astrolog jedva čeka da bude 100% iskren kada tumači natalnu kartu jer to ujedno znači da je 100% siguran. al to nije slučaj. u svakoj natalnoj karti postoji nešto za šta astrolog ne može biti siguran.
ne postoji astrolog koji može da da 100% garanciju ni na čiju natalnu kartu - POČEV OD SVOJE. Oni koji tvrde suprotno lažu. Momenat koji nedostaje da bi tako nešto bilo moguće - je što niko ne zna šta će u nama prevladati a verujem da toliko svi ovde znate - da je svaka natalna karta puna kontradiktornih potreba. Ali to je psihološki, ili što bi Milekić rekao - astropsihološki deo tumačenja. Onaj koji na forumima uglavnom zanmearujete jer je prirodno i ljudski da želite da verujete u proročanstva.

Lepo je neko vreme, posle odustanete svi.. 100% sem naravno onih koji od toga žive i koji su izabrali da budu proroci bez poznavanja astropsihologije jer se to prodaje.
I sama sam na početku tako radila - jer sam kao i svi vi na potpuno identičan način ušla u astrologiju. Radoznalost, uzbudjenje, forumi, ma sve isto... onda shvatiš da ne radi. Dolazili su mi klijenti sa freaky pričama šta im se dogodilo od onog što sam im recimo rekla, ali ja sam se uvek pitala šta je sa onima što im nisam 'pogodila'. Logično je da kada vam neko nešto ubode samo tako - vi odjurite i svima prepričate, prijateljima, forumašima.., te vesti se prenose, a promašaji? Šta je sa promašajima kojih je uvek 10 puta više? Čovek kome ste kao astrolozi promašali ćuti, ne ide okolo jer nije nešto posebno uzbudjen što mu je astrolog omašio, pa ispada da se samo proročanstva koja su se desila šire svetlosnom brzinom... to je sve bezveze. Jer neminovno ako postanete astrolog i tako radite, a pri tom volite astrologiju i morate/želite da verujete u to što radite da je ispravno, ulazite pre ili kasnije u depresiju ipitanje smisla. Zato je Milekićev način definitivno jedino ispravan. Astropsihologijom do menjanja života, a onda se desi i više nego što ste se nadali.