Meni su blizanci na vrhu sedme, na petom stepenu a nemam ni jednu planetu u sedmoj kući.. Merkur sekstil Ur, Sa, i opozicija Ju.
DC u Blizanci na 5* Lava obicno daje teznju kon partnera sa veseli karakter, da ne kazem detski

Volis ljude sa smisao za humor ( a ko ne voli

), mislim da vise volis mlagje nego straije partnere... Stepen Lava daje nadmene, hod uspravni, visoko dignuta glava, siroke grudi..... Egocentricne, misle da oni najbolje znaju, ali pravi drugari, neustrasivi u svakom pogledu... kad voli, potpuno se predaje.... Dalje, vl. 7me, ME je otiso u 10tu kucu, u Vagi na 20* Skorpije. Poznanstvo na posao, preko posao, u agenciju za trazenje posao, preko kolege na posao... Slicno kao kod Plutonca.... Tvoj partner bi se mozda zanimavao sa komunikacijama, sa pravom, bio bi jako obrazovan, recit, odlicno barata recima, bogat vokabular, ostar, pomalo ugusen glas, moc za zavegjivanje ljude govorom... moze biti advokat, sudija, pravnik i sl.... kako je u Vagi, moze biti i neki umetnik, ko zna, neki pevac, mozda slikar i sl... ako mu to ne bude primarna profesija, onda bi mu definitivno bila hobi, zanimanje za neku umetnust, mozda svirace neki instrument, gitaru ( ME - dobar, spretan sa rukama ) itd..... Stepen Skorpije daje pomalo misticne ljude, skrivaju svoja osecanja, ali kad zavole, vole silno i izuzetno su posveteni partnera i pomalo posesivni i ljubomorni...> Kombinacija Skorpija sa Vaga daje izuzetno lep fizikus, tako da tvoj ce partner biti izuzetne lepote i harizme, volece ga zene..... Dalje imas, ME60UR - vrlo kreativan um, individualist, voli nauku, mozda i astrologiju, psihologiju ili elektroniku, racunarstvo, ako prevagne ovaj aspekt moze biti i informaticar po profesiju

.... sa druge strane moze da bude i dramatik, sklon nerviranju... Dalje imas, ME60SA - dobro pamti, visoka logika, izvrstan matematicar, veliki potencijali i koncentracija za najsloženije radnje, pa ako se ovim aspektima pridruže dobro položeni i aspektirani Uran kao kod tebe, eto nam osobe koja čita tajne prirode poput dječje slikovnice. Partner je dobar i u izučavanju povijesti i savladavanju ogromnih količina informacija. Osoba voli društvo starijih mudrih ljudi. U ovim aspekturama intelekt s godinama ne pada nego samo raste. Klasičan arhetip „mudrog staroste“. Dalje, imas ME180JU - velik teoretičar, ali loš praktikant. Putovanja su obilježena stalnim komplikacijama i odgađanjima. Novac izostaje, riječi ne naviru na usta ili u pero. Osoba je častohlepna, želi imati sve i odmah, zna blefirati, potencijale ima, ali ih teško usklađuje. Mnoge od ovih osobina dobre su za bavljenje politikom gdje je izvrdavanje istine površnost i blefiranje poželjna osobina, naročito u našim krajevima i ovim vremenima... To bi bilo to od mene, Djevice, nadam se da si zadovoljna