Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #130 poslato: 21:27:20, 14.Feb.2013. »
Vladar 9te mu je opet Venera Kako god okrenem Venera je naj bitnija,kao vladar ASC i kao vladar 9te...samo sto se ovde uzimaju u obzir i Merkur i Mesec ako se ne varam?...Merkur zbog blizanaca a mesec zbog raka?  I ne znam da li je vazno da kazem da je tranzitni Jupiter  trenutno u njgovoj 9toj kuci,... Ja trebam na put,on bi da me zeni a ja ko magare u magli  :-[  ...i uzdam se u svoje planete koje mnooogo volim ali sto vise razmisljam sve manje razumem  (*o*)

Ja bih ti preporučila da se udaš ako te zaprosi. :)

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #131 poslato: 21:57:46, 14.Feb.2013. »
Zaista?!   ..a bih ja,ali mi treba dobar dokaz planetarnog slaganja...da ne bude sutra ups...A ljubav da postoji,postoji  (e*e)
« Najnovija izmena:: 22:01:15, 14.Feb.2013. radoznala982 »

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #132 poslato: 22:03:20, 14.Feb.2013. »
Zaista?!   ..a bih ja,ali mi treba dobar dokaz planetarnog slaganja...da ne bude sutra ups...A ljubav da postoji,postoji  (e*e)

Pa to je najvažnije, kako djelujete uživo, izem ti astrologiju, ovo je za zabavu. ;)

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #133 poslato: 22:06:58, 14.Feb.2013. »
Pa to je najvažnije, kako djelujete uživo, izem ti astrologiju, ovo je za zabavu. ;)
                                                                                                                                                                         Sve je to super uzivo trenutno...ja imam brak iza sebe i ne bih dva puta u istu skolu...zato cu debeeeelo da ga analiziram i godinu dana ako treba...pa kako bude  :00:      ...  :D

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #134 poslato: 22:09:37, 14.Feb.2013. »
Da li u opisu "njegove buduce" gledam to 9to polje kao prvo polje  te potencijalne zene? Znaci da bi moje karakteristike trebale da se nadju tu?  Hvala puuuunooo za pomoc    :girlblush:

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #135 poslato: 22:19:40, 14.Feb.2013. »
Da li u opisu "njegove buduce" gledam to 9to polje kao prvo polje  te potencijalne zene? Znaci da bi moje karakteristike trebale da se nadju tu?  Hvala puuuunooo za pomoc    :girlblush:

Naravno, njegovo 9. polje opisuje tvoj karakter i izgled, to je tvoja 1. kuća i tvoje 9. polje opisuje njega. :)

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #136 poslato: 02:36:39, 15.Feb.2013. »
Naravno, njegovo 9. polje opisuje tvoj karakter i izgled, to je tvoja 1. kuća i tvoje 9. polje opisuje njega. :)
                                                                                                                                                                            Pazi sad ovo...moja 9ta kuca je u ribama,vladar riba Neptun je u 6tom polju strelca na  24` .Hajd da pokusam da povezem...covek iz moje 9te kuce je ,po simbolici mog 9tog polja covek pomalo tuznog,sanjalackog pogleda.Na prvi pogled uzdrzan.Za njega mogu cuti da zivi neki zivot usamljenicki zivot ali da ume da srlja iz veze u vezu dok "traga" za gospodjicom pravom.Mislim da je sve to simbolika riba...dalje..Neptun (hajd da kazemo da je on taj neptun) mi je otisao u 6tu kucu STRELCA.Znaci,upoznajem ga u nekoj svakodnevnici,(6to polje)preko (strelac)PRIJATELJA koji mi i nisu prijatelji(6to polje).Strelc je prirodna 9ta kuca koja oznacava  i daleka putovanja,sto moze i znaciti da ga upoznajem dolaskom sa nekog puta.Onda dalje,s` obzirom na to da Ne u strelcu predstavlja planetu koja je generacijska odmah povezujem da ce taj muskarac biti mojih godina. (ta kuca u ribama znaci da bi tim muskarcem morala biti opcinjena da bi u brak usla.Neptun na 24` strelca,opet stepen riba,znaci da ce on biti mastovit,senzualan ali mistican.Moje 9to u ribama,strah od braka i zelja da pobegnem(simbolika riba).Ako je 9to njegovo prvo,onda je moje 12to njegovo 4to polje.Gde on zivi na primer..Njegova kuca moze imati dva ulaza(blizanci),na ulazu u kucu(blizanci)trebale bi se nalaziti  stepenice,mozda u dvoristu ima dve(blizanci)kuce.Mozda zivi sa (rak)majkom ili bakom ili rodjakom koja je zena...jesam li uspela da povezem kako treba? MOZE LI KO PREKONTROLISATI i reci gde su greske,ja sam ipak samo pocetnik  :girlblush:       Hvala punoooo   (mah:mah)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #137 poslato: 09:50:56, 15.Feb.2013. »
Simbolika je beskrajna, pa tako jedna ista pozicija ima više mogućih značenja. Vladar 9. u 6. Neptun u strijelcu kada se posmatra kao drugi brak, pored toga što si ti navela, može da znači i da bračnog druga upoznaješ na poslu ili na poslovnom putovanju ili tvoj partner radi u inostranstvu. On je vjerovatno krupan i tajanstven.

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #138 poslato: 16:04:21, 15.Feb.2013. »
Simbolika je beskrajna, pa tako jedna ista pozicija ima više mogućih značenja. Vladar 9. u 6. Neptun u strijelcu kada se posmatra kao drugi brak, pored toga što si ti navela, može da znači i da bračnog druga upoznaješ na poslu ili na poslovnom putovanju ili tvoj partner radi u inostranstvu. On je vjerovatno krupan i tajanstven.
                                                                                                                                                                       Pa ja sam se vracala sa poslovnog putovanja taj dan...a jeste krupan i tajanstven bas ovaj sa kojim sam u vezi :))) 

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #139 poslato: 20:39:08, 15.Feb.2013. »
                                                                                                                                                                       Pa ja sam se vracala sa poslovnog putovanja taj dan...a jeste krupan i tajanstven bas ovaj sa kojim sam u vezi :)))

Pa eto, to je možda on. I meni je vladar 9. u 6., Ur0Ju u sag, pa se još ne pretrgoh od poslovnih putovanja. Računam da jednog dana i to mora djelovati.  ;D

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000