Mars u 8. kuci

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
  • Pol: Žensko
Mars u 8. kuci
« poslato: 00:02:23, 18.Okt.2010. »
Mars u osmoj kući

Osobe preplavljene snažnim željama. Imaju veliku potrebu za intenzivnim iskustvima i preduzimaju korake da bi ih doživeli. Ono što drugi izbegavaju njih privlači. Veoma su strastne i vole neuobičajene partnere. Imaju tešku narav, a ponekad su i veoma agresivni. Dosta su osetljivi na groznice i zapaljenja. Treba da vode računa o svom zdravlju i da obuzdavaju svoju temperament koji ih mami ka iskušenjima. Prosto treba da kanališu višak energije koji poseduju.

Izvor: sa neta

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
Odg: Mars u 8. kuci
« Odgovor #1 poslato: 00:15:28, 18.Okt.2010. »
"Mars je veoma naglašen u osmoj kući Zodijaka čiji je i prirodni suvladar. Osoba laka srca srlja u opasnosti, moglo bi se reći da na neki perverzan način uživa u izazivanju sudbine, te je nasilna smrt jako česta među osobama s Marsom u ovoj poziciji. Obzirom da osma kuća opisuje i problematiku seksa, a Mars je osnovni nositelj seksualne energije, jasno je da su osobe s Marsom u osmoj kući veoma često seksualno prenaglašene ili sklone neumjerenim avanturama. Osoba se jako često bavi tuđim financijama i u težim aspektima redovito s time ima problema, bilo kroz problematiku osiguranja, bilo kroz realizaciju nasljedstva. U najgorim aspektima,  ovdje srećemo  tipičnu karakternu  sliku  uličnog  makroa – kamatara, dok malo blaža varijanta istog značaja pred nas dovodi arhetipski lik političara sponzora – bankara."

*

Van mreže sanja980

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 22:26:36, 17.Jan.2011. »
Slazem se Perla sa ovim sto si napisala.

Covek sa kojim sam u vezi ima Mars u 8.kuci i upravo je takav kakvog si opisala (izaziva sve lose, komplikuje , sto niko ne bi uradio on ce da uradi,rizik i neobicno ga privlaci,uvek on da strci, voli da upravlja svima, ne samo tudjim novcem, pravi diktator). A mislim da tome doprinosi MESEC U VODOLIJI, ludak-cudak, nepredvidiv i nestalan,a i Venera u Vodoliji u 11, Uran u Skorpiji u 7.
Uopste mi nije jasno sta ja trazim s njim i sve trpim i kako mogu da volim takvog coveka (mislim da je karma u pitanju, ali jos uvek cekam odgovor da mi neko na to odgovori).
A sto se tice seksualnosti jeste prenaglasena i plus Venera u Vodoliji, perverzan, a avanturice je imao puno i voli izazove, a i onaj mesec radi svoje, cas voli, cas ne voli, cas lepo, cas kao drugari, mislim da je samozivnik i bezdusnik i da ne zna da voli (samo ne znam sta je pokazatelj toga, ova Vodolija? )

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #3 poslato: 19:35:57, 18.Jan.2011. »
Taj Mjesec u Vodoliji i Venera hmmm...rekla bih da taj muskarac voli sve nonsalantno i neobavezno, cim dodje trenutak da se nesto ozvanici ili nesto vise veze trazi nacin da izvrda ili pobjegne... a Vodolije su inace same od sebe takve cudne, nonsalantne i perverzne, ali jako perverzne ;)

A sto se tice 8.kuce i Marsa u njoj to je tacno, iz mog licnog iskustva, ja stalno rukovodim tudjim finansijama, i kada necu oni mene proganjaju  (*o*)

*

Van mreže sanja980

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 21:42:17, 18.Jan.2011. »
I to je tacno Perla, i sa mnom je poceo tako leprsavo ali ja sam drugi tip i naravno da sam trazila mnogo vise od njega ili kraj. I mene jako cudi kako sam ga i ovoliko okrenula, ALI ZA SVEEEEE SAM SE MNOOOGO NAMUCILA i PROPATILA, i svaki korak napred je bio zahvaljujuci meni, i sto puta ga ostavljala, i sto puta slusala njegova obecanja i prazne reci, i opet sve isto. I sada na kraju spominjali brak, i kada ga ostavljam sve obecava , posle 10 dana ne misli tako , nije spreman. I sve mi je jasno, vidim da s njim ne mogu da imam nista vredno ni pametno, samo gluposti  i zanosenja.
Da sam znala odmah da mu se pogleda natalna i kakav je lik, ne bih ni bila s njim da gubim vreme.
A sto se tice seksualnosti tu imamo Veneru trigon Mars, zato se toliko i privlacimo.
Mislim da sam ga se oslobodila, ako zelis baci pogled na Karmicke veze (nas su cudne okolnosti spajale i niti sam ja njegov tip niti on moj a osecali smo jaku vezanost i ljubav, mislim da me je nesto vece drzalo za njega,i da ovoliko patim, prosla godina mi je bila strasna od njega, INACE JA NIKADA NE BIH TRPELA OSOBU KAO STO JE ON ). 
Da li se takve osobe ikada ozene i vezu? Kakvi su kada imaju decu?

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #5 poslato: 20:36:44, 19.Jan.2011. »
Tu dosta igra sad ulogu Saturn u kojoj je kuci i ima li veze sa Venerom tvojom ili njegovom, kao i sve planete u 7 kuci. tvog i njegovog uporednog horoskopa, kao i cvorovi koji su neizbjezni...
pogledaj malo u temi sinastrija, mislim da bi tu trebala dobiti bolje pojasnjenje..ako imas u aspektima Veneru sa njegovim Neptunom to je definitivno zanesenost, aspekti izmedju planeta ce ti pokazati kako ce se stvari izmedju vas razvijati i kako bi se uskladili ili neuskladili  (mah:mah)
A sto se tice Marsa u 8.kuci ako se i on nadje u uporednom horoskopu u tvojoj ili njegovoj 8.kuci onda postoji velika privlacnost izmedju vas dvoje  ;)  (mah:mah)

*

Van mreže sanja980

• *
  • 11
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 21:33:34, 19.Jan.2011. »
Hvala za ovo Perla, malo si mi pojasnila.
 Vidim ja koje aspekte imamo ali ne znam sta sve znaci. U uporednom Saturn nam je u 7.kuci, a Venera ima dosta aspekata: trigone sa Mesecom, Neptunom, Saturnom, sekstil sa ASC, u opoziciji je sa Plutonom, a nalazi se u 2.polju.
A i Saturn je jako izrazen, u opoziciji sa ASC, kvadrat sa Marsom , Uranom, Trigon sa Neptunom, sekstil sa plutonom i Suncem.
A vecina planeta nam je u 9.i 10. (sunce, mars, mesec, uran), i tu se odlicno slazemo, na putovanjima, u poslovima,u kontaktima i savetima, tu jedno drugog dopunjujemo i jacamo.
Ali zato je razumevanje medju nama otezano jer smo totalno razliciti, i mentalno i emotivno. E jedino postoji jaka privlacnost i privrzenost, i nikako da odemo jedan od drugog.
Zasto smo jos uvek u vezi, i dalje mislim da je karma u pitanju jer nema drugog objasnjenja (*o*)

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #7 poslato: 21:23:36, 12.Jul.2012. »
Slazem se Perla sa ovim sto si napisala.

Covek sa kojim sam u vezi ima Mars u 8.kuci i upravo je takav kakvog si opisala (izaziva sve lose, komplikuje , sto niko ne bi uradio on ce da uradi,rizik i neobicno ga privlaci,uvek on da strci, voli da upravlja svima, ne samo tudjim novcem, pravi diktator). A mislim da tome doprinosi MESEC U VODOLIJI, ludak-cudak, nepredvidiv i nestalan,a i Venera u Vodoliji u 11, Uran u Skorpiji u 7.
Uopste mi nije jasno sta ja trazim s njim i sve trpim i kako mogu da volim takvog coveka (mislim da je karma u pitanju, ali jos uvek cekam odgovor da mi neko na to odgovori).
A sto se tice seksualnosti jeste prenaglasena i plus Venera u Vodoliji, perverzan, a avanturice je imao puno i voli izazove, a i onaj mesec radi svoje, cas voli, cas ne voli, cas lepo, cas kao drugari, mislim da je samozivnik i bezdusnik i da ne zna da voli (samo ne znam sta je pokazatelj toga, ova Vodolija? )

Imala sam slicnu situaciju pa ti savjetujem da cvrsto svezes patike i bjezis glavom bez obzira. Ne osudjuj ga nego ga razumi. Takav je kakav je. Ti mozes njega da guras koliko hoces da bi on dostigao svoj potencijal ali i da shvatis da nikada ne mora da dodje do njega. To ne znaci da ti moras zbog njega da propadas. Zvuci kao karmicka veza. Pogledaj sta ti radi SA.

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 15:41:18, 10.Okt.2012. »
Auuu- ovo za Mars u 8...Uradila sam jednu sinastriju mene i jednog decka..Njemu je Mars u 8.kuci,a odma pored njega je moja Venera u mojoj 12...Ali bas pored...Njegova 8.je u mojoj 12..A njegov Mars je moja Venera.. :o ..Da li je to "opasno"? :D...Mesec mu je u Ovnu..A njegova Venera ,je bas u onom znaku u kom ne treba,za koji pricaju da su takvi zenskarosi-u Vagi... (*o*) (*o*)
« Najnovija izmena:: 15:44:43, 10.Okt.2012. marinaMA »

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #9 poslato: 13:31:12, 13.Okt.2012. »
Meni to lici na jaku fizicku privlacnost i mozda tajnu vezu, a Ve u vagi ne mora da znaci da je on zenskaros, nego da zeli lijepu, zgodnu djevojku kraj sebe, znam dvojicu muskaraca sa tom Venerom da su u duugim vezama i nijesu zenskarosi.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000