mars u destoj kuci

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
mars u destoj kuci
« poslato: 13:28:05, 22.Apr.2009. »
MARS U DESETOJ KUĆI ukazuje da se uspeh može steci borbom
Ovde Mars daje veliku ambićiju i mnogo borbe da se dodje do pozicije autoriteta. Obićno ne priznaje neuspeh i često na tom putu se konfrontira sa mnogima i gotovo redovno zbog te agresivnosti i nedostatka takta ugrozava svoj položaj pa padne umesto da ide napred. Jako provocira autoritete i redovno je neomiljen od svojih sefova.
-Nije dobar položaj za posao i KARIJERU jer će padati i nece napredovati zbog prevelike agresivnosti. SAVET: Treba da razvija muski aspekt ratnika, da radi sve tipicno muske poslove sa masinama, gvozdzem, vojska, policija, Uprava, da bi se ta negativna energija usmerila na drugu stranu, a samim tim i omogućio uspeh u karijeri.
-DRUGI RODITELJ je pokazan kao jak, strog, odlucan i vrlo često nosi uniformu ali odnosi nisu dobri. Roditelju preti ranija smrt.
-Neharmonični aspekti ukazuju na veliko rivalstvo na poslu, promene, neuspehe, zbog svog zestokog karaktera.  :)

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
Odg: mars u destoj kuci
« Odgovor #1 poslato: 21:17:16, 22.Okt.2009. »
Mnogo ambicija imaju,ali isto tako bore se do iznemoglosti da do necega dodju...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #2 poslato: 17:34:24, 03.Maj.2010. »
swe je tacno haha..ja sam zbog marsa u 10-oj u kwadratu sa plutonom iz prwe sebi napravio toliko bespotrebnih problema sa profama, da sam bio na iwici da letim iz srednje...hahaha ali to ne mogu da iskontrolisem,imam problem sa autoritetima generalno,wisak energije i stalna borba!

elenice tumacenja su ti odlicna..pratim te..pozz
« Najnovija izmena:: 22:12:29, 03.Maj.2010. Nale 83 »
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #3 poslato: 22:03:57, 03.Maj.2010. »
elenice tumacenja su ti odlicna..pratim te..pozz

Eeee moj plutonac  :smehotres: :smehotres: (kakav li ti je neptun pitam se  ;D )...Nisam ja ove textove pisala nego mnogo mnogo uceniji od mene, ali drago mi je sto ti se svidjaju textovi na forumu i samo nastavi da se druzis sa nama
Da me admin ne bi brisao posto idem u off  ;D da dodam za marsa u desetoj da je bitno i u kom je znaku kao i u kojim je aspektima sa drugim planetama.
Nekad mi se cini da vise deluje na mene njegov polozaj u raku nego kuca u kojoj je...valjda zato sto je deseta u pitanju pa treba vremena da bi se aktivirala, izmedju ostalog i mars u njoj

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #4 poslato: 13:59:39, 05.Maj.2010. »
a zasto neptun?? :) neptun u 3.u jarcu..a mars u lavu..

*

Van mreže sanchez

• *
  • 24
  • 0
  • sanchez
« Odgovor #5 poslato: 06:13:14, 04.Avg.2010. »
Ja imam Marsa u Strelcu8' u 10.kuci a Jupitera u Ovnu22' u 2.kuci... Meni tu nishta nije jasno, jer mi to ni malo ne pomaze u otkrivanju svoje buduce profesije ? (*o*) trenutno upisujem 3 god na likovnoj akademiji   i  zaista se trudim da nadjem neshto od toga na natalnoj..al' ne ide mi bash.. :-[ sve mi lici na posao vezan za inostranstvo, nekakva gadna akcija...? drugo, od loshijih aspekata-''jedino'' mi je Mars u kvadratu sa Venerom koja je u Ribama...? a Jupiter nema loshih aspekata  :)
 onda, ako neko shta vidi tu samo neka kaze, bupne, nema veze-tu smo da istrazujemo! :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #6 poslato: 20:32:52, 19.Mar.2011. »
Snažna i ambiciozna osoba. Posvećuje se velikim poduhvatima za koje je potrebna velika snaga i izdržljivost. Orijentisana na karijeru sa željom da ostvari što veči uticaj na svoju okolinu i svet. Ponekad su to agresivne osobe koje imaju problema u odnosima sa drugim ljudima, počevši od roditelja, pa do šefova i drugih autoriteta. Skloni su da uvećavaju i ulepšavaju svoje zasluge.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000