Naravno, njegovo 9. polje opisuje tvoj karakter i izgled, to je tvoja 1. kuća i tvoje 9. polje opisuje njega. 
Pazi sad ovo...moja 9ta kuca je u ribama,vladar riba Neptun je u 6tom polju strelca na 24` .Hajd da pokusam da povezem...covek iz moje 9te kuce je ,po simbolici mog 9tog polja covek pomalo tuznog,sanjalackog pogleda.Na prvi pogled uzdrzan.Za njega mogu cuti da zivi neki zivot usamljenicki zivot ali da ume da srlja iz veze u vezu dok "traga" za gospodjicom pravom.Mislim da je sve to simbolika riba...dalje..Neptun (hajd da kazemo da je on taj neptun) mi je otisao u 6tu kucu STRELCA.Znaci,upoznajem ga u nekoj svakodnevnici,(6to polje)preko (strelac)PRIJATELJA koji mi i nisu prijatelji(6to polje).Strelc je prirodna 9ta kuca koja oznacava i daleka putovanja,sto moze i znaciti da ga upoznajem dolaskom sa nekog puta.Onda dalje,s` obzirom na to da Ne u strelcu predstavlja planetu koja je generacijska odmah povezujem da ce taj muskarac biti mojih godina. (ta kuca u ribama znaci da bi tim muskarcem morala biti opcinjena da bi u brak usla.Neptun na 24` strelca,opet stepen riba,znaci da ce on biti mastovit,senzualan ali mistican.Moje 9to u ribama,strah od braka i zelja da pobegnem(simbolika riba).Ako je 9to njegovo prvo,onda je moje 12to njegovo 4to polje.Gde on zivi na primer..Njegova kuca moze imati dva ulaza(blizanci),na ulazu u kucu(blizanci)trebale bi se nalaziti stepenice,mozda u dvoristu ima dve(blizanci)kuce.Mozda zivi sa (rak)majkom ili bakom ili rodjakom koja je zena...jesam li uspela da povezem kako treba? MOZE LI KO PREKONTROLISATI i reci gde su greske,ja sam ipak samo pocetnik

Hvala punoooo