Mars u 12. kući

 • Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

 • ***
 • 2 106
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 34
 • Pol: Žensko
Mars u 12. kući
« poslato: 12:19:17, 25.Maj.2012. »

Mars u XII kući
Ovo je osoba koja je karmički upletena u situacije koje su povezane sa povredama i nasiljem jer je u predhodnim inkarnacijama bila u pravo u sličnim - za koje snosi ličnu krivicu! Iako je na prvi pogled mirna, to je jako pogrešno, jer je potreban okidač pa da iskaže svu svoju negativnu energiju. Karmički je privlače sve osobe i situacije vezane za agresivnost i opasnost i upravo u ovoj inkarnaciji može biti žrtva nasilja kome je predhodno doprinela. Dosta često se sve to može umanjiti ukoliko osoba izabere profesiju vezanu za smrt, kako bi svojim prisustvom otplatila karmu, možda, na neki blaži način. Ali ipak na kraju ovo je osoba koja će nositi uniformu bilo kako vojnik, policajac, lekar ... ili je obeležena nekom negativnošću.
Opasnosti vam mogu doći iz mraka, tajnih i pustih šuma, pustinja, ostrva, svih necivilizovanih i dalekih krajeva sveta, kao i iz inostranstva uopšte. Sve ove ambijente trebate izbegavati, baš kao i nelegalne poslove, rizične transakcije, koje uvek mogu rezultirati zatvorom ili bolnicom. Mars ovde pokazuje vašu usmerenost ka medicini, religiji, okultizmu, vojsci, ali još više policiji pa i kriminalu.
Borite se za gubitnike i radite za njihovo dobro, i bili biste dobar upravnik bolnice ili zatvora. Pošto umete da čuvate tajnu, imaćete uspeha i kao inspektor ili detektiv. Ovaj položaj ukazuje na neku povezanost sa zakonom i pravom uopšte. Ovo je teška kuća za planetu Mars, jer se oseća da vam je energija tu ograničena. Ako imate izazovne aspekte, često prigušujete svoje snažne emotivne reakcije. Ponekad ste skloni da se suprotstavite uređenju ili redu, što može dovesti do tuge, samouništenja ili nesreća.
Možda vam je teško da pokažete otvoreno svoju agresivnost. Zato potiskujete svoju ljutnju sve do tačke kad ona sama izbije na površinu. U međuintervalima, osećate se nervozno a da niste sigurni zbog čega. Za vas je važno da naučite da svoju agresivnost shvatate konstruktivno, i da drugim ljudima stavite do znanja ako vam nešto smeta. Takođe je dobro vratiti se korak unazad i pogledati šta vas uznemirava i frustrira. Ako s tim ne izađete na kraj, mogli bi da steknete samodestruktivno ponašanje, što vam nije u interesu.
Trebali bi da unesete više energije u život. Kada vam nešto ne odgovara, budite prvi koji će inicirati promenu. Uzmite odgovornost nad svojim životom i prestanite gubiti vreme u žalopojkama i padanjem u letargiju. Snovi vam mogu pomoći da nađete izlaz. Ako sebi stvorite osećaj šta želite postati, prepoznaćete i snagu u sebi koja će vas do tamo odvesti.
Jednom kad otkrijete svoju snagu, bićete sposobni da se borite i za prava drugih, nesebično im nudeći svoju pomoć.

preuzeto se neta


 


*

Van mreže bielenda

 • ***
 • 2 106
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 34
 • Pol: Žensko
Odg: Mars u 12. kući
« Odgovor #1 poslato: 14:26:44, 08.Jun.2012. »
Poznajem čovjeka koji ima Ma u ribama u 12. kući, koji je radni vijek proveo u Upravi policije, mada mu je i Pl u 6. kući, inspektor za krvne delikte, zna mnoge tajne vezane za kriminal, stručnjak je za otiske, umije sa lakoćom da otključa svaku bravu, ali je i ćutljiv, a možeš mu povjeriti najveću tajnu, znaj da će ćutati kao grob :)
 

*

Van mreže ruzica

 • *
 • 29
 • 1
 • Pol: Žensko
Odg: Mars u 12. kući
« Odgovor #2 poslato: 10:57:30, 12.Jun.2012. »
To je akcija koja se ne vidi spolja, ne ispoljava se otvoreno, nego je akcija iz senke. Najbolje je da se čovek i bavi nečim iz simbolike 12 kuće, kao policija, bolnica, neke zatvorene ustanove. Poznajem neke muškarce koje se ne bave time nego su jednostavno službenici ali imaju tu neku potrebu da rade nešto, a da nikom ništa ne pričaju, samo se izgube negde, kao da nešto kriju. E sad zavisi od aspekata ako je dobar onda nešto uspešno i pozitivno rade. Marsu baš i nije lepo da se nalazi u ovoj kući jer je on otvoren, vatren, a nalazi se u kući koja zatvorena, puna tajni.
 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
6 Odgovora
6186 Pregleda
Najnovije: 20:32:52, 19.Mar.2011.
plutonac
0 Odgovora
1454 Pregleda
Najnovije: 18:45:59, 27.Apr.2010.
sladjica
11 Odgovora
20245 Pregleda
Najnovije: 17:25:40, 05.Nov.2012.
tanja381