). Dosad nikad nisam nista dobila pa eto mozda je to to. A od ljubavi ni LJ. :( (*o*)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #41 poslato: 00:20:08, 30.Jan.2010. »
I ja sam dozivela taj tranzit Plutona preko Venere, i meni je ona vladar 7-mog ali i 2-og, i nalazi se u Strelcu u 9-oj kuci. I imala sam u proslosti vezu sa "strancem", tj.s nekim ko nije iz mog mesta rodjenja, i preptpostavljam posto je Pl. spor da je zato ta "veza" tako dugo i trajala..medjutim u ovom slucaju nije bila trajna. i posto se Pl.odaljio konacno mogu da odahnem, jer smem da iskreno kazem da sve dok je bio u konjukciji nisam mogla sebi da pomognem..da se udaljim emotivno.. ne pomaze tu natalni sekstil Ve i Pl. Pluton mi je vladar 8-mog..eto.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #42 poslato: 11:51:38, 30.Jan.2010. »
A sta ce se desava kad Pluton prelazi preko lilit?Da li to donosi promjene po pitanju seksualnosti,inace lilit mi je u jarcu,suvladaru 1. kuce.
Verovatno na neki način utiče ali čisto sumnjam da to može biti nešto sudbonosno...

*

Van mreže Latasha

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #43 poslato: 13:29:52, 01.Apr.2011. »
Da li mi možete odgovoriti što donosi tranzitni pluton kroz prvu kuću u trigonu sa marsom u petoj kući i na kojem stupnju počinje djelovanje ovog aspekta? Natalno mars je u kvadratu s venerom i kvadratu s jupiterom.

*

Van mreže pet shop boy

• *
  • 43
  • 0
« Odgovor #44 poslato: 11:18:44, 02.Apr.2011. »
Nista znacajno,dejstvo Plutona se ne oseca u tranzitima.I dobro je sto je tako.

On i u natalu slabo deluje,pogadja samo specificne tipove koji imaju upliva na mase poput verskih i politickih vodja.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #45 poslato: 14:45:52, 02.Apr.2011. »
Nista znacajno,dejstvo Plutona se ne oseca u tranzitima.I dobro je sto je tako.

On i u natalu slabo deluje,pogadja samo specificne tipove koji imaju upliva na mase poput verskih i politickih vodja.
ne mora da znaci,ako je markantno postavljen i dominantan,dzaba sve  :mig:
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Latasha

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #46 poslato: 18:39:51, 02.Apr.2011. »
N e bih se složila da pluton nema značaja u tranzitu, biti će mi u trigonu sa marsom u petom polju :) To bi trebale biti nekakve totalne promjene u pogledu shvaćanja ljubavi, seksa, po pitanju djece ili zabave ( bilo koja simbolika petog polja). Baš misilm da će to biti sudbonosne promjene, možda mi se dogodi fatalna ljubav  ;) obzirom mi je mars vladar petog polja i dvanaestog polja u kojem mi je mjesec (tajna veza) :) Jedino me zanima kada će početi djelovati taj aspekt, da li već sada (pluton je na 7 jarca, a mars mi je na 9 bika) ili tek za godinu dana kada bude egzaktan.. Čitala sam da je utjecaj plutona takav da ga jednostavno ne možeš izbjeći, donosi sudbonosne događaje na koje ne možemo utjecati. Natalno mi je pluton dobro postavljen, u trigonu je sa venerom i merkurom, nema loših aspekata.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #47 poslato: 12:07:30, 06.Apr.2011. »
To je otprilike ono sto sam ja pisao na prvoj strani ove teme.  :smesko:

*

Van mreže pet shop boy

• *
  • 43
  • 0
« Odgovor #48 poslato: 13:07:56, 06.Apr.2011. »
Latasha ne moze jedan aspekt doneti sudbonosnu promenu,narocito ne tranzit Plutona,treba uradi primarne,tercijarne direkcije,solarni horoskop i radiks pa videti ima li dejstva.

Dolazak Saturna na asc.i prolaz kroz prvo polje donosi promene sto se tice licnosti on je sudbinski planet sto se tice coveka.

Pluton je sudbinski planet u globalu i na njega se ne moze uticati u smislu da on deluje  poput migracija,ratova u kom stradaju milioni ljudi,potopa,pomeranja kontinenata itd.

Ne znam zasto si misljenja da ce ti Pluton doneti nesto lepo narocito u aspektu sa Marsom,obe planete su malefici,u dobrom aspektu lose planete donose stradanje ali bez posledica po licnost,obicno snadje nekog treceg.

Venera u dvanaestom polju donosi tajne veze,Mesec ne,on je masta,tu daje krtu psihu,sklonost psihickim krizama ali i dar za psihologiju,psihijatriju i srodne nauke.

*

Van mreže Latasha

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #49 poslato: 13:42:26, 08.Apr.2011. »
Ne znam zašto misliš da ovaj tranzit nužno donosi nešto loše samo zato što su pluton i mars malefici? Radi se o trigonu pa baš zato mislim da će u konačnici donijeti pozitivne promjene u smislu totalno drukčijeg poimanja simbolike vezane za peto polje. Prema literaturi koju sam čitala, a i razgovoru sa osobama koje su doživjele ovaj aspekt, radi se o razdoblju velike snage volje i odlučnosti u cilju totalnih promjena shvaćanja po pitanju ljubavi, seksa, djece i dr., koje osvijeste osobu u pozitivnom smislu. Slažem se s tobom da mjesec u dvanaestom polju donosi afinitete vezane za psihlogiju, ali vjeruju mi donosi i tajne veze  ;)

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000