Godinama sam se mučila sa viškom kg., ne samo što su mi estetki smetali nego i zdravstveno.Probala sam odprilike 70% proizvoda za koje sam čula putem reklama, iz časopisa i od meni bliskih prijatelja, no rezultati su bili razočaravajući.Ipak nisam odustajala, uzela sam uput za centar za gojaznost i poremećaj metabolizma pri kliničkom centru Beograd, prvo što sam primetila ozbiljnost i ljubaznost celog tima koji je uključen u problem gojaznosti, to me je motivisalo da istrajem do kraja, da pokušam sa stručnim timom da dodjem do željenih rezultata.Nije bilo lako iz razloga što se kreće od endroklinologa i još nekih specijalističkih pregleda.prvo moje iznenadjenje je usledilo pri testu opterećenja šecera, gde je nalaz pokazao da mi je šećer visok i odmah su mi uključili lek.Usledio je odlazak kod nutricioniste gde mi je data dijeta.Uz redovne kontrole i pridržavanje odredjene dijete, za nekih tri meseca sam skinula 7 kg.Naravno bila sam zadovoljna pošto i to samo nagomilavanje prekomernih kg. nije se nagomilalo za mesec, dva ili tri, nego godinama.
Za vreme držanja odredjene dijete čula sam od jedne poznanice za dijetetski proizvod "Herbalife", ona ga je već tada koristila nekih godinu dana i sa njim uspela da skine 20 kg.Odlučila sam da uz dijetu ubacim i "Herbalife", rezultati su bili vidljivi već nakon prvog meseca korištenja "Herbalife", šećer mi je doveden u normalu, prestala sam da pijem lekove, edemi na nogama su mi totalno splasnuli, nisam više pila diuretik, skinula sam 17 kg, moje zdravstveno stanje se poboljšalo, fizički sam se osećala 90% bolje, a psihološki mislim da Vam ne moram ni reći, "To je bio moj uspeh, moj cilj"!Naravno, ostala sam verni konzument "Herbalife" i koristiću ga i dalje jer sam shvatila da bez zdrave ishrane nema uspeha!Biću srećna ako Vam moje iskustvo bar delimično vrati samopouzdanje, da ne odustajete olako od željenog cilja, i da svaki dan sebi kažete, "Ja to želim,...Ja to mogu,...Ja to hoću!"