Retrogradna planeta

• Odgovora: 80
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Retrogradna planeta
« Odgovor #30 poslato: 19:57:42, 22.Avg.2009. »
Da upravo je tako..vracas sam sebe da jos bolje to spremis, a u stvari si lagano mogao polagati i jako dobro proci sa onim sto si do tad naucio ali uzalud..kad jednostavno odustanes....
Meni je sve super bilo dok sam morala da polazem i izadjem da bih redovno upisala godine..ali kad sam postala apsolvent, e onda sam se opustila(vjerovatno je tad tranzitirao saturn )....e onda sam pocela da zanovijetam da olako odustajem, odlazem..a pri samom sam kraju faksa! E stvarno ne znam sto treba da se prelomi u meni pa da jos ovo malo preguram....Mozda bih trebala da se zaljubim..haha

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #31 poslato: 23:23:14, 22.Avg.2009. »
Aha..:)  mozda bi trebala,,tako ces fokusirat misli na nesto drugo..pa ces na ispite izlazit brze,jer neces imat vremena da mislis koliko ne znas ili znas..
Natalna Karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #32 poslato: 00:46:15, 01.Sep.2009. »

A jeste to tako..vraacas se unazad milion puta..mislis da ne znas..ponavaljas..i ne izadjes na ispit..misleci da ne znas sve..kod meene je isto tako..,al najvise mi bude zao sto nikad ne stignem da naucim sve,pa mi krivo sto nisam odmah izasla..al dobro zar se ne moze to razgraniciti, zar nije treca kuca osnovno obrazovanje?!??!?

Ne gledamo kucu. Merkur je zaduzen za ispite. On je kod tebe retrogradan i plus je vladar IX kuce.

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #33 poslato: 20:40:33, 01.Sep.2009. »

Ne gledamo kucu. Merkur je zaduzen za ispite. On je kod tebe retrogradan i plus je vladar IX kuce.
Ja sam procitala da su planete glumci,kuce su okolnosti,pa sam to shvatila tako sto npr ako nadjes Merura u 5 kuci, da to znaci kao eto da najbolje komuniciras kad se radi o ljubavi ili vezama ili u vezama ili o provodu?!??! a dobro jeste merkur razum,eto sad znam sto uvijek mislim da nista ne znam :D pa ponavljam :p
Natalna Karta

*

Van mreže Soraya

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #34 poslato: 13:20:22, 03.Sep.2009. »
zanima me posto moram dat svoju primjer, kako ja mislim da je retro mars ukazuje na vracanje starim ljubavima,proslim i zavrsenim vezama,ili prijateljski odnosi? a retro jupiter je naravno ideale ukazuje da osoba dolaze do srece od drugih koji ceka..znaci imam ma0ju retro, kada bude prestao da ide unazad, a u 30 tada nesto krece unapred???? sta bi moglo bit koji mi je vladar 7 otiso u 11.kucu

*

Van mreže kashaya

• *
  • 16
  • 0
  • Ponekada sluga,ponekada gospodar
« Odgovor #35 poslato: 23:02:56, 03.Sep.2009. »
Meni pise ovako Severni cvor (Retrogradna) u Devici i nalazi se u prvoj kuci...nesto mi to mirise na nesto nevaljano iz proslog zivota:)....

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #36 poslato: 01:56:14, 05.Sep.2009. »
Ja sam procitala da su planete glumci,kuce su okolnosti,
Da, ali to je metaforicki receno.

zanima me posto moram dat svoju primjer, kako ja mislim da je retro mars ukazuje na vracanje starim ljubavima,proslim i zavrsenim vezama,ili prijateljski odnosi? a retro jupiter je naravno ideale ukazuje da osoba dolaze do srece od drugih koji ceka..znaci imam ma0ju retro, kada bude prestao da ide unazad, a u 30 tada nesto krece unapred???? sta bi moglo bit koji mi je vladar 7 otiso u 11.kucu
Nista te nisam razumeo, postavi natalnu u potpis.

*

Van mreže kashaya

• *
  • 16
  • 0
« Odgovor #37 poslato: 06:57:26, 05.Sep.2009. »

Meni pise ovako Severni cvor (Retrogradna) u Devici i nalazi se u prvoj kuci...nesto mi to mirise na nesto nevaljano iz proslog zivota:)....
ustvari imam retro i u neptunu u strelcu koji se nalazi u 4.kuc....Pretposstavljam da to znaci losa karma,,da je neko od mojih predaka zabrljao i da sam ja tu nesto treba da ispastam,kazu da Losa Karma "vazi" do 31.tj.33.godine:) ima li tu istine?

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #38 poslato: 00:59:06, 06.Sep.2009. »

a i ne znam da otvaram teme...ni kako to ide, ni nista....:D

na vrhu i na dnu svake teme imaš opciju -NOVA TEMA-
klikneš na to i otvori ti se prozor za pisanje poruka..
tu ..kao naslov napišeš tekst nove teme .

a dole pišeš post kao i obično..

takođe pored svakog posta imaš opciju -IZMENI-klikom na nju ulaziš u post koji si već poslala i dodaješ tekst..i potvrdiš dole -klik na-sačuvaj..
to služi da ne bi ređala postove jedan ispod drugog..

nadam se da ćeš ovo razumeti, jer ti si pametnica blizanci- devica...mislim da ti je dovoljno samo jednom nešto objasniti..

da i još nešto, ovo za karmu, temu postavi u karmičku astrologiju ;)
« Najnovija izmena:: 01:03:04, 06.Sep.2009. jupiter u raku »
nikad ne reci nikad

*

Van mreže kashaya

• *
  • 16
  • 0

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000