Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #120 poslato: 16:55:48, 14.Feb.2013. »
Da i ja sam nova i ja sam postavila kartu na pogrešnoj temi gdje ne bi trebalo bez za aktivne članove znači one koji imaju 150 ili 200 poruka zavisi od teme, na ovoj temi možeš da postaviš jer su mene uputili na nju jedino što ćeš možda pričekati na odgovoru a kroz konkretne primjere najbolje učimo, a ja sam je zakačila preko nekog sajta tinypic ukucaj na googlu odmah će ti izbaciti inače kažu da je najjača privlačnost izmedju ljudi koji imaju znak i podznak isti što se kod vas ponavlja pa eto još jedan plus u vašem uporednom ;)

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #121 poslato: 18:18:09, 14.Feb.2013. »
Mene mnoooogo nervira ta njegova venera u blizancima i to njegovo 9to polje od 29` bika pa do skoro 5` raka,jer je venera u ukljestenom znaku...ne mirise mi na dobro i plasi me mogucnost duplih veza TAJNIH jer kontam da se u  ukljestenim znacima uglavnom kriju tajne  :-\  ...i jos blizanci koji bas ne vaze za verne partnere joooj   (rzm)    Hvala dvostruka device na odvajanju vremena za mene  yeah

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #122 poslato: 20:26:37, 14.Feb.2013. »
Mene mnoooogo nervira ta njegova venera u blizancima i to njegovo 9to polje od 29` bika pa do skoro 5` raka,jer je venera u ukljestenom znaku...ne mirise mi na dobro i plasi me mogucnost duplih veza TAJNIH jer kontam da se u  ukljestenim znacima uglavnom kriju tajne  :-\  ...i jos blizanci koji bas ne vaze za verne partnere joooj   (rzm)    Hvala dvostruka device na odvajanju vremena za mene  yeah

Možda ta njegova Venera simbolizuje neku ljubav u inostranstvu, ljubav na daljinu, djevojku strankinju...

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #123 poslato: 20:31:21, 14.Feb.2013. »
Možda ta njegova Venera simbolizuje neku ljubav u inostranstvu, ljubav na daljinu, djevojku strankinju...
                                                                                                                                                                        Mi smo se i upoznali kad sam ja dosla sa dalekog puta...i opet moram za koji dan na daleki put pa me 3 meseca nece biti.Ima li smisla povezati moju situaciju sa tom venerom? ne mogu biti  objektivna kad se radi o ovoj sinastriji :(

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #124 poslato: 20:36:18, 14.Feb.2013. »
Pa to je to. Postavi sve aspekte koje imate u uporednom horoskopu, ispiši ih ovdje, pa da tumačimo. Gledaj imate li aspekte između Sunca i Mjeseca, Venere i Marsa, Saturna i neke lične planete, između vaših vladara 1., 5. i 7. kuće itd.

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #125 poslato: 20:45:54, 14.Feb.2013. »
Kako da gledam njegov drugi brak,da li kroz Veneru koja mu je vladar acs ili sada kroz vladara 2ge koja mu je novi Asc...Druga tj nova prva bi mu bila sa vrhom na 29`vage a citava 2ga u skorpiji...onda bi morala povezati tako da bi njegova venera koja bi bila slab vladalac njeegovog ASC u 9toj zapravo bila Ve u 8moj kuci...A Pl kao vladar Skorpije mu je u 1voj kuci ili sada bi bio u 12toj izvedenoj ako ne gresim...polude  :290: :dash:    P.S.A ko razume shvatice...   EVO ASPEKATA,komplet...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #126 poslato: 21:00:39, 14.Feb.2013. »
Ja ne pomjeram ascedent nikada. Ako je već bio u jednom braku, onda gledaš devetu kuću, tj. vladara 9. i njegove aspekte kao i planete u 9. Mislim da je dobro što imate Ve120Sa, So90Sa, to su aspekti koji mogu da donesu trajnost vašoj vezi, pa i brak. Imate i Ve90Ve, što znači da različito gledate na ljubav, ali da se to prevazići.

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #127 poslato: 21:09:32, 14.Feb.2013. »
Vladar 9te mu je opet Venera Kako god okrenem Venera je naj bitnija,kao vladar ASC i kao vladar 9te...samo sto se ovde uzimaju u obzir i Merkur i Mesec ako se ne varam?...Merkur zbog blizanaca a mesec zbog raka?  I ne znam da li je vazno da kazem da je tranzitni Jupiter  trenutno u njgovoj 9toj kuci,... Ja trebam na put,on bi da me zeni a ja ko magare u magli  :-[  ...i uzdam se u svoje planete koje mnooogo volim ali sto vise razmisljam sve manje razumem  (*o*)

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #128 poslato: 21:14:55, 14.Feb.2013. »
Ja ne pomjeram ascedent nikada. Ako je već bio u jednom braku, onda gledaš devetu kuću, tj. vladara 9. i njegove aspekte kao i planete u 9. Mislim da je dobro što imate Ve120Sa, So90Sa, to su aspekti koji mogu da donesu trajnost vašoj vezi, pa i brak. Imate i Ve90Ve, što znači da različito gledate na ljubav, ali da se to prevazići.
                                                                                                                                                                          A da li njegov True Node u kvintilu sa mojom  Venerom znaci njegov karmicki dug prema meni ?  Puno hvala sto mi pomazete da shvatim kako i sta povezujem... :t2715:

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #129 poslato: 21:19:47, 14.Feb.2013. »
Pa kvintil je sporedni aspekt, ja ga zanemarujem, ne bih se ja njime bavila... ;)

Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000